Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.236
Cevap
89
Favori
1.142.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim davam ilk 2017 de acildi 2019 da sonlandi 2020 de 5.. olarak istinaf 27.hukuga gitti.2021 eylulde 28.. olarak 50.hukuga aktarildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolqabjk T kullanıcısına yanıt

Sizin dosyanizin hikayesi nedir?Yani hangi hukuktaydi ve eski nosu neydi?

• Muhalif Bocek M kullanıcısına yanıt

benim dava 2014 açıldı ve 2019 sonlandı ...29. hukuk,48, hukuk ve sonrası 50, hukuk mahkemesi derken 8 seneye yaklaştı şuanda 950 no lu 50 inci hukukta size nasıl sıra geldi onu anlamadım..aradığımda sırayla dosyalara bakılıyor deniliyor ama hiçte öyle degılmiş..2 defa da cimere yazdım yine olmadı...en son aradım incelemede dendi ama 1 ay geçti bişey yok..

Merhaba benimde 2016da açıldı, 2019da sonlandı, 2020 ocakta 15* dosya numarası ile istinafa gitti, 30.Hukuk'a, 2021de 47. Hukuk'a geçti şuan 50. Hukukta, hayırlısı olur inşallah.

• Sinir bozucu bir surec.Insallah dilediginiz gibi en kisa surede sonuclanir.Avukatim eylul ayinda dosyanin one alinmasi icin dilekce vermisti.Ayrica cimerdendw yazdik.Belki hizlanma sebebi budue.Sizde boyle bir talepte bulunun.

• Mtnncl M kullanıcısına yanıt

Ltf avukatinizla gorusun.Hemen bir dilekce versin.Avukatiniz yoksa siz verin.Sizin bikmisliginizi,ofkenizi cok iyi anliyorum.Inanin en gec 2 ay icinde sonlanacaktir.

• Arkadaslar merhaba. Yargitayda tapu iptal davamiz var. Yaklasik 1 kasimdan beri incelemede gorunuyor. Subatta 3 ay olacak. Bu kadar uzun incelemede gorunen var mi acaba ? Herkes 1-2 ayda gelir demis cunku. 3 ay olacak. Tesekkur ederim simdiden.

• Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 5. Hukuk Dairesi 2019/41XX Sayılı dosyam bugün itibari ile karara bağlanmıştır. ilgili dairede dosyası olan arkadaşlara duyurulur.

• Merhaba arkadaş sakarya bölge adliyesi 10.hukuk mahkemesindeki iş mahkemesi davam karar ilamı çıktı darısı diğer lerinin başına inşallah dosya no 20019/279# bundan sonra ki süreç hakkında bilgisi olan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

50. Hukuk'u aradım şuan 600 lerdeyiz dediler, 50.hukukta olanlar 02163032000 numaralı telefondan operatörlere bağlanıp 50. Huku'a aktarmasını isteyerek dosya no sorgulayabilirler.

• benimde 50.hukuk da 9.yüz küsür de sanırım 12 sene süren arkadaşın süresinden ötürü o dosya numarasına baktılar. Beklemedeyiz sanırım az kaldı ama ne zaman bakılır bende merak ediyorum. 50.hukuk gelişme olursa arkadaşlar paylaşalım bende yazıcam sonuçlanınca

25.bölgedeydi

• A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt

50.hukuk dairesi bende aradım 650lerde oldugunu söyledier bana da..

• arkadaslar alacagım olanı aldım ama uyapta gorulen ıle bana verılen mıktar arasında daglar kadar fark var avukata soruyorum sana attıgım belgelerde mevcut dıyor ben anlamadım yuzde 50 fark var bana vrılen ıle aranızda bu ısten anlayan bana yardımcı olabılır mı acaba

• lol-darius L kullanıcısına yanıt

Avukatlar kusura bakmasin ama avukatlik bir meslek,her meslekte oldugu gibi suistimal edilmek sahsiyetsizlikten kaynaklaniyor.Bu davamda ilk avukatimi azlettim.Gak guk etti dava acicam falan dedi ama hakli gerekceleri sununca 2 yildir sesi cikmiyor.O yuzden kafaniza takilan her soruyu sorun,evraklari gormek isteyin.Icranin avukatinizin hesabina aktardigi meblagnin neden farkli oldugunu kesinlikle sorgulayin.

• Selamın aleyküm istinaf mahkemesi karar ilamı çıktı ama avukata ulaşamıyorum telefonu değiştirmiş sosyal medya üzerinden yazdım bişi yok ne yapabilirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nuriyerli21 N kullanıcısına yanıt

Yapacağınız vekelet verdiğiniz notere gidip iptal ettirmek sonrasında icra dairesine gidip alacağınızı istemek. Merak etmeyin sonrasında avukat çıkacaktır ortaya

• lol-darius L kullanıcısına yanıt

arkadaşım öncelikle selam,

Kaba taslak bir hesap çıkaralım (kaba taslak sadece bilgi için söylüyorum)

senden iki defa avukatlık ücreti almış bu bir.

İcra dan da avukatlık ücretini karşı taraf ödüyor zaten,

Diğer İş mahkemesinde ki avukatlık ücretinide karşı taraf ödüyor zaten orayı geçiyorum,

toplam tutar üzerinden icranın avukatına reddiyat ödemesinin toplam tutarının %15 ini avukatına ver.

Harçlar şunlar bunları düş diğer geri kalan tutar hepsi senindir. Faiz hesaplamasına dikkat et. Bak kesinlikle Faiz hesaplamasına dikkat edin. Parayı görünce deli oluyorlar... Amerikada Avukat yazınca Google a bunumu denemek istediniz diye Zenci çıkıyor :)

• 50 hukuk 310 dosya numaram henüz bir gelişme yok 650 nasıl oluyor acaba bir de kar tatili yapıyor paşalar. Ya dosya sonuçlandı ben göremiyorum ya da her ay söyledikleri gibi yeni yalanlar uyduruyorlar bekleyip görelim bakalım

• hocam uyaptan bakınca icra dairesi benım avukatıma 16489 tl para yatırmıs ama adam benım hesabıma 8691 tl yatırdı whatsap mesajlarıma cevap vermıyor arıyorum acmıyor ısyerınden ızın alamadım gıdemıyorum yanına hafta ıcı mutlaka gıdecegımde adam bılmedıgım konuda bana gıder cıkarırsa ne olacak onu bılmıyorum

• 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.