Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.236
Cevap
88
Favori
1.141.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istinaflar çoktan durdu arkadaşlar, eylül ayında arayıp da sordugumda 2020/ 1300 lerdeyiz demişlerdi, şimdi de aradım yine aynı 1300 1500

• Erm82 E kullanıcısına yanıt

Sorma hiç ilerlemiyor 4 kere öne alım dilekçesi verdim 10 kere cimer den şikayet yazdım yok hep ret verdiler bekliyoruz bakalım ne olacak anladığım kadarıyla öne alımda yapmıolar artık

• Alacağı olan burada süründürülüyor. ŞİRKETLERDE BİLİYOR İŞİ iş mahkemesini kaybetseler dahi istinaf en iyi ihtimalle 3 sene sürüyor adamlar zaten parayı işletiyor kazanıyor 3 sene sonra versede ona bi zarar ı olmuyor hele birde dosya yargıtay a giderse değmen keyfine GEÇ GELEN ADALET ADALET DEĞİLDİR. PATRONLARI KOLLAYAN SİSTEMDE İŞCİLER EZİLİYOR.

• Erm82 E kullanıcısına yanıt
    Sizin ist kaçıncı hukuk ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49.hukuk dairesi benim 2020 şubat ayında istinafa gitti önce 35. hukuk'a sonra 49. hukuk'a geçti. önümüzdeki sene tahmin ediyorumki istanbul da yeni bir hukuk dairesi açılırsa oraya gönderilecek.

• birde bunları denetleyen kimse yok herhalde bu kadar başı boşluk olmaz mesela heryıl mart ayında bir faaliyet raporu yayınlanıyor dairelerin hesapladığın zaman mesela bana 2 3 ay içinde en geç sıra gelmesi lazım ama adam ta 2023 nisanında anca gelir diyor kimse demiyormu gelen dosya bu aktarılan dosya bu baktığınız bu gel bakalım burda uyuşmuyor yaptığınız diye ama yok söylenecek çok şey var ama naparsın elden bişey gelmiyor biz kimizki hesap soralım

• 3 senedir bamda bekliyorum 49 hukukdan 50 ye aldılar 50 den 51 e aldılar bekliyoruz hala bi ses yok alacağım 3 kuruşdu oda gitti burda bekle bekle :)

• Ist zeki akın I kullanıcısına yanıt

Benim dosya numaram 2019\2500 benim daha yazılmadı en son aradığımda hakimin önünde demişler di

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragoa D kullanıcısına yanıt
    Benim dosya 2019 256.. karara cıktı geçen hafta imzaya kaldı sonra postaya verilecekmiş bu hafta içinde verilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hayırlı olsun dostum benim dosyada hakimin önundeymiş senin ki hakim e gittikten sonra kaç günde sonuçlandı

• seneler.geçse S kullanıcısına yanıt
    Bir hafta sonra karar verildi içeriğini bilemiyorum uyapa ne zaman düşer diye sorduğumda postaya verildiği gün diye bilgi verdiler

karar verildiysede uyap ta açık gözüküyor o zamn anladığım kadarıyla birde dostum sonucu söylüyorlarmı yoksa uyap dan mı bekleyeceğiz

Aynen açık gözüküyor sonucu söylemiyorlar kapalı tebligat kanunen de yasak ancak uyap ta beklemek gerekiyor

çok teşekkür ederim dostum inşallah beklediğimiz gibi olur herşey hakkımızda hayırlısı artık

Inşallah senin dosya hangi dairede yıl kaçtı onu sormadım unuttum

• İstanbul Bam 50.Hukuk 800-900 numaralardalar bazı hakimlere 750 dosyalarda bazıları 850 dosyalarda denildi 15-20 gün içerisinde hakim ataması yapılır dediler, Bundan sonrada 1,5 ay gibi bir sürede karara çıkacakmış. Ula bi bitmedi beee

• Bizim dosya yine seneye kaldı anlaşılan. Adli tatile kadar yetişmesinin imkanı yok. Valla Hakim, savcı, avukat görünce tiksinti geliyor. Bu kadar nefret ettirdiler artık. Karar versinlerde yargıtay’a gitsin diye senelerdir bekliyoruz. İki üç sene de yargıtay’ı var bide benim dosyanın daha. Birde kararı bozarsa ohh değmesinler keyfine. Geçen arkadaşın kararını usülden bozup yerele iade ettiler. Aynı yerel mahkeme bu sefer aleyhte karar verdi. Ulan yerelde kazandığı davayı usülden bozup iade ediyorsun, yerel mahkeme eksikliği gidereceğine kararı bozup davayı kaybettiriyor.

insanların sinirleriyle kasten oynuyorlar artık. gel şimdi bu hakime, savcıya, avukata güven besle, saygı duy.

Bugün uyapa düştü gerekçeli karar davayı kazandim çok şükür mahkeme haklı buldu karşı tarafın istinaf talebini reddetti darısı başına insallah

• Buradan herkese çok teskkur ediyorum 2019 mayis ayında 27 hk
    Ardından 41 hk taşınan dosyam bugün itibari ile uyapa düştü çok şükür kazandim darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah tez zamanda biter diyorum 4.5 yıl oldu hakkınızı helal edin cvp yazan bilgilendiren arkadaşlar herşey gönlünüzce olur insallah

Başkan gözün aydın darısı başımıza kaç günde düştü UYAP a

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.