Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ananzaaxd Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.190
Cevap
85
Favori
1.127.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba saim bey benim dosyam bursa BAM da ve 3 ay önce inlemeye girdi hala bekliyoruz bu süre normal mi?
  • aydın alper 34 A kullanıcısına yanıt
    merhaba tek tarafli iş hakkı fesh edip dava açmıştım ve suan stinafta inceleme aşamasında..kesn karar çıktığında fazla çalışma kıdem hafta sonu tatillleri ödemelerini alıcam kısmetse.sizin dediğiniz gibi karar kesinleştiğinde işkur a başvursam işsiz oldugum süre zarfında işsizlik maaşı alabilirmiyim?
    konu ile ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim
  • Alpi2010 A kullanıcısına yanıt
    Yaptım oldu evet ama hocam burada bana icra açılmış Avulat mahkeme girmediği için ödeme çıkmış onu gösteriyor alacağım deil yani siz de araştırın bence bilirkişi raporunda ne yazarsa onu alırız onu da kimse bulamıyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim dosyamda, ben alacaklı gözüküyorum ,alacak miktarı yazıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ultraslan19054 U kullanıcısına yanıt
    Avukatına aynen bu görüntüyü göster, alacağın para "alacak miktarı" yazan yerdeki mi, yoksa " bakiye borç" yazan yerdeki mi. Sonrasında da teklifini yaparsın. Bizide bilgilendirirsen çok sevinirim.

• Samsunluali S kullanıcısına yanıt
    2 gün önce baktığımda bakiye borç yazan kısımda 22.958.44 tl. Yazıyordu.
    Azönce tekrar baktım ve 22.969.95 tl. Yazıyor. Yani 11.51 tl artmış 2 günde.neye göre artıyor bilmiyorum...
    6 ay önce avukatım bilir kişi raporuna bakarak 14.900 tl. Alacağımı söylemişti. Karşı tarafı bu paranın tahsilatı için icraya verdik, onlarda itiraz edip istinaf a gönderdiler dosyamı. 6 aydır istinafta dosya. Uyapa baktığımda Alacak miktarı yazan kısımda 19.143.96 tl. Yazıyor.
    Bakiye borç kısmında ise 22.969.95 tl. Yazıyor...
    Bilirkişi raporundaki alacağım miktar ile, uyapta alacak miktar kısmında yazan miktar arasında 4.243 tl. Fark var. Yani 6 ayda 4.243 tl. Faiz işlediyse bu çok iyi. Ben hiç sıkıntı stres yapmadan, 3 yıl daha bekleyebilirim istinafın sonuçlanmasını 😀 kafalar çok karışık 😀😀😀

• Justicia kullanıcısına yanıt
    kaçıncıaydaasonuç geldı acaba
    icra davası da mı vardı . bende yok da birde onu mu bekleyeceğim istinaf tan sonra :((( verecekleri 5 bin liraydı 3 yılı geçti hala uğraştırıyorlar. bilir kişi de 8600 çıktı fazla mesaileri ispatlayamadım. şahit yok gibi bir şey hayırlısı olsun artık elimizden gelen bu kadar
  • cucuuu1978 C kullanıcısına yanıt
    Yerel mahkeme sonuçlandıktan sonra icra yolu ile alacağını talep ediyor avukatın. Karşı tarafta buna itiraz ediyor ve dosyan istinafa gidiyor. Yani siz istinafın sonucuna göre paranızı alacaksınız, tek bekleyeceğiniz istinaf..

• Ankara 6.bamda dosya bekleyenler benide bilgilendirebilirmi ne zaman bakılacak şu dosyalar şubat ayında gitti haala ses soluk yok
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    şimdi baktım benim dosya ön inceleme bekliyordan incelemede bölümüne geçmiş ne kadar sürer acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpi2010

2 gün önce baktığımda bakiye borç yazan kısımda 22.958.44 tl. Yazıyordu.
    Azönce tekrar baktım ve 22.969.95 tl. Yazıyor. Yani 11.51 tl artmış 2 günde.neye göre artıyor bilmiyorum...
    6 ay önce avukatım bilir kişi raporuna bakarak 14.900 tl. Alacağımı söylemişti. Karşı tarafı bu paranın tahsilatı için icraya verdik, onlarda itiraz edip istinaf a gönderdiler dosyamı. 6 aydır istinafta dosya. Uyapa baktığımda Alacak miktarı yazan kısımda 19.143.96 tl. Yazıyor.
    Bakiye borç kısmında ise 22.969.95 tl. Yazıyor...
    Bilirkişi raporundaki alacağım miktar ile, uyapta alacak miktar kısmında yazan miktar arasında 4.243 tl. Fark var. Yani 6 ayda 4.243 tl. Faiz işlediyse bu çok iyi. Ben hiç sıkıntı stres yapmadan, 3 yıl daha bekleyebilirim istinafın sonuçlanmasını 😀 kafalar çok karışık 😀😀😀
    bu bilgilere nerden erişiyorsun kardeş

Valla anlamadım gitti herkes de alacak var bende yazan. Bir şey Yok avukat 400 milyar dan fazla alcaz diyor yazan bir şey Yok çözemedim gitti bu işi ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet771 A kullanıcısına yanıt
    vatandas.uyap.gov.tr/
    Bu link ile giriş yap.
    Uyap Bilişim Sistemi açılacak.
    Altta E-şifre Aracılığıyla Giriş e tıkla.
    TC kimlik numaran ve E-devlet şifren ile giriş yap.
    Uyap Vatandaş sayfası açılacak.
    Sağ üstte adın ve soyadının yazdığı yerin üstünde üç çizgi şeklindeki menüye tıkla.
    Dosya sorgulama ya tıkla.
    Yargı Türü nü tıklayıp icra yı seç.
    Yargı birimi ni tıklayıp icra dairesini seç.
    Mahkemeye tıklayıp çıkan icra dairesini seç.
    Dosya sorgula ya tıkla.
    En altta sağda dosya görüntüle ye tıkla.
    Bukadar.

• Samsunluali S kullanıcısına yanıt
    En doğru bilgi avukatında. Umarım hepimiz hakettiğimizi alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpi2010

vatandas.uyap.gov.tr/
    Bu link ile giriş yap.
    Uyap Bilişim Sistemi açılacak.
    Altta E-şifre Aracılığıyla Giriş e tıkla.
    TC kimlik numaran ve E-devlet şifren ile giriş yap.
    Uyap Vatandaş sayfası açılacak.
    Sağ üstte adın ve soyadının yazdığı yerin üstünde üç çizgi şeklindeki menüye tıkla.
    Dosya sorgulama ya tıkla.
    Yargı Türü nü tıklayıp icra yı seç.
    Yargı birimi ni tıklayıp icra dairesini seç.
    Mahkemeye tıklayıp çıkan icra dairesini seç.
    Dosya sorgula ya tıkla.
    En altta sağda dosya görüntüle ye tıkla.
    Bukadar.
    yerel mahkemenin verdiği karara göre görüyosun değilmi benim dosya şuan istinaf da devam ediyor yani
  • ahmet771 A kullanıcısına yanıt
    Evet, yerel mahkemenin kararıını görüyorum, benim dosyamda 6 aydır istinafta.

• kuzey_kadir kullanıcısına yanıt
    iş sözleşmemi bende tek tafaflı fesih ederek dava açtım benimde davam istinafta
    şişli işkur binasına yerel mahkeme kararı ile başvuru yaptım ancak karar kesinleşince 1 ay içerisinde mahkemeden kesinlik şerhi alıp gel aradaki nekadar çalışmadığın süreeler varsa parça parçada olsa toplu ödeme yapılacak dediler
    bilginiz olsun
  • aydın alper 34 A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. O zaman benim dosya istinafta ve incelemede şuan.karar a çıktığı gibi bende işkur a gidiyorum.bende tek taraflı fesih ederek dava açmıştım.anladığım kadarıyla karar kesinleşince işkur a gitmem gerekiyor dimi?
  • kuzey_kadir kullanıcısına yanıt
    evet karar kesinleşince yerel mahkemeye dosya geri dönüyor yerel mahkeme kalemine gidip kesinlik şerhi diye bir belge alıp onunla işkura başvuru yapılması lazım 1 ay içerisinde başvuru yapmak gerekiyormuş ve işten ayrıldıktan sonra mesela 5 yıl geçtiyse aradan 5 yıl içerisindeki tüm işsiz kalınan süreler sebep gözetilmeden toplu olarak işsiz kalınan dönemimin işsizlik maaşı üzerinden toplamı ödeniyor ( 2010 da yada 2015 de vs.vs. mesela işsizlik aylığı nekadarsa okadar ) tüm bu bilgileri avukatım ve işkurdaki görevli memurlardan aldım
    sizlerde durumu bu şekilde takip edebilirsiniz ancak toplu ödemede kaç aylık işsizlik maaşı ödeneceği konusunu tam bilmiyorum muhtemelen azami ödeme süresi 10 ay sanırım ve bu süre sınırından toplam ödeme yapılabilir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.