Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.190
Cevap
85
Favori
1.127.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen birisi cevaplayabilirse sevinirim.
    Birisi ise iade davalarinin oncelikli oldugunu soyledi, nasil bir oncelik bu?
    Benim dosya numaram Istanbul BAM 24. Hukuk 2018/35XX , on inceleme icin atama bekliyor durumunda. Davayi kazandim Eylul 2018 de BAMA gonderdi sirket avukatlari.Bir arkadasin BAM 30 2018/14XX numarali dosyasinin karara baglandigini okudum,fakat ben istanbul 24 bam kalemi aradigimda 2018 nolu dosyalara baslamadiklarini soylemisti. Acaba is davalari oncelikli oldugu icin onemi aliniyor?

Diger bir soum: Bu dosya numara verilmesi nasil oluyor,
    Yani Istanbul BAM 30 2018/3500 dosyai varken Istanbul BAM 24 2018/3500 sira nolu dosyada olabiliyormu? Yoksa sira numarasi butun hukuk daireleri icin ortak mi veriliyor?
  • torakor kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla tek numara veriliyor. yani anadolu kartal istinafa gelen dosyalar 1 2 3 diye numaralandırılıp dairelere dağıtılıyor. yani sizin 3500 nolu dosyanızdan 1 adet var.
    diğer bir mevzu farklı hukuk dairelerinin koşulları farklı olduğundan hakim sayısı yetenek vs benzer içerikli 2 farklı dosya farklı dairelerde farklı zamanlarda sonuçlanır. bunu bilebilmek mümkün değil
  • tarakor bilgi olsun diye söylüyorum benimkisi alacak davası 24.hukuk ta 2017/3006 dosya numarası halen atama bekliyor.
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    uyap vatandaşportal dan dosya sorgulama yap icra dosyasını seç gerisini kendisi tamamlıyor
    şayet icra takibi yapıldıysa enyüksek faiz işler ve tüm detayları uyaptan görebilirsin
  • hakanc1903 H kullanıcısına yanıt
    hakanc insallah yakinda size sira gelir ama benimki ise iade, benimkide atama bekliyor konumunda,eger ise iade davalari oncelikli ise benimki eger daha once durum degisirse burada yaziyor olurum .
  • Merhaba. Ankara 6.bamda 2018/714 nolu dosyam bulunmaktadır. Yaklaşık olarak 9 ayı geçkin bir süredir ön inceleme için atama bekliyor durumda. Ankara 6.bam da dosyası olan ve bu konuda biri bizi bilgilendirebilir mi?Dosyalar kacıncı sırada,2018 dosyalarına ne zaman bakılmaya baslanacak? aradım ama dahili numara istenildi bu konuda da yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler :)
  • Bir yılı rahat buluyo kardeşim benimkide ankara 9.bamda.

6 aydır bende bekliyorum elimizden beklemekten başka bişey gelmiyo bir gelişme olursa haberleşelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim davam istanbulda işçi alacakları fazla mesai ve kıdem tazminatı alacakları olarak 2014 mayısında açıldı ağustos 2018 e kadar sürdü arada hakim yokluğundan 1.5 sene bekledim ve nihayet kazandım fakat davalılar istinafa başvuru yaptılar oda 3.5 ay sürdü dosyanın istinafa gitmesi 10 gün oldu istinafa gideli
    avukatıma ne kadar sürer diye sordum 1 yıl sürer bir bam da sakaryada eylül ayında açıldı istanbul bam ın yükü biraz daha hafifledi diyor
    dolayısılya yapacak birşey yok mahkemelerin iş yükü şuan için çok ağır davalılar yasalardaki tüm boşlukları kullanıp nekadarda haksız olsalarda sürekli itiraz ederek uzatabildiklerikadar davayı uzatıyorlar
    netice olarak sabretmeyide öğrenmiş oluyoruz
    arkadaşlar dosyanız sağlamsa delilleriniz ve yerel mahkeme kararı netse hiç kafanıza takmayın. sonuçta yerel mahkemede bam da aynı kanunlarla karar veriyor kendinize sıkıntı yapmayın keyfinize bakın elbette bu süreçte geçer ve hakkınız olan paranıza er geç kavuşursunuz
    benim davam yerel mahkemede biteli 3.5 ay oldu parayı icra dairesine adıma yatırmışlar fakat icra durdurma talebinden ötürü çekemiyoruz kesin kararı bekliyoruz
    arasıra bakıyorum uyaptan faizi ile şimdiden 1000 tl eklenmiş bile... keyfini çıkarıyorum ayrıca bir tüyo daha vereyim davanız kesin karar ile istinaftan gelince mutlaka 1 ay içerisinde iş kura başvuru yapın ve arada nekadar işsiz kaldığınız süre varsa toplu olarak maaşını talep edin, veriyorlar
    hepinize sabırlar diliyorum ve hakimlerimize mahkemelerimize güvenmenizi tavsiye ediyorum.. çok iyi niyetlice çalıştıklarının farkındayım her gün yığınla davaya bakıyorlar her dava başka bir hikaye her olay sayfalar dolusu rapor ve açıklama var her dosya bir ansiklopedi gibi.. onlarada hak vermek lazım ALLAH onlarında yardımcısı olsun bizimde ALLAH haklının yanında olsun

• Merhabalar arkadaşlar benim dosya karara çıktı yazalım 1 ay oldu ama hayla bekliyoruz nolcak bilmiyoruz 1 senede ön inceleme dedi karar aşaması sonra karara çıktı şimdi keyiflerini bekliyoruz yazsınlar diye

• Yildirim6731 Y kullanıcısına yanıt
    sizin dosyanız hangi bölge adliyesinde görüldü ? 1 yıl normal bir süre istinafta ayrıca gerekçeli karar çıkmak üzeredir
    gözünüz aydın
  • Yildirim6731 Y kullanıcısına yanıt
    selam kararı görebiliyor musunuz kabul edildi reddedildi yada kazandın kaybettin gibi?
    yani istinaf sonucu görülebiliyor mu?
  • aydın alper 34 A kullanıcısına yanıt
    iş kur başvuru yapma kısmı işe iade yoksa da mı maaşlar alına biliyor.. 4 yıllık maaşımı verecekler?
    Yaklaşık 8 ay önce mahkeme kararı ile icra takibini başlattık nekadar faiz işlediğini nasıl öğrenirim? Tşekkürler

Merhaba.
    Uyaptan, alacağımız paraya ve faizine nasıl bakıyorsunuz, hangi siteye giriyoruz, link atabilirmisiniz rica etsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpi2010 -- 28 Kasım 2018; 9:32:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.
    Uyaptan, alacağımız paraya ve faizine nasıl bakıyorsunuz, hangi siteye giriyoruz, link atabilirmisiniz rica etsem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bölgeden bölgeye değişiklik göstermektedir İstinaf Mahkemelerinin ortalama karar verme süresi. Örneğin şuan Adana Bölge Mahkemesi'nde günümüz itibariyle 9-10 ay ortalama sonuçlanma süresi söz konusudur.
  • Ankara bölge mahkemesi 5.hukuk dava karara çıktı yazıyor ama ses seda yok napmamiz gerek 15 günü geçen yazismada sikeyt dilekçesi yazilabiliomus ne kadar daha bekleriz 1 ay oldu 😣

• Zeus5441 Z kullanıcısına yanıt
    selam dosyanız sonuçlandı mı?
  • Alpi2010 A kullanıcısına yanıt
    E devlete gir. Arama kısmına uyap yaz.vatandaş giriş portalini seç. Dosya sorgulamayı seç.istenen bilgileri gir bukadar az önce ben yaptım kuruşu kuruşuna yazıyo

• 28.861tl yazıyo bu tutar ilerleyen günlerde değişecekmi bakıcam

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.