Şimdi Ara

İşveren il ilgili problemimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bundan 7 ay evvel bir kurye firmasında işe basladim. Yaklasik 10 gün evvel sahsima hakaret edildiği için işten ciktim ve 28 eylül de basladigim işe 16 ekim de sigorta yaopildigini öğrendim. Firma ise maaş konusunda ödeme yapmak ile ilgili problem cikartiyor benden önce cikan personellerin dahi ücretleri odememekte.. 3 aydir para alamayan var. Ben istifa imzaladim yalniz mart ayı ödemem saklıdır diye not düştüm. Ve şimdi aynı iş yerinde calisan anneme firma calisani tarafindan 2 hafta evvel tehdit içerikli konuşmalar yapildigini öğrendim. Ve mobing uygulanmakta kendisine bu konu ile ilgili ne yapabilirim, lütfen yardim edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobbing uygulanan işçi bu durumu haklı sebep göstererek iş akdini derhal ve bekleme süresi olmaksızın feshedebilir.

Deliller ile mobbing kanıtlanır ise işçi ihbar kıdem ve manevi tazminat alabilir.

Ayrıca işveren tarafından işçiye yapılan hakaret dil, ırk, cinsiyet, siyasal düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep ve benzeri sebeplere dayalı ise bu durumda işçi 4 aya kadar olan ücretini tazminat olarak talep edebilir.

Eliniz de delil varsa (SMS, eksik maaş bordrosu, şahit vs) bir avukat ile görüşüp profesyonel destek alınız.

Saygılarımla,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trakyalı Avukat

Mobbing uygulanan işçi bu durumu haklı sebep göstererek iş akdini derhal ve bekleme süresi olmaksızın feshedebilir.

Deliller ile mobbing kanıtlanır ise işçi ihbar kıdem ve manevi tazminat alabilir.

Ayrıca işveren tarafından işçiye yapılan hakaret dil, ırk, cinsiyet, siyasal düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep ve benzeri sebeplere dayalı ise bu durumda işçi 4 aya kadar olan ücretini tazminat olarak talep edebilir.

Eliniz de delil varsa (SMS, eksik maaş bordrosu, şahit vs) bir avukat ile görüşüp profesyonel destek alınız.

Saygılarımla,

Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.