Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.236
Cevap
88
Favori
1.141.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 Temmuz ayında başlayan hukuk mücadelem 28.11.2018 tarihinde sonuçlandı. 28.02.2019 tarihinde istinafa giden dosyam 20.01.2021 tarihinde tekrar iş mahkemesine gönderildi. 23.02.2021 tarihinde tekrar davam görülmek üzere dosya açıldı ve 18.01.2022 de karara bağlandı. Ve şimdi tekrar 28.02.2022 tarihi itibari ile istinafa gittiler artık sabrım kalmadı istinaf tekrar iş mahkemesine gönderir mi bilgisi olan varsa sevinirim. 2 kere iş mahkemesinde 2 kerede istinafta görülmüş olacak dosyam.

• İzmir’deki arkadaşlardan umarım kimsenin davası İzmir 15.BAM’a düşmez.İşe iade davam 5 aydır istifnafta, daha ön incelemeye bile alınmadı.Dikkat edin işe iade diyorum, alacak davası bile değil.Yerel mahkemede gerekçeli kararın açıklanmasından, istifnafta numara verilmesine kadar ( istifnafa gönderim süreci) bile 5 ay geçti.Bunu da katarsak işin içine, 10 ay geçti daha istifnafta incelemeye alınmadı.Benim şansıma İzmir’de diğer BAM’lar böyle değil.15’te işe iade öncelikli değil, öteye bırakmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultraslan5487 U kullanıcısına yanıt
    Benim dosya karara cikmis bugun aldim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ultraslan5487 U kullanıcısına yanıt
    Venim dosya 2018/3*** bugun oylesine gittim
    Karara çikmis dediler ist bam 29

• tdemirci T kullanıcısına yanıt

gözünüz aydın hayırlı olsun güzel cevaplar gelmeye başladı

• Emregrses2 E kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim Herkese insallah bekledikleri kararlar nasip olur en kisa surede

• 2020'de istinafa giden dosyaya ne zaman sıra gelir

• Bitmez dostum bitmez 2052 de falan sıra gelir :)

• Arkadaşlar İst bam 51 hukukdan bilgisi olan varmı ne yapıyorlar ne ediyorlar arıyorum bakan yok telefonlara

• serif4343 S kullanıcısına yanıt

51 bam da yalnızız dostum kimseler yok 51 hukuk allah a emanet oyle biyer varmı oda bilinmiyor varsada sadece biz varız aslında iyi biz sadece 2 kişiyiz hemen bakarlar sonuçlanır :)))

• seneler.geçse S kullanıcısına yanıt

bende varım bende ama 1-2 ay önce bende sordum sordum ses çıkmayınca sadece okuyorum. benim dosya 30.. lerde tam iki sene oldu bugünlerde gideli

• tdemirci T kullanıcısına yanıt

Benimki 2018-17.. lerde nasil oluyor benimki bitmeden 3 binler bitiyor.bu nasil istir🙂

• SEVGİ ER S kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2018de açıldı dava 2019da istinaf, cuma sonuçlanmış şimdi gördüm karar bozulmuş dava yeniden görülecek istinafta bikez daha gidecek bozulma gerekçesinde zaten hiç aleyhime sonuç çıkmicak hissi yarattı avukatla konuşmadım daha artık yok sayıcam bu davayı silicem kafamdan, yıkıldım şuan gerçekten. Bu öldürmeden süründürmek.

• Merhabaler kaderdaşlar İST BAM a öne alım dilekcesi verip sonuç alabilen varmı acaba teşekürler cevaplarınız için

kardeşim kaplumbağa hızında adalet sistwmi var inşallah biran önce sonuç alırsın alırız ama zor

51 bam acaba dosyaları incelemeye başladımı oda bi muamma

• 50.hukuk 500 küsürlü dosyam sonuçlanmış darısı bekleyenlerin başına

• İstanbul bam 25. Hukuk tan bir haber var mı? Alacak dosyası karara çıkan var mı yakın zamanda?

• Merhaba öncelikle herkesin bir an önce dosyalarınız sonuçlanması dileği ile.bu forumda uzun zamandır vakit geçirdik bilgi paylaşımı yapıldı.bilgilendik kendi halimizde umutlandik.bekleyen arkadaşların dosyaları tez zamanda sonuçlanır inşallah.
    Ankara 30. Hukuk 1478 numaralı dosyamin karar ilanı bugün yazılmış uyapa düşmüş dosyam bu dairedeki arkadaşların bilgisine.sira parayı almamıza kaldı.
    Sanırım tebliğler yapılacak ve icradaki yatırılan teminati almaya.1 haftami sürüyor bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
    Sağlıcakla kalın 🙏

• İstanbul 25. Hukuk bilgisi olan var mı

• 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.