< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (378. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar istanbul 31 hukukda bilgisi olan var mı acaba şuan hangi yıl ve dosyadalara bakıyorlar teşekkürler şimdiden ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceyhun738 -- 9 Mart 2022; 15:26:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
50 hukuk 310 nolu dosyam gecen ay karar ilami yazildi subat in 20.de sonuclanmisti sonunda parami aldim ama soyle ki uyapta toplam alacakta 50 bin yaziyorsa elinize gecen para yarisi oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cskn1071 -- 10 Mart 2022; 10:53:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2019 gitmisdi 7 ayda filan sanirim.2020 de başka hukuk dairesine atıldı 3 yıl 3 ay bekledim assagi yukari
25. Hukuk?
Ist bam 41 hukuk istinafta olan dosyam karara bağlanmış fakat uyap ta şuan gözükmüyor ne zaman görebiliriz bilgi verebilecek varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25. Hukuk bekleyen yok mu
50.hukuk dosyam hâlâ inceleme de ve davam 7,5 sene oldu bitmedi...
dosyanız kaç yıldan beri istinaf da 50. hukuk yeni kuruldu sanırım?.
-
3,5 senedir istinafta ve 4 sene yerel mahkeme sürdü...
Benimde 3,5 yıl süren iş mahkemem 2019 kasimda lehine sonuçlandı. 2020 ocakta istinafa gitti, 30-47 derken 50. Hukuk'a geldi dosya, bu sene sonuclanirmi? adli Tatil sonrası başka bir yere mi atarlar gene göreceğiz. Böyle sisteminde adaletinde söyleyecek çok şey var ama...
Dosya numarası kaçtı sizin...950 lerde benim ve bu sene biter az kaldı... şuanda inceleme de dendi ama.. bekleyeceğiz.. yine 2..3 ay sürer..
duruşma tarihi atandıysa hayırlı olsun. Uyaptan kontrol edin. Onun haricinde ön inceleme için atama bekliyor muhabbeti sadece laf salatası. Adli tatile kadar 2000 dosya bakarlar diye umuyorum bende. Yoksa hop başka daireye.
Ankara 6'da benden başka kimsenin dosyası yok mu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercansokmen -- 14 Mart 2022; 11:31:41 > -
İst Bam 50 Hukuk 700 Küsürlerde arkdaşlar 800 -850 lerde olanlar varsa kontrol etsin derim. Kontrol edince buradan bizleride bilgilendirebilirseniz çok seviniriz.
-
Yukarıdaki arkadaş yazmış dosya numarası 950lerde incelemede imiş.
hakim e giden dosya ne kadar sürede sonuçlanır
-
İstanbul 25.hukuk dosyası olan var mı?
4 defa acil sepeplerden dolayı öne alim dilekçesi yazdım 5 defa da cimerden şikayet başvurusu yaptım 2 defa istinaf mahkemesine gidip bizzat sözlü anlattım derdimi öneme alım talebi uygun görülmemiştir dendi yani bunlari denetleyen yok o kadar çok dosya birikmiski işin içinden çıkarmıyorlar paramız da pul oldu gitti soylenicek çok söz varsa neyse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
abv. 2013 de topluca şirket olarak açtığımız dava avukatın kayıplara karışmasıyla iptal oldu. Diğer arkadaşlar farklı bi avukat ile devam etti. Avukat parası olmadığından dolayı giremedim, 2016 da tekrar başka bir avukat ile girdim. (diğer ekip çoktan aldı parayı) 2020 de istinafa giden davam 3. kez aktarımda 50. daire 2500 lerdeyim. para pul oldu. çok yazık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X