Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.190
Cevap
85
Favori
1.127.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bana 2017 aralığa gelmediklerini Ağustos Eylül gibi tahmini bir cevap verdiler alacak davası için
  • gelecekler az kaldı
  • İstanbul BAM 24. Hukuk dairesi İşe iade istemli 2018/1907 ulaşabilmek imkansız kimse telefonları açmıyor. Şuan hangi dosyaya bakıyorlar onu da göremiyorum. Bilgisi olan var mı?
  • Tureko T kullanıcısına yanıt
    iade yok ama sadece tazminat 2018 / 1910 dosya da benim
  • cucuuu1978 C kullanıcısına yanıt
    Ne zaman sonuçlanır peki bir fikriniz var mı? ya da şuan hangi dosyaya bakıyorlar?
    Merhaba benimde 24 Hukukta 2018/1566 dosya, ben iki ay önce aradığımda sene sonuna kadar 2017 dosyalarına bakacaklarını söylemişlerdi. Ve benim de işe iade henüz.
    avukat 6 ay dedi ama ben 1 yıl sürer diye düşünmüştüm 04/05/2018 istinaf açılış tarihi 2019 ortaların da biter. hiç arayıp sormadım. ara ara -e devletten bakıyorum.
  • Saban bey dosyam bugun itibari ile karar asamasinda yaziyor tahmini ne zaman sonuclanir bilginiz varmi
  • Merhaba benimde eylul 2018 de istinafa giden (24. hukuk 2018/35XX) ise iade istemli davam "on inceleme icin atama bekliyor" . bir ay durumunda halen. Ekim ayinda 24. hukuk kaleine telefoin acip sordugumda halen 2017 dosyalarina baktiklarini 2018 e baslamadiklarini soyledi . Bir uye haftada ortalama 20 dosya karara baglayabiliyormus, bir mahkemede 3 uye olsa ayda 240 dosyanin karara baglanmasi anlamina geliyor. Bu durumda 3500 lu dosyalara 2019 aralik gibi mi sira geliyor olacak???? eger oyle ise istinaf mahkemelerinin yargitay sureclerinden bir farki kalmadi demektir...Bu konulada bilgisi olan paylasabilirse sevinirim. Benim dosya 2018 subat ayinda acildi ve 3 ayda karara baglandi ve isveren BAM istinafa gonderdi...
  • Dosyam bugun itibari ile karara cikmis bilginize arkadaslar parayi nr zaman alabiliriz bilmiyoruz ama
  • geçmiş olsun
  • Yildirim6731 Y kullanıcısına yanıt
    gözün aydın. kalan sürecide yazarsan para alma nasıl olduğunu geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yildirim6731

Dosyam bugun itibari ile karara cikmis bilginize arkadaslar parayi nr zaman alabiliriz bilmiyoruz ama
    selam dosya detaylarını paylaşabilir misiniz?
    bama ne zaman gitti kaç numaralı dosya hangi bam ne zaman karara çıktı
    birde merak ettiğim edevletten karara çıkmış olarak mı gözüküyor
    teşekkürler
  • aramızda 300 adet dosya var benim dosya hala öninceleme için atama bekliyor
  • merhabalar arkadaşlar bu dava sonuçlanması için görüşleriniz nedir yada bilgi alabileceğim bir yer varmıdır.
  • RESİM OLARAK EKLEMİŞTİM AMA SANIRIM EKLENMEDİ BU DOSYA HAKKINDA SONUÇLANMA DURUMU SİZCE NEDİR YADA BİLGİ ALABİLECEĞİM BİR YER VARMIDIR ARKADAŞLAR ANKARA BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ 5. HUKUK DAİRESİ DOSYA YIL NO: 2018/942 AÇILIŞ TARİHİ 14/03/2018 DOSYA DURUMU: ÖN İNCELEME İÇİN ATAMA BEKLİYOR.
  • Benimde 20.02.2018 ist 27.bam a giden dosyam var ne olur ne zaman gelir bilinmez devletin hukuk sistemi resmen çökmüş yazıklar olsun.
  • Arkadaşlar s.a Ankara bam da ceza dosyam var uyaptan dosya açılmış fakat durumu nedir nasıl öğrenirim yargıtay dosya sorgulama ekranında çıkmıyor
  • Uppp
  • Merhaba 23/01/2017 yılında işe iade davası açtık. Davamız 4 celsede bitti 28/02/2018 de kazandık tarafımıza bir buçuk maksimum 2 ayda tebliğ edildi. Daha sonra davalı taraf dosyayı istinafa yolladı (Gaziantep). Avukatlarım dosya hala istinafta diyor fakat e devletten bakınca istinafa gitmeden öncede gittikten sonrada karara çıkmış yazıyor ve İstinaf durumu hiç bir şekilde yazmıyor. Gaziantep’i arasam Bilgi alabilir miyim acaba dosyanın durumu nedir ne zaman sonuçlanır yada nasıl bir yol izlemeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glsn- -- 6 Kasım 2018; 23:33:20 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.