Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.190
Cevap
85
Favori
1.127.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. eğer bunları bilmeseydik hakkımız olanıda alamayacatık.çok teşekkürler
  • avsaim kullanıcısına yanıt
    Slm sami bey istnaftan çıkacak karar son kararmı?

Uyaptan İcra dosyasına baktığımda 28.874 tl yazıyo

Teymiz söz konusu olurmu ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusufavşar

Slm sami bey istnaftan çıkacak karar son kararmı?

Uyaptan İcra dosyasına baktığımda 28.874 tl yazıyo

Teymiz söz konusu olurmu ? Teşekkürler
    temyiz den kastınız yargıtay ise 40000 tl nin altındaki dosyalara yargıtay yolu kaplı oluyo BAM mahkemelerinin kuruluş felsefelerinden birisi de bu, istinaf dosyayı karara bağlarsa son karar, yeniden yerel mahkemeye sevk ederse devam
  • O dönem için 10 ay İşkur işsizlik maaşı alanları kapsamıyor herhalde (toplu ödeme dediğiniz geçmişe yönelik hak ediş işsizlik maaşı)

• Alpi2010 A kullanıcısına yanıt
    Kesinleşmemiş alacak oldugu için kimse almaz dedi.

• bir hafta
  • hala öninceleme için atama bekliyor yazıyor
  • Arkadaşlar benim de Ankara Bam 6. Hukuk dairesinde dosyam var alacak davası.

Avukat en az 5 ay sürer dedi 6.hukuk dairesini aradım onlar da 1 sene sürer dedi.

Bu çok uzun bi süre değil mi ?

Benim tavsiyem herkes cimer'e bu konu hakkında bir şeyler yazsin. Ben yazdım olumlu yönde bir gelişme olur inşallah.

• Merhaba İşe şade istemli dosyası Antep 9.hukuk da olan var mı ? Varsa sonuçlanmış dosya sıra numarası öğrenebilir miyim? Benim 9. Hukuk 2829

• Merhaba arkadaşlar benimde dosyam İstanbul bam 26. Hukuk dairesi 2018/1165. Cimer e yazdım dün cevap geldi ve daha 2017 Eylül ayı dosyalarına bakıyorlarmış. Bizimki 2018 Nisan daha çok beklicez gibi. Şuan icra da dosya 56 bin oldu bile umarım daha sonra Yargıtay yolu açık olmaz

• Ben bir yıldır bekliyorum hala önincelemeye alınmadı
  • bir yıldır ankara bölge adliye mahkemesinde öninceleme için atama bekliyor. Hiçbir gelişme yok. Ankara bam 5.hukuk işçi alacağı davası dosya sırası 4000 deymiş daha 400 dosya var bana sıranın gelmesine arıyorum hep 4000 deler hiç ilerlemiyor
  • Dosyam halen istinafta ön inceleme için atama bekliyor. 79.gun bugun ne kadar daha beklicez.

• arifyıldız8587 A kullanıcısına yanıt
    merhabalar benimde dosyam aynı sekilde ve avukatıma sordum isterse 150 bin olsun dedi yargıtay a gitmez. istinafa gittiyse dosyanız karar istinafta bağlanıyor o konuda içiniz rahat olsun
  • Rmznkra8 R kullanıcısına yanıt
    benim dosyamda aynı şekilde 3 ay önce inceleme aşamasına girdi ve hala karar a çıkmadı.arıyorum beyfendi sizin dosyanız hakimin önünde kısa sürede çıkar diyorlar fakat 3 ay ı geçti hala bi hareket yok..sunu anlamıyorum hakimin önüne inceleme aşamasında 1000 tane falan mı dosya konuluyor da bu kadar uzun sürüyor yoksa keyfimi iş yapılıyor anlayamıyorum.hayırlısı ile bekliyoruz bkalım
  • kuzey_kadir kullanıcısına yanıt
    Bende anlamıyorum benimde 7 aydır ön incelemede fakat yaprak kıpırdamıyor. Arayıp bilgi aldığımda bana dosyanız arşivde şuan şu bu sayılı dosyalara bakıyoruz diyorlar. Yani ön inceleme falan hikâye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saban33 kullanıcısına yanıt
    Benimki dosya açıldıktan 1 ay sonra ön incelmeye girdi ama hala ön incelemede ve 7 ay oldu. Biz 35 kişiydik diğer arkadaşların farklı dairelerden kararları çıktı paralarını aldılar ben dosyaların aynı dosya ve seri dava olduğunu belirtmeme rağmen daha tık yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bizim dosya ankara bam da 1 yıldır önincelemeye alınmadı sizin yine önincelemede fazla sürmemesi lazım
  • Merhaba,
    bir sorum olacak , belki sorumu avukat cevaplayabilir ama bilgi veren de olabilir.
    Benim davam suanda istinafta ve onumuzdeki sene davami kazanip istinaf karari kesinlestikten sonra avukatim ise tekrar iade talebinde bulunup sirkete yazi gonderecek ve sirketin cevabi beklenecek;
    sorum burada basliyor,
    1. Sirket ise iademi kabul etmezse 4net+4brut +kidem +ihbar kazaniyor olacagim. Sirketin bu parayi odememe yada geciktirme durumu olabilirmi? eger boyle bir durum ortaya cikar ise ben bu parayi almak icin icra takibimi baslatacagim ve sonra buna sirket tekrar itirazmi edecek ve bu tekrar istinafa mi gidecek:) nasil bir prosedur izleniyor bu durumda...

2. Sirket ise iade kabul etti ve ise gelmem icin davet gonderdi bende basladim. Bu durumda 4 Net maas haketmis olacagim.
    Sirket birkac gun sonra yine nedensiz olarak beni isten cikardi ve bes kurus para odemedi. Bu durumda nasil bir prosedur izleniyor? Ben tekrar bunun icin davami aciyor olacagim? Bu dava ne davasi olacak ? ise iademi? Tazminatmi? ICra davasimi?

Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

• www.cimer.gov.tr ye şikayet oluştursun herkes arkadaşlar belki hızlandırmak adına bir şeyler yapilabilir. Yani nerden baksaniz bu konu hakkında binlerce kişi mağdur.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.