953 lerde dosya numarası... adli tatil gelmeden biter.... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (381. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayırlı olsun. İnşallah onaylarlar biran önce de biter dosyanız.
950 lerdeyse mahkeme Bizimki adli tatilden sonraya kaldı demektir. Seneye bu zamanlarda nasip olursa artık..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklemeye devammm
Artık ne kadar iplemiyorsalar nisanın 7 si olmuş neredeyse yıl ortası gelecek faliyet raporu bile yok ortada
Arkadaşlar slm. Öncelikle dosyalarinizin tez zamanda sonuclanması dilegiyle. Sakarya bam. da dosyası olan arkadaşlar benimki 9. Hukuk su an kacinci dosyadalar bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim saygılar..
Bugün itibariyle dosyam karar a çıkmış şimdi karar yazılmasını bekleyeceğiz bakalım inşallah hayırlısı ile yazılır alırım alacagimi
hayırlısı olsun darısı başımıza. 51. hukuğa geçtikten sonra dosya numarası değişmiştir. onun numarası kaç. bizde ona göre şukadar sonra sonuçlanır diye düşünelim. benim 32. hukukta 2020/7.. sonra 48 e geçti 2020e 38.. eylüldede 51 e 2021/3...
-
Teşekkür ederim 2021/2**
-
demiyeydin iyiydi. 7 ayda 200 dosyaya baktıysalar benim dosya 30.. beklede sıra gelsin
-
Malesef çok üzüldüm. Tekrar gönderilme nedeni ne Benim 5 yıl oldu. İkinci defa istinafa gitti. Ne kadar daha beklerim bilmiyorum.
Nerde bu millet ses seda yok kimsede herkes aldı galiba parasini
benim sonuçlanması için daha 2 yıl bekliyeceğim için boşuna bakmaya gerek yok dedim
-
Buradayız sıra bize ne zaman gelir Allah bilir, 2020 ocakta İstanbul 30. Hukukta istinafa giden dosyam, 47.hukuk ve son olarak 50. Hukuk'a gitti, bekliyoruz hala 2 yılı geçti istinafa gideli, iş mahkemesi ile birlikte 7. Yılına doğru gidiyor, Bu senede bir şey çıkacağa benzemiyor, zaten adli tatilde yaklaşıyor seneye artık hangi hukuk'a giderse orayı takip edeceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 18 Nisan 2022; 14:20:1 >
Selam dostlar bugun itibari ile 51 hukuk dan karar ilamı uyap a düştü .
Taraf vekillerinin istinaf başvurularının kabulu ile HMK 353/1-a-6 maddesi uyarınca ilk derece mahkeme kararının kaldırılmasına
Dosyanın Davanın ueniden görülmesi için mahkemesine iadesine Kesin olarak karar verdi.
:imdi mübarek ramazan ayı ağzım oruçlu sövmeyecem ilk derece mahkeme zaman aşımı delfi için davalıların talebini ret etti adamlar burda yürüdü istinaf da karar kalrdı böyle adalet sisteminin de böyle hakimlerinde böyle sisteminde neyse ya kısaca yeniden yargılama yapılacak
-
şmdi yeniden yargılama dava sil baştan yeniden mi görülüyor bilen arkadaşlar bi yardımcı olurmu yoksa eksik kısımlar için mi birde istinaf için tekrar dan dosya sıraya mı alınacak
-
Böle birsey olabilirmi ya kaç sene bekle madem böle bir karar vericeklerdi neyi bekliyorlardı adelet yok bu ülkede kazandigin davanın hakimi hakim defilmiydi madem yanlış karar veren hakimi görevden alsınlar bunun cezasını biz çalışanlar neden çekiyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yemin ederim oruç bi yana beynim yandı aynen öyle hakim hata yapıyor çileyi biz çekiyoruz sen git yaptırımını hakime yap bize neden ceza veriyorsun ben şimdi yargılama yı bekleyecem üstüne tekrar istinaf bekleyecem nerde adalet sizin hakiminiz de iş yoksa hakime yaptırım yapın banane senin hakimin hata yapıyorsa
-
Büyük ihtimal şöyle olacak, yakın bir tarihe ilk dereceli mahkemede gün verecekler büyük ihtimal 1. celsede durum düzelecek sonra tekrar bölge adliye mahkemesine geri gidecek, orada bu kadar beklediğiniz kadar beklemeyeceksiniz. büyük ihtimal orada öne alımlı olarak dosyanız incelenecek. Bu istinaf mahkemeleri nin uzun sürmesi nin en büyük sebepleriden biri ise istinaf tarafından geri gönderilen dosyaların tekrar dan istinafa geri gelmesidir, dosyanız öncelikli olarak incelenecek.
-
Dostum inşallah dediğin gibi olur benim avukat biraz mal adam a soruyorum 1 sene sürer mahkeme diyor bilirkişi raporu isterler falan filan yaktı beni zaten davayı bu aşamaya kadar kendim getirdim sorsan avukat var inşallah dediğin gibi olur da bı 4 sene daha beklemem
50 hukuk da bulunan dosyam hakimin önünde imiş hadi hayırlısı olsun bakalım 1 aya karar verirler 1ayada karar yazarlar 2 ay sonra inş güzel bi sonuç alırsam burayada tekrar bilgi yazarım bekliyoruz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X