Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.190
Cevap
85
Favori
1.127.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İSTANBUL BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ 9. HUKUK DAİRESİ 2017/2500 DEKİ DOSYAMNE ZAMAN SONUÇLANIR.
  • Yusufavşar Y kullanıcısına yanıt
    aynen doğru 46300 dü galiba altı son karar üsttü temize gider
  • dosyalar geç geliyor bir yıldan aşağı gelmiyor ankara çok yavaş bir yıldır atama bekliyor
  • Şaban bey Ankara 2018/1345 benim dosyam aradığım zaman 500 dediler 2018 için siz 2017 den beri bekliyorum diyorsunuz bana yalan mı söylediler acaba irtibata geçebilirmiyiz 05318305787 ararsanız sevinirim
  • 2017-4400 dosyam ankara bam da hala öninceleme için atama bekliyor
  • sanırım işe iade ve alacak dosyası diye ayrı ayrı dosya bakılıyor ben aradım 2017- 3500 lerdeyiz dedi
  • Evet ikiye ayrılıyormuş işe iadelerde 2018/900 lerdeymiş işe iadeler öncelikli bakılıyormuş tahmini bekleme sürem 30 gün benim için gayet makul bu iyi oldu azda olsa moral
  • 11 aydır alacak dosyası bekliyor atama bekliyor ankara bam kaplumbağa hızıyla çalışıyor
  • hocam merhaba 2 sene önce avukat vekaleti ile açmış olduğum davayı kazandım ancak e devletden baktığımda Ön İnceleme İçin Atama Bekliyor diye yazı gördüm avukatıma sordum ve 1 yıl daha bekliycez dedi benim kafama takılan gerçekden de bu kadar uzun sürüyormu ?Teşekkürler
  • 11 aydır öninceleme için atama bekliyor
  • İdari yargıdaki 3300 deki dosyamın sonuçlanması, yaklaşık 10 ay sürdü. İstinafa gitmişler, daha kaydı bile yok. Allah bilir ne zaman sonuç çıkar.
  • basit bir işçi alacağı davası için 11 aydır bekliyoruz dosya daha incelemeye bile alınmadı
  • level34 kullanıcısına yanıt
    Suan ne durumda
  • cucuuu1978 C kullanıcısına yanıt
    Bnde ayni mahkemede mayistan beri bekliyor.
  • Kelebek81 K kullanıcısına yanıt
    Hangi mahkemeye sordunuz acaba.istanbul bolge adli.mi on incelemede bekloyormuydu dosyaniz
  • İstanbul Bam 27. H. D 19/09/2017 26xx dosya numaram halen bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 9 Nisan 2019; 7:2:12 >
  • Benimde 2018 / 1900 bakalım sonuçlandığını görebilecek miyiz? İşe iade istemli( Dava Mayısta açıldı bu konuda bir fikri olan var mı?)
  • 11 ay oldu daha bir gelişme olmadı ankara bam da hayırlısı olur inşallah
  • Kelebek81 K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim farklılık gösterebilir benimki 9.hukuk dairesi şaban kardeşimizinki başka dairede sizinkide farklılık gösterebilir
  • 16/10/2018 tarihinde açılmış Ankara bam 17. Ceza dairesinde olan davaya baktığımda gerekçeli karar yazıldı deniliyor.Fakat detay yok Ankara bamı aradığımda ulaşamıyorum ne yapmam lazım ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.