selam incelemeye girmişse çabuk sonuçlanması gerek diye biliyorum. inş hayırlısı olur
incelemeye alındıysa kısa süre içersinde sonuçlanır diye biliyorum işe iade davası mı alacak davası mı işe iadeler öncelikliymiş biz daha incelemeye alınamadık atama bekliyor
saban33
kullanıcısına yanıt
merhabalar benim dosya alacak davası ve yaklaşık 2,5 aydır incelemede hangi avukat ile konussam 1 ay a karar a çıkar dedi ama suan için henüz bi gelişme yok..acaba suan hangi dosyada sıra die soruyorum söylemiyorlar en azından sıramızı bilsek o bile yetecek yani :)
6 aralıkta ankara bama 5. hukuğa düştü hala öninceleme için atama bekliyor.İşçi alacağı davası neticede bir yıldır atama bekliyor,ankara istanbul sanırım yoğun diğer iller daha sakin olabilir daha hızlı gelebilir dosyalar
Justicia
kullanıcısına yanıt
merhabalar benım bursa BAM a giden alacak davam için ilk önce ön inceleme aşamasına giren dosyam eksiklik oldugu için geri geldi ve hemen akabinde 1 hafta içinde 28/05/2018 dosya tekrar bursa BAM A gitti ön inceleme için atama bekliyor derken 06/09/2018 İNCELEMEYE girdi.2,5 aydır inceleme aşamasında bekliyoruz. Daha ne kadar bekleriz acaba tahmini olarak??
SLM benim dosyam ist bam. 30. daire de dosya açılış tarihi 29.03.2018 dosya no 2018/1095 ön inceleme için atama bekliyor. sizce ne zaman sonuçlanır. tşk
muzaffer072M
kullanıcısına yanıt
İşe iade davası mı yoksa alacak davası mı 2018/1400 (işe iade istemli) dava dosyası karara çıktı eğer işe iade dışında bir dava ise 2017 dava dosyalarının yıl sonuna kadar anca biteceğini belirtiyorlar.
ankara bamı aradım bu yıl sonuna kadar incelemeye alınır diyor dosya sırası 4000 deymiş bir hafta evvelde 4000 deydi demek ki hiç dosya bakılmıyor
Geç gelen adalet adalet deyildir.
Tazminat davası 3yıl rahat sürüyo
3 yıl içinde çoğu iş yeri konkordu çeker olan yine işci kardeşlerimize olur.
geç gelen adalet tabiki adalet değildir.İşverene bir dava açalım dedik 2015 ten beri davalar sürünüyor işveren temyiz başvurusu yapıyor kaybetmeyi yediremiyor.Olan işçilere oluyor 3 senedir alacak için bekliyoruz.
TurekoT
kullanıcısına yanıt
işe iade istemi değil 17.000 tl kazandım avukat 10. ayda parayı alabiliriz dedi. ama halla istinafta atama bekliyor
muzaffer072M
kullanıcısına yanıt
Arkadaşımın işe iade istemli 2018/1460 ‘lı dosyalarda karara çıkmış onunda 30 hukuk dairesi o yüzden sordum.
işe iadeler daha hızlı sonuçlanıyor alacak davaları geç sonuçlanıyor
YusufavşarY
kullanıcısına yanıt
Hayırlısı olsun kardeşim benim banka borçları olduğu için avukatın birine daha düşük fiyata devir ettim paramı aldım napim herkese hayırlı geceler🖑
TurekoT
kullanıcısına yanıt
Bnmde ist.28.bamda ise iade istemli
. Ama 2 ay once aradigimda hâlâ 2017lerdeydi ve yil sonuna kadar 2017ler dedi. 2019 da 2018lere bakacaklarmis.. arkadasiniz adina sevindim. Hayirli olsun
2014 alacak davası halen sürüyor daha yeni karşı taraf istinaf mahkemesine başvuru yaptı. İşimiz uzun olacaktır. Mesajları onu gösteriyor..
bir yıl oldu daha önincelemeye alınmadı bir de soruyoruz hep 4000 deler bir hafta önce de dosya sırası 4000 deydi demekki bir hafta boyunca hiç dosya bakılmadı....Geç gelen adalet adalet değildir...
Biz daha yolun başındayız demek ki.. Davamız 2014 açılmış ama bu fetö davalarından ve hakim olmayışı tanıkların gelmemesi davayı 4 bucuk sene uzattı.. İstinaf için yolun başındayız.. Karşı taraf başvuru yapmış ama ne zaman ön inceleme alınır bilemiyorum.. Alacağım 2 senelik tazminat sadece sabır diliyoruz..
Biz daha yolun başındayız demek ki.. Davamız 2014 açılmış ama bu fetö davalarından ve hakim olmayışı tanıkların gelmemesi davayı 4 bucuk sene uzattı.. İstinaf için yolun başındayız.. Karşı taraf başvuru yapmış ama ne zaman ön inceleme alınır bilemiyorum.. Alacağım 2 senelik tazminat sadece sabır diliyoruz..
istanbul bam 10.hukuk dairesine istinaf dosyam düştü. daha 1 ay kadar oldu ön inceleme için atama bekliyor yazıyor. boşanmayla ilgili. 2018/3000 lerde dosya numaram. bu gün aradım ne zaman ön incelemeye alınır şuan hangi dosyalara bakıyorsunuz dedim. size söylüyebileceğim tek şey henüz 2017 dosyalarındayız oldu. anasını satıyım davayı kazandım. tedbir nafakasını alabilmek için istinafa gitti. bu durumda tahminimce 1 buçuk yıl gibi bi öngörü var. 2018 dosyalarına geçmemişler. zannedersem 2019 un ortalarına doğru 2018 dosyalarına geçerler. 2010 ortaları gibi benim dosyam incelenir. salak bi hakime denk gelir kararı bozar. delirtir iyice. uzarda uzar. 3 yılı geçti boşanamıyorum. böyle giderse 10 yıl boşanamıcam. kazandığım halde tedbir nafakasıda kalkmadı. istinafa giderken en azından beni haklı görüyorsun ödüyeceğim nafakaya ya bloke koydur yada ödemeyi istinaf kararına kadar ertele. şimdi öde babam öde. şu yasa çıksa 1 yılmı ödücez 2 yılmı ödücez belli olsa kaderimiz. bari böyle hızlandırsalar. yoksa zaten 3 yıldır nafaka ödüyorum. işimiz zor. istinaf hayatı iyice karartıyor onu öğrendik.