Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: serpilkyr Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
8.190
Cevap
85
Favori
1.127.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    8 ay önce icra takibi yapıldı beklicez yapacak bişi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tureko T kullanıcısına yanıt
    2018/1910 benim dosya ön inceleme de atama bekliyor 28. hukuk da dosya da ama işe iade yok 4 mayıs da açıldı dava .. 4 gün de 460 dosya istinafa gitmiş.. yargı ne yapsın kanunlar caydırıcı değil ki insanlar da sağ olsun hep kendine her şeyi istiyor. eskiden haksız olanın yüzü kızarırdı utanırdı. şimdi kösele suratlar Allah bildiği gibi yapsın alnın teri kurumadan hakkını verinden geldiğimiz noktaya bak 3-5 yıl mahkemelerde sürüsün öyle alabilirse alsına geldik. tureko davan incelemeye yada karar bağlanınca haber verirsen sevinirim sağ ol.
    Merhaba , sizin davalariniz hangi yil acilmisti ? Mayis demissiniz , Mayis 2018 de istinafta mi acildi davaniz ? Ben 24. Hukuk kalemini aradigimda daha 2018 dosylarina baslamadilar demisti 2019 yilindan once baslamaz diyordu , arkadasinizinki nasil oluyorda bu kadar cabuk karara baglanmis , dosy numaralariniz arasindada cok fark yok ...?
    Merhaba..

Bnmde 28.hukukta mayis 2018 den buyana on ocleme atama bekleniyor.. bn aradigimda henuz 2017leri bitirmediklerini soylemislerdi.

• Filizmelos12 F kullanıcısına yanıt
    ikimizin dosyası aynı yerde aynı zamanlar da istinafa gitmiş.. işe iade var mıydı sizin ondan kaynaklı erken karar verilmiş olabilir . önceki yorum yapanlar ayrı sıra olduğunu söylemişlerdi. gelişme olursa davanız da bilgilendirin lütfen tşkler
  • Merhaba 14/2018 itibari ile işe iade dosyam Antep 9.hukuk dairesinde görünmeye başladı. Dosya numaram 2018/2829 ön inceleme için atama bekliyor. Bu süreç ne kadar sürer acaba yıldık beklemekten.

• torakor kullanıcısına yanıt
    birisi ankara bamda acılmıs oburu istanbul bamda acılms anladıgım kadarıyla
    edit: ikiside istanbulda açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannn888 -- 15 Kasım 2018; 0:36:3 >
  • Glsn- G kullanıcısına yanıt
    6 ay 1 yıl arası
  • cucuuu1978 C kullanıcısına yanıt
    Tabii veririm bende sizlerin yorumlarinizi okuyup bilgi edinmeye çalısyordum. Arkadaşım bir anda haber verdi çok şaşırdim. Benim ilk davam (4/01/2017)Bakırköy 32. İş mah. İstinafta açılma tarihi 3 mayıs 2018 (işe iade istemli) İst BAM 24. hukuk. Karara bağlanan arkadasımında benimle aynı ilk dava tarihi mahkemede aynı ama İstinafta 30 Hukuk dairesi (onunda işe iade istemli) onun dava açılış tarihi BAM için 26/04/2018

• quote:

Orijinalden alıntı: Tureko

Tabii veririm bende sizlerin yorumlarinizi okuyup bilgi edinmeye çalısyordum. Arkadaşım bir anda haber verdi çok şaşırdim. Benim ilk davam (4/01/2017)Bakırköy 32. İş mah. İstinafta açılma tarihi 3 mayıs 2018 (işe iade istemli) İst BAM 24. hukuk. Karara bağlanan arkadasımında benimle aynı ilk dava tarihi mahkemede aynı ama İstinafta 30 Hukuk dairesi (onunda işe iade istemli) onun dava açılış tarihi BAM için 26/04/2018
    sleam
    benimde 26. hukuk 2018 /1480 nolu dosya 18.05.2018 istinaf açılış tarihi(edevlette gösterildiği şekilde) işe iade dosyam var (sadece işe iade)
    arkadaşınızın dosyası sonuçlanması sevindirici umarım işe iade olmuştur.
    bizde acaba yakın zamanlarda dosyaların sonuçlanmasını beklemeli miyiz.
    tarihler çok yakın farklı hukuk daireleri gerçi

• Selam arkadaşımın 2018/1466 çok bir fark yok. Söyediğin gibi benimde 2018/1900 ama farkli Hukuk daireleri. Ve benimde ön inceleme için atama bekliyor. İnsallah 20. Hukuk dairesi gibi bizimkilerde biran önce sonuçlanır. ve umuyorum istediğiniz gibi soniçlanır. Ben işimi kurdum geri almalarını istemiyorum. Ama işe iade isteyenler geri alınır umarım.

• cucuuu1978 C kullanıcısına yanıt
    Bn ilk once ise iade davasi actim sonuclandi.sonra dava istinafa gonderildi bekliyorum hala.. mahkemeyi aradigimda aalik sonuna kadar 2017 yi bitreceklerini yeni yilda 2018lere baslicaklarini soylediler.

• Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Selam burak kardeşim benim dosyada ankara 9. Bölge adliye mahkemesinde hala bekliyorum sizin dosyanız sonuçlandımı?

• gokhannn888 G kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Beklemeye devam o halde :)

• gokhannn888 G kullanıcısına yanıt
    merhabalar arkadaşlar 06/05/2016 da il davamı açmıştım fazla çalışma ve hafta sonu tatilleri için yaklaşık 7 duruşma sonra dosya bursa bam gitti ve ilk önceleri ön inceleme için atama bekliyor dedi yaklaşık 3 ay sonra ön inceleme geçti ve dosyada eksik olduğu için tekrar dosyam dava açtığım balıkesir adliyesi geri geldi 1 hafta içinde eksikllikleri tamamlanarak yani 28/05/2018 tarihinde dosya tekrar bursa bam 3 hukuk a gitii.4 ay önceleme için atmama bekliyor dedi ve 06/09/2018 tarihinde İNCELEMEYE girdi.ve halen daha bekliyorum.hangi avukat a sorsam 1 ay a gelir diyordu fakat 2,5 ay oldu hala bekliyoruz acaba bu konu hakkında fikri olan varsa ve bilgilendirirse sevinrim.

hayırlı akşamlar
  • merhabalar arkadaşlar 06/05/2016 da il davamı açmıştım fazla çalışma ve hafta sonu tatilleri için yaklaşık 7 duruşma sonra dosya bursa bam gitti ve ilk önceleri ön inceleme için atama bekliyor dedi yaklaşık 3 ay sonra ön inceleme geçti ve dosyada eksik olduğu için tekrar dosyam dava açtığım balıkesir adliyesi geri geldi 1 hafta içinde eksikllikleri tamamlanarak yani 28/05/2018 tarihinde dosya tekrar bursa bam 3 hukuk a gitii.4 ay önceleme için atmama bekliyor dedi ve 06/09/2018 tarihinde İNCELEMEYE girdi.ve halen daha bekliyorum.hangi avukat a sorsam 1 ay a gelir diyordu fakat 2,5 ay oldu hala bekliyoruz acaba bu konu hakkında fikri olan varsa ve bilgilendirirse sevinrim.

hayırlı akşamlar
  • Merhaba Arkadaslar benımde İzmir 9.Bölge adlıyesınde 2018/940 nolu dosyam istinafta benimde tam 7 aydır inceleme için atama beklıyor yazıyor dun özel kalemı aradım daha 2017 nın dosyalarına bakıyorlarmıs bıtmemıs bıle avukatımı aradım 3 bılemedın 4 ay ıcınde gelır karar dıyor Beklemedeyız
  • slm benim dosya ankara bam 7.hukuk da 2018-1650 dava nisan 2018 de açıldı. Başka dosyası olan varmı 7.hukukda sıra bekleyen ,sonuçlanan yada hangi sıralarda mahkeme teşekürler
  • ankara bam 5. hukukta dosya sırası 4000 deymiş benim dava 4400 lerde bir yıldır atama bekliyor
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    saban bey merhaba benım dosyamda bursa BAM a 28/05/2018 gitti ve 05/10/2018 tarihinde incelemeye girdi 2,5 aydır incelemede bekliyor tahmini bu inceleme süresi ne kadar sürerr bilginiz varmı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.