Şimdi Ara

Istyles skin'lerim geldi. ( Iphone üzerine yapıştırılmış resimler eklendi ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
6.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman gerçekten güzel ve yaratıcı birşeymiş.
    Paylaşım için teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: blanes

quote:

Orjinalden alıntı: umut8136

arkadaşlar ben bunun olayını anlayamadım.Ön taraf komple cama mı yapışıyor? yoksa ekran kısmı için desene uygun bir wallpaper mı veriyorlar?
    Ekrana yapışıyor ise menü falan tam olarak görünüyor mu?
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Gerçekten çok hoşlarmış.

skin ile birlikte wallpaper için bir link ve şifre geliyor bu linkte email adresinizi yazıyorsunuz alt bölüme de şifrenizi giriyorsunuz ve aldığınız skin e göre wallpaper mail adresine geliyor.

• Peki sence nasıl oldu görünüş olarak? yanlarını tamamen kapaması çirkin duruyor mu? arkası basit duruyor mu?

quote:

quote:

arkadaşlar ben bunun olayını anlayamadım.Ön taraf komple cama mı yapışıyor? yoksa ekran kısmı için desene uygun bir wallpaper mı veriyorlar?

skin ile birlikte wallpaper için bir link ve şifre geliyor bu linkte email adresinizi yazıyorsunuz alt bölüme de şifrenizi giriyorsunuz ve aldığınız skin e göre wallpaper mail adresine geliyor.

• peki çıkarmak istediğimizde herhangi bir iz fln kalıyormu kolay çıkıyormu?

birde ben cebe koyup çıkarırken acaba sorun yaşarmıyım diye düşünüyorum kenarlarından kalkma yaparmı acaba?

ayrıca sitedeki en iyi skinleri seçmişsin bende seçicek olsam senin seçtiklerini seçerdim

bide bunları beğendim ben

Istyles skin'lerim geldi. ( Iphone üzerine yapıştırılmış resimler eklendi )

Istyles skin'lerim geldi. ( Iphone üzerine yapıştırılmış resimler eklendi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 4 Haziran 2008; 3:06:51 >

• uygulaması nasıl oldu peki kolaymı ?
  • Uygulama çok kolay oldu, bir kerede yapıştırdım ve bir tane baloncuk bile oluşmadı
  • Arkadaşlar bende eskiyen bodyguardz vardı.Aldım onu gittim şampuanla yıkadım, sonra istyles uyguladığım telefonumun üzerine gıcır gıcır olan bodyguardzı tekrar uyguladım.Gerçekten çok güzel oldu.Artık açıkta kalan kenarlarda sorunsuz ve ayrıca istyles stickerıda daha parlak gösterdi.
  • ekranı nasıl oluo
  • Forumda biri iStyles Türkiye'ye kargo göndermiyor demişti bir ara, buradan da onun dediğinin doğru olmadığını anlıyoruz. Değil mi blanes?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 4 Haziran 2008; 20:46:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eaststreetz

Forumda biri iStyles Türkiye'ye kargo göndermiyor demişti bir ara, buradan da onun dediğinin doğru olmadığını anlıyoruz. Değil mi blanes?

Evet
  • hocam şuan bakıyorum siteden okdar çok seçenek varki sanırım 5 6 tane alıcam :D yapışkanı çıkartınca herhangibir iz kalmıyor sanırım kullanan ve stikeri çıkaran varsa bilgi verebilirmi?
  • ya arkadaşlar iyide ekran görüntüsünü nasıl ayarlıyosun ben onu anlamıyorum. hiç bununla ilgili bişey yazan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctacyildiz

ya arkadaşlar iyide ekran görüntüsünü nasıl ayarlıyosun ben onu anlamıyorum. hiç bununla ilgili bişey yazan yok

Benim bilgiğim kadarıyla stircker'lar ile gelen kutunun içinde o duvar kağıdının linlki var. Browser'a o linki yazarak resmi alıyorsun sonra iphone'a aktarıyorsun.
  • Milletçe okumayı sevmiyoruz.. Sende sorun yok, genel bir problem..

quote:

Orjinalden alıntı: ctacyildiz

ya arkadaşlar iyide ekran görüntüsünü nasıl ayarlıyosun ben onu anlamıyorum. hiç bununla ilgili bişey yazan yok

Buyur, bir kaç mesaj üstündeki mesaj, armut pişti, ağzına düştü:

quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 5 Haziran 2008; 15:51:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Milletçe okumayı sevmiyoruz.. Sende sorun yok, genel bir problem..

Güzel tespit :)
  • blanes kardeşim iyi günlerde kullan skinlerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefakoksal -- 6 Haziran 2008; 3:59:34 >
  • Skinleri söktükten sonra tekrar kullanılamıyor değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Matriarch

Skinleri söktükten sonra tekrar kullanılamıyor değilmi?

Sanmam. Birincisi söktükten bir süre sonra yapışkanı kuruyup yapışmaz hale gelebilir, ikincisi başta dediğim gibi biraz çekiştirince formu bozulan uzamaya müsait bir yapısı olduğundan sökerken muhakkak ki formu bozulacaktır. Yani tek kullanımlıktır diyebiliriz
  • ben de beğendim bu olayı, gerçekten hoş olmuş, bir soru: daha önce yutdışından alışveriş yapmadım, bizim normal burda kullandığımız kredi kartlarıyla ödeme yapabiliyormuyuz peki? bide ekran için jelatin türü bişey dahil mi bu fiyata ?
  • rica etsem Menü açıkken ve mesaj yazarken de fotoğrafını çekip buraya ekler misin? herhangi bir problem oluyor mu kullanıyorken?
  • quote:

Orjinalden alıntı: carantina

hocam şuan bakıyorum siteden okdar çok seçenek varki sanırım 5 6 tane alıcam :D yapışkanı çıkartınca herhangibir iz kalmıyor sanırım kullanan ve stikeri çıkaran varsa bilgi verebilirmi?

Benim de merak ettiğim konu bu. Diyelim ki bir müddet sonra sıkıldım sticker ı çıkarmak zor mu, çıkınca iphone üzerinde tortu kalır mı?

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.