Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.224
Cevap
87
Favori
1.137.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay ance mahkemenin verdiği tazminat tutarı 30.000 tl idi

İş yerine bu şekilde mahkeme kararı gitmişti arada geçen zamanı düşünürsek tutarda değişiklik olurmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istinaf mahkemesi onama yaparsa aynen 30,000 yasal faiz işlemesi lazım icra takibi yaptınızsa,
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanerdem1 -- 9 Kasım 2018; 1:27:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhanerdem1 -- 9 Kasım 2018; 1:27:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    İcra takibi yapıldı yaklaşık 8ay önce

• yasal faiz işler istinaftan dönene kadar
  • Yildirim6731 Y kullanıcısına yanıt
    Bırakın beklesin benim dosyayada tehiri icra mı neyse onu yapmışlar icra müdürlüğüne sordum faiziyle alırsın diyor🖒

• Evet 46300 den az olanlar istinaf sonrası yargıya kapalı benimki 18 bin 15 bine bankayla anlaşacam sizde öyle yapın beklemeyin ya arabulucu yada bankayla anlaşma

• cucuuu1978 C kullanıcısına yanıt
    Şaban bey sizinki bitmedimi daha ankara 6.hukuk kalemi aradım 2018 li dosyalara aralık 15 de bakılacak diyo

• daha önincelemeye bile alınmadı
  • öninceleme için atama bekliyor diyor hiçbir gelişme yok 11 aydır incelemeye alınmadı 2019 a kaldı sanırım
  • banka anlaşmayı kabul etmiyor borcumuz yoktur diyo keyfi adam çıkarırken iyi değil mi tazminatımı faiziyle ödeyeceksiniz,beni çıkaran adamı da çıkarmış banka kimseye kalmaz...
  • Robotadam06 kullanıcısına yanıt
    Ben ilk davayı açarken arabulucu yoktu

Banka ile anlaşma nasıl oluyo anlamadım?

• Selamlar Herkese;

Bir arkadaşım var işe iade davamız birlikte sonuçlandı. Ve dosyalarımız istanbul BAM’a gitti benim 24. hukuk dairesi dosya numaram 2018/1900 (Ön inceleme için atama bekliyor.)

Arkadaşımın 2018/1440 İstanbul BAM 30. Hukuk dairesi (KARARA BAĞLANMIŞ) ikiside işe iade istenli

Ve davaların ikiside mayıs 1-4 ‘te açıldı.

Bilginiz olsun

• Selamlar Herkese;

Bir arkadaşım var işe iade davamız birlikte sonuçlandı. Ve dosyalarımız istanbul BAM’a gitti benim 24. hukuk dairesi dosya numaram 2018/1900 (Ön inceleme için atama bekliyor.)

Arkadaşımın 2018/1440 İstanbul BAM 30. Hukuk dairesi (KARARA BAĞLANMIŞ) ikiside işe iade istenli

Ve davaların ikiside mayıs 1-4 ‘te açıldı.

Bilginiz olsun

• Dosyanız istinafa gitmeden icra takibi yaptıysanız karşı tarafda geçici durdurmak için tehiri icra yaptıysa hangi bankada teminat mektubu varsa banka işine geliyosa anlaşıyor senle istinafdan onlar alıyor parayı ama şaban beyin dediği gibi çoğu banka kabul etmiyor hayırlısı olsun

• yazık be bir banka keyfi olarak işten çıkardığı personelin hakkını vermiyor tehiri icra kararı alıyor 2 sene dava sürdü 1 yıldır istinafta ankarada daha önincelemeye bile alınmadı banka dava aç diyor ödeme yapmıyor biliyor sürecin uzun olacağını ,bu şekilde olursa bankalar keyfi olarak eleman çıkarmaya devam edecek,çıkarılan işçi hakkını aramaya çalışacak ama davalar yıllar sürecek bu durumda kazanan yine işverenler olacaktır.Bu duruma tedbir alınması gerekir.
  • Merhaba benim davam 2016 da açıldı ve 2018 mayıs itibariyle karara çıktı ve sonucun bizim lehimize olduğunu söyledi Avukatım. Mobil imzamla e devlet üzerinden giriş yapıp dosyayı detaylı görüntülediğimde, bilirkişi raporu bizim lehimize yazmış mahkemede aynı şekilde kararı onamış ve paramızı almamız için icraya nakletmiş.Ne yazıkki karşı taraf buna karşılık istinaf başvurusunda bulunmuş. E devletten baktığımda Dosyada 19 Eylül den itibaren İzmir Bölge Adliye mahkemesi 15. Hukukta ön inceleme için atama bekleniyor diye not var. Diğer ildeki Bölge adliye mahkemelerinde işler aksamış gördüğüm kadarıyla davalar 1 yıl hakim ataması bekliyor. İzmirde durum diğer illerden farksız olduğunu sanmıyorum. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

• ankara bam 5. hukuk aralıktan beri atama bekleniyor hiçbir gelişme yok
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    Ankara başkent birde orda işlerin daha hızlı yürümesi gerekir normalde fakat kaplumbağa hızında ilerliyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.