< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (380. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Karar tarihi 03 03 2022
Karar yazım tarihi 10 03 2022
Uyap a düşen 22 03 2022 sagolasin darısı sizlere
Kisa sürüyor önemli olan hakimin önüne gelmesi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eywallah başkan gözün aydın ayın 3 de benim de hakim in önünde dendi sonrası ulaşamadım hayırlısıyla bitsede kurtulsak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakimin önündeyse olay bitmiştir inşallah kazasız belasız biter yazdığım tarihler de senin de ayni olur bu ay içerisinde görürsün bende bitmez diyodum bitti 4.5 yıl sonunda
47. Hukuk ile görüştüm 2020’leri inceliyorlarmış alacak dosyalarında ciddi bir yığılma olduğunu belirtip 3000 üzerinde dosya var dediler. 2021-3..’lü Dosyam için bilgi almak istedim minimum 2 yıl dediler. Hem mağdur pozisyonda kalıyoruz, hem 4 yıla yakın yerel mahkemede haklılığımızı ispat edip taleplerimizi kabul ettiriyoruz, hem bir üst mahkemede maksimum 6 ay yerine 3 yıl civarı bir süre sonuç bekliyoruz. Alacağım pul oldu. Mevcut zamlar ve enflasyon karşısında eridi gitti. Haklılığımı ispat etmek dışında bir şey geçmeyecek elime. Resmen hayatlarımızdan çalınıyor, benzer mağduriyetlerin ortaya çıkmaması için ciddi denetimler ve yaptırımlar gerekiyor. Kendi işimi kurarım dediğim alacağım eriyip gitti…
hayırlı olsun, sanırım dosyanız 600 iş günü civarında sonuçladı, tabi pandemi bayramları ve tatil günlerini yok sayarsak.
-
4,5 yıl çok iyi bir bitiş zamanı şu durumda....
Ben 7.5 seneyi geçti hâlâ devam ediyor .. herşey değer karşısında pul oldu alacaklarımız.. sizler için hayırlısı olsun inşallah..
4 mayis 2019 istinaf 03 mary 2022 karar ıs günü olarak hesaplamamdim ama pandemi etkili oldu dairede bir kişi bile covitli olsa kapattıklarını biliyorum
Kardeşim bugün para yattı hesabıma 85 bin tl den 60 kaldı bana Uyap ta yazanın hepsini alamıyorsun yüzde onbeş anlaşmıştık avukatla para hıc oldu 2017 de 40 bin tl alacaktım o zaman bi araba aliniyodu şimdi bisiklet anca bilgin olsun
Hayırlısı olsun 85 000 12 750 avukat parası oluyor devlette mi kesiyor ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mart 7 de hakim e tevdi edilen dosya hala incelenmedi anlamıyorum bı hakim 20 gündür önünde olan dosyaya neden bakmaz
sizin dosya numaranız neydi.
-
2018.3...
-
51 e geçince değişmiştir ama. sizi düşünürsem benim ooo daha 1,5 yıl var sonuçlanmasına
-
valla önundeki dosyaya bakamıolarsa yazık bu sisteme
-
yazık valla tam 1 ay oldu dosya hakim bey in önunde ama ne hikmetse bir bakamadı arkadaşlar birde bilgisi olan varsa yaşayan fazla çalışma için karşı taraf bilirkişi raporunda zaman aşımı defi yapmadı cevap dilekcesinde yapmadı ıslah ettik cevap verdi ordada yapmadı son mahkemede zaman aşımı için itiraz etmek istiyoruz dediler hakim ret etti taleplerini istinaf ederken bunu öne sürdüler en çok bu şekilde olan varmı yada nasıl olur istinaf zaman aşımı yaparmı dosyada
-
50,hukuk dairesinde olan dosyam hakim atanmış oldugunu ögrendim inşallah kısa zamanda biter 7,5 seneyi geçti dava ve 3,5 senedir istinafta ..
-
İnşallah bakarlar benim dosya 1 ay önce hakime e gitti hala bakmamış
İnşallah Hakkınızda hayırlısı olur, dosya numaranız ne idi?
dosya numaranız kaçlı rakamlardaydı acaba benimkisi 9.. 3 hanelide 1,5 2 ay içinde sonuçlanır demişlerdi geçen hafta ondan merak ettim inşallah bir an önce sonuç alırız kartlar ek hesaplar bu ekonomide zaten para çip oldu o zaman araba bile alacağımız paraya şimdi oturma takımı alamıyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X