Şimdi Ara

İSTİNYE PARK ALIŞVERİŞ MERKEZİNE NASIL GİDİLİR? (beşiktaş yada taksimden)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beşiktaş yada taksim farketmez hangi otobüsler geçer önünden?

şimdiden teşekkürler herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 23 Kasım 2007; 2:54:54 >

• Taksimde istinye otobüsleri var veya sarıyer otobüsü.Otobüs garının orda sorarsan gösterirler.Onlarla gidebilirsin.
  • 25T mi?
  • Valla dostum 25ini t sini felan bilmem.Ama sarıyer yada istinye otobüsleriyle gidebilirsin.
  • sana en güzel yolunu söyleyeyim de trafikle uğraşma. taksimden metroyla 4. levente gel. oradan istinye minibüsüne bin. önünden geçiyor.
  • bu arada görmedim itü'lüymüşsün o zaman direk okuldan çık yürüyerek 5 dakika sürüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

hiç mi maslak kampüsüne gelmedin?

beşiktaştan 40b'ye binebilirsin direk önünde inersin, taksimden 25T Maslak Sheraton önünde inip 5 dakika yürüyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 22 Kasım 2007; 15:54:50 >
  • Beşiktaştan İstinye Park Minibüslerine Binebilirsin. Tansaş'ın Önünden.

İstinye Otobüsleride Ordan Geçer.
  • Beşiktaşdan 40B geçer diye biliyorum.4.leventden çok geçer ( 29Ş , 40B, numarasınıa hatırlamadım ama poligon otobüsü vs).Beşiktaş ve Taksimden istinye arasına otobüsler sahilden geliyor direk gidemezsin onlarla ama minibüsler sahilden gitmiyor minübüslerle de gidebilirsin ama tavsiyem gitme hatta hiç kimse gelmesin bu istinye parktan önce İstinye maslak arası 10 dakikaydı şimdi 1 saatde zor çıkıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

Beşiktaşdan 40B geçer diye biliyorum.4.leventden çok geçer ( 29Ş , 40B, numarasınıa hatırlamadım ama poligon otobüsü vs).Beşiktaş ve Taksimden istinye arasına otobüsler sahilden geliyor direk gidemezsin onlarla ama minibüsler sahilden gitmiyor minübüslerle de gidebilirsin ama tavsiyem gitme hatta hiç kimse gelmesin bu istinye parktan önce İstinye maslak arası 10 dakikaydı şimdi 1 saatde zor çıkıyoruz.

bu tamamen istinye park'ın aymazlığı, orada şu an geceli gündüzlü çalışıyorlar yolları yapabilmek için ama İstinye Park ne yaptı daha yolları kavşakları hatta otoparkı tam olark bitmemiş alışveriş merkezini açtı, bir de Tayyip'i ve Suriye cumhurbaşkanını getirtti açılışa. Buna rağmen hınca hınç doluyor, yapılırken oluşan trafikte küfürler yağdıranlar, maşallah bakıyorum açıldığında ilk gidenler oluyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

Beşiktaşdan 40B geçer diye biliyorum.4.leventden çok geçer ( 29Ş , 40B, numarasınıa hatırlamadım ama poligon otobüsü vs).Beşiktaş ve Taksimden istinye arasına otobüsler sahilden geliyor direk gidemezsin onlarla ama minibüsler sahilden gitmiyor minübüslerle de gidebilirsin ama tavsiyem gitme hatta hiç kimse gelmesin bu istinye parktan önce İstinye maslak arası 10 dakikaydı şimdi 1 saatde zor çıkıyoruz.

bu tamamen istinye park'ın aymazlığı, orada şu an geceli gündüzlü çalışıyorlar yolları yapabilmek için ama İstinye Park ne yaptı daha yolları kavşakları hatta otoparkı tam olark bitmemiş alışveriş merkezini açtı, bir de Tayyip'i ve Suriye cumhurbaşkanını getirtti açılışa. Buna rağmen hınca hınç doluyor, yapılırken oluşan trafikte küfürler yağdıranlar, maşallah bakıyorum açıldığında ilk gidenler oluyor..

Ben 3 yıldır okulum yüzünden İstinyeye gidip geliyorum ve 3 senedir inşaat halinde o İstinye parkmıdır ne haltsa...Ama ne hikmetse önündeki yol çalışmasımıdır alt yapı çalışmasımıdır inşaatı bitirip alışveriş merkezini açtıklarında yapmaya başladılar artık çalışmaya geç başlayan belediyenin mi yoksa istinye parkın mı suçu bilemem ama 8:30 da başlayan okula gitmek için saat 7:30 da maslak da olmam gerekiyosa tabi ki küfür ederim söylenirim de ayrıca bütün yolıu kapatıp tek şerit veriyorlar ama tek şerit mübarek yol çalışması yapılan yerden daha bozuk sanki istanbulun göbeğinde sarp kayalıyklara tırmanıyormuş gibi bi his uyandırıyor insanda zaten çalışanları sebebiyle 1 tane normal otobüs geçmez oldu sabah saatlerinde 60 -70 kişi tek otobüsde tek vucüt yolculuk yapar olduk.Hergün önünden 2 kere geçmeme rağmen bi gün uğramışlığım yoktur , içinde tiki cemiyetinin ve kendini tiki -tikiliği de bi halt- zanneden içi boş jöle kafalı tiplerin takıldı mekanlarda işim olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.