Şimdi Ara

Istyles skin'lerim geldi. ( Iphone üzerine yapıştırılmış resimler eklendi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar Istyles ' dan sipariş ettiğim skinlerim geldi. Bazı arkadaşlar nasıl birşey olduğunu görmek istemişlerdi. Akşam evde yapıştırıp Iphone üzerinde de resimlerini çekip ekleyeceğim. Elime ulaşması yaklaşık 10 gün sürdü. Sipariş etmek isteyen arkadaşlar artık gönül rahatlığı ile siparişlerini istyles tan yapabilir.

Bazı arkadaşlar ekrana birşey yapışıp yapışmadığı birçok kere sormuşlar. KESİNLİKLE EKRANA HİÇBİRŞEY YAPIŞTIRILMIYOR.
    Ekranına stikerla beraber bir kod ve link geliyor bu linkteki siteye girip kodu gösterilen yere yazıyoruz ve bizden istenen mail adresimize resim geliyor bu resmi wallpaper olarak kullanıyoruz.

Ayrıca başka bir husus olarak bir arkadaş bunun orjinal ekran korumasının üzerine yapıştırsak ne olur diye sormuş. Bence pek sağlıklı olmaz

Bir arkadaşımız çıkarınca iz kalıyor mu diye sormuş . Ben hiç sökmedim henüz fakat kalacağını hiç sanmıyorum çünkü İstyles böyle birşey olmayacağı garantisini veriyor ve zaten skin ' in yapışkan bölümünü yapıştırmadan önce incelediğimde sıradan çıkarmalar gibi olmadığını farkettim. Yani iz kalacağını hiç sanmıyorum.

Bazı arkadaşlar hangi site olduğunu sormuşlar
    www.istyles.com sitesinden siparişlerini verebilirler.

Ayrıca hava kabarcığı yapacak kadar ince bir materyal değil, fakat dock ta kalınlık yapacak kadar kalın bir materyal de değil. Ayrıca vinil denilen esnek bir maddeden olduğu için esneyebiliyor.Yani yapıştırırken sağı solu esnemesi çok çekiştirmemek gerekiyor.

Bunlar da nacizane iphone ' umun yeni görünümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blanes -- 8 Haziran 2008; 3:40:46 >

• hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

hayırlı olsun
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, sabırsızlıkla bekliyorum iphonede nasıl durucak skinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Hayırlı olsun, sabırsızlıkla bekliyorum iphonede nasıl durucak skinler

Alıntıları Göster
    yapıştırılmış fotoğraflarınıda çekersen çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyslexia

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun hocam

Buarada ben de küçük etiket şeklinde bişey aradım sitede ama bulamadım,hani mesela bi markanın üzerini örtecek şekilde bişey...Youtube'da bi videosu vardı ama sitede bulamadım o tür etiketler...Siteye hakimseniz yardımcı olur musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyslexia

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun hangi siteden ne kadara aldın bilgi verirmsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtPlt

Alıntıları Göster
    6.99 stickerlar 3 dolarda kargo tutuyor bende sipariş verdim pazar günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

6.99 stickerlar 3 dolarda kargo tutuyor bende sipariş verdim pazar günü

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun bende alacam bu iyi oldu
    hatta bana siteden siparişi neden bitirmediniz diye mail geldi
    kargo konusundada 2. ürünü aldığınız zaman sepette ücret sıfırlanıyor
    ben hem iPhone hem iPod Touch hemde PS2 için alıcam tekrar iyi oldu güvensizlik duygusu içindeydim
    yalnız wallpaper olayı ve yapıştırırken hava kabarcıkları oluşuyormu bilgilendirirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRODAKAN KAI -- 3 Haziran 2008; 20:57:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DRODAKAN KAI

hayırlı olsun bende alacam bu iyi oldu
    hatta bana siteden siparişi neden bitirmediniz diye mail geldi
    kargo konusundada 2. ürünü aldığınız zaman sepette ücret sıfırlanıyor
    ben hem iPhone hem iPod Touch hemde PS2 için alıcam tekrar iyi oldu güvensizlik duygusu içindeydim
    yalnız wallpaper olayı ve yapıştırırken hava kabarcıkları oluşuyormu bilgilendirirsen sevinirim

Alıntıları Göster
    Kurukafalı olanda ışık sensörünün oldugu yer siyahsa delip yapıştırabilirsin kapanmasın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: jamboree

Kurukafalı olanda ışık sensörünün oldugu yer siyahsa delip yapıştırabilirsin kapanmasın diye

Alıntıları Göster
    Bende kuzenlerle yarin sparis veriorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Hayırlı olsun hocam

Buarada ben de küçük etiket şeklinde bişey aradım sitede ama bulamadım,hani mesela bi markanın üzerini örtecek şekilde bişey...Youtube'da bi videosu vardı ama sitede bulamadım o tür etiketler...Siteye hakimseniz yardımcı olur musunuz ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Hayırlı olsun hocam

maalesef o tip bir etiket görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: MrtPlt

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MrtPlt

www.istyles.com adresinden ulaşabilir sipariş verebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: blanes

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Hayırlı olsun hocam

maalesef o tip bir etiket görmedim

Alıntıları Göster
    Çok hoş şeylermiş yahu :) Ben de beğendim. Telefona üstüne uyguladıktan sonra bir şekilde resmini bize gösterebilir misin? (Nasıl duruyor diye bakmak için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 3 Haziran 2008; 21:36:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

Çok hoş şeylermiş yahu :) Ben de beğendim. Telefona üstüne uyguladıktan sonra bir şekilde resmini bize gösterebilir misin? (Nasıl duruyor diye bakmak için)

Alıntıları Göster
    Benimde bugün geldi 2 adet aldım ve kapladım ön taraf zaten sorunsuz.Arka tarafta ise yanlarda çok fazla açık alan kalıyor, korumasız şekilde özellikle cihazın köşeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: rottice

Benimde bugün geldi 2 adet aldım ve kapladım ön taraf zaten sorunsuz.Arka tarafta ise yanlarda çok fazla açık alan kalıyor, korumasız şekilde özellikle cihazın köşeleri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rottice

bu sorunu ben şöyle aştım. Tahta kurşunkalemi sopa gibi kullanarak aşırı bastırmadan yan taraflarında ve köşelerde biraz gezdirdim ve tam oturmasını sağladım.Şimdilik bi problem yok gibi görünüyor fakat daha sonra cebe sokup çukartmaktan açılırmı artık onu göreceğiz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rottice

bu sorunu ben şöyle aştım. Tahta kurşunkalemi sopa gibi kullanarak aşırı bastırmadan yan taraflarında ve köşelerde biraz gezdirdim ve tam oturmasını sağladım.Şimdilik bi problem yok gibi görünüyor fakat daha sonra cebe sokup çukartmaktan açılırmı artık onu göreceğiz.

Alıntıları Göster
    aynı site psp içinde yapıyomuş çok hoş modeller var

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

aynı site psp içinde yapıyomuş çok hoş modeller var

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bunun olayını anlayamadım.Ön taraf komple cama mı yapışıyor? yoksa ekran kısmı için desene uygun bir wallpaper mı veriyorlar?
    Ekrana yapışıyor ise menü falan tam olarak görünüyor mu?
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Gerçekten çok hoşlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

arkadaşlar ben bunun olayını anlayamadım.Ön taraf komple cama mı yapışıyor? yoksa ekran kısmı için desene uygun bir wallpaper mı veriyorlar?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: umut8136

skin ile birlikte wallpaper için bir link ve şifre geliyor bu linkte email adresinizi yazıyorsunuz alt bölüme de şifrenizi giriyorsunuz ve aldığınız skin e göre wallpaper mail adresine geliyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: umut8136

skin ile birlikte wallpaper için bir link ve şifre geliyor bu linkte email adresinizi yazıyorsunuz alt bölüme de şifrenizi giriyorsunuz ve aldığınız skin e göre wallpaper mail adresine geliyor.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun çok guzel olmuş

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.