< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (375. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İstanbul BAM 26.Hukuk dairesinde dosyası olan var mı? kaçtalar acaba bilen biri cevaplarsa sevinirim
-
Sadece istinafa 3 yıl yaz normal normal şartlar da 3 yıl da çözülmesi şu an ki dosya ve dava sayilarina bakarak imkansız ama bazı özel durumlarda hastalık vs... Öne alım dilekçesi ve ve geçerli bir mazeret olması nedeniyle dosya öne alınabilir zor ve uzun bir süreç bekliyor sizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Ankara 30.hukuk istinaf dairesinde bulunan 2020/1478 numaralı dosyam ön inceleme ataması yapılmış üye bakmaya başlamış.
Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim dosyamı incelemesi ne kadar sürer icra dairesinden yatırılan teminatı maxsimum kaç günde alabilirim.uyapdan kontrol ediyorum dosyalara şuan giren yeni evrak bulunmuyor.
Kaç günde incelenir ve karar yazılır sizce ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gecekk -- 31 Ocak 2022; 16:46:29 >
Bugün aradım 41hukuk dosyanız arşivden çıktı incelemeye alındı önce biz katipler inceliyoruz sonrada hakimin önüne geliyor dedi bir ayı bulmaz sonuçlanır dedi sağolasın kardeşim bilgi için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
47 Hukuk ne durumda arkadaşlar yakın zamanda görüşüp bilgi alan var mı?
Sende sağol 2500 leri bu ay bitirirler karar yazısını bir görsek rahatlayacağız
merhabalar,
biraz önce ist bam 50.hukuk ile görüştüm 2021/ 650 lerde olduklarını öğrendim, 2-3 ay içerisinde ataması yapılır dosyanız için dedi benim dosyam numaramda 9.. (üç hanelilerde) gayet samimi geldi memur ama tabi durum nasıl olur bilemiyorum bilgi vermek istedim, gelişme olursa tekrardan bilgi vereceğim, sizlerde verin lütfen teşekkürler
-
merhaba benimde 95. lerde 3 haneli ve bana da 600 dosyalrda oldugunu söylediler...benim 7,5 sene oldu artık bitsin..
-
benim dosya numaram senden biraz önde, bana sıra gelince buradan mutlaka bilgilendireceğim.
-
50 hukuk.
Arkadaşlar az önce 2021 / 310 nolu dosyam için telefonda görüştüm. UYAP da ve e devlet de açık olarak görünen dosyam geçen ayın 20.si itibariyle karara çıkmış. Ancak karar ilaminin yazılması 1 ay kadar surdugu için bu ilam yayinmadigindan dolayı e devlet ve UYAP da gorememisim. Bu ayın 20.sine kadar karar ilami da yazılır ve sistemde gorebilirsiniz dediler. Henüz ne oldu paramı alabilecek miyim bilmiyorum ama bakmaya başladıkları dosya sayısı 700 ü bulmuş bunların da en az 500 e kadar olanları karara bağlanmış. Allah dan dileğim bunca bekmemin karşılığını umarım almisimdir ve sırada bekleyen arkadaşlar da bir an önce sonucu alır ve bu bekmele cilesinden kurtuluruz amin 🙏 Regaip kandiliniz mübarek olsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cskn1071 -- 3 Şubat 2022; 14:36:28 >
Adli tatil gelmeden bitmesini temenni ediyorum inşallah diyelim ve bu çile bitsin artık..
Hocam gözün aydın diyelim karara çıkınca da bilgi verir misin çok sevindim adına 7 seneyi geçti benimde 9.. başlangıcı benim dosyamda umarım istediğimizi hakkımızı 7 sene sonra alırız. Tekrar hayırlı olsun güle güle harca dicem ama para pul oldu
sizinde kandiliniz mübarek olsun:)
50.hukuk 310 dosya sonrası varsa arkadaşlar bilgilendirirse an an dosya numarasını bilebiliriz,
sanırım 2-3 ay içinde bizimkilerde karara çıkacaktır.
-
Hakkınızda hayırlısı olmuştur inşallah, darısı başımıza.
-
Sağolasın dostum Allah razı olsun bir iki haftaya gerekçeli karar da yazıldıktan sonra buraya muhakkak yazarım askerlik gibi yıllardır şu forum da şafak sayıyorum hepimiz o durumdayız sırası gelen de tezkereyi alıyor galiba veda yazısı yazmamak olmaz 😄 gidişata bakılırsa adlı tatilden önce inşallah senin dosya da sonuçlanmış olur en azından bu yıl içerisinde sonuçlanacağı kesin Allah sabır versin tüm bekleyen arkadaşlara herşey umduğumuz gibi olur umarım
Sağolasın amin umarım çok gecikmez sizin dosyanız da bir an önce sonuçlanır
İzmir BAM 6.Hukuk dairesinde dosyası olan var mı?
Selamün aleyküm cümleten İstanbul 29.hukuktan haberi olan varmi alacak dosyalarinda kacinci siradalar acaba
ANKARA BAM 7.HUKUKTAN KİMSE VARMI 2020 DOSYASI OLAN
-
Merhabalar Ankara 30. Hukuk da bulunan 1478 numaralı dosyam karar verilmiş.karar yazılmasını bekliyormuş.darisi tüm bekleyen arkadaşlarımızin bir an önce karara çıkması dileği ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X