Şimdi Ara

İSYAN EDECEM YA ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapitalist düzen ihtiyaclar yaratır, ihtiyaçlar ise köle yaratır, kölelerin ise düzeni bozmaması için korkacağı (tapacağı) bir tanrıya onun vaad edeceği bir mekana ihtiyacı vardır derlerdi
  • 15-16 yaşındasın neden sana satmasınlar telefonu anlayamadım ?
  • Biriktir Diyorsunuz ama zaten 400 liram vardı babama verdim telefon alsın diye aldı GERİ VERMEDİ !
  • öl alırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsskraL

Biriktir Diyorsunuz ama zaten 400 liram vardı babama verdim telefon alsın diye aldı GERİ VERMEDİ !

Telefon almayan babana paranı verip "bana telefon al" dediysen telefonu haketmiyosun.Saflık yapmışsın.Para sende duracaktı,beraber gidecektiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

quote:

Biriktir Diyorsunuz ama zaten 400 liram vardı babama verdim telefon alsın diye aldı GERİ VERMEDİ !

Telefon almayan babana paranı verip "bana telefon al" dediysen telefonu haketmiyosun.Saflık yapmışsın.Para sende duracaktı,beraber gidecektiniz.

Babama Güveniyordum ..
  • Ya ne telefon merakı ben herkeste İphone-Blackberry varken 6300 kullanıyodum whatsapp falan hayaldi.
    Şimdi Blackberry nin pil ömrü bitti Hediye Samsung Galaxy Pocket diye hergün samsunga küfür saymama sebep olan telefon kullanıyorum.
    Paranı biriktir ya da işe gir kendine güzel bir telefon al.Kız arkadaşım garsonluk yaptı gitti s3 mini aldı zor bir şey değil.
  • 98 li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dısarı cıkıyorum de eve gec gıt. Ulasamasınlar sana baya gec gıt merak et kızarlarsa bı bahane uydurursun metrobus duraksadı sorun oldu bı telefon alsaydınız arar sorardınız bosuna bagırmayın de cek gıt odana

• Evet Önerileriniz Benim İçin Çok Önemli.Yok mu Başka Önerisi Olan ??
  • sen telefon kullanma.400 liranı babana veriyosun gelmişsin 15 yaşına 0 özgüven bende 15 yaşındayım yazın 3 ayındada çalıştım telefon üst baş forma ayakkabı hepsini kendim aldım.hala haftasonları çalışıyorum okul harçlığımı çıkarıyorum.hatta birikmiş param varsa elektrik internet faturalarını ödüyorum.
  • 600 tl'lik general mobile discovery öneririm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: beybiliboy

sen telefon kullanma.400 liranı babana veriyosun gelmişsin 15 yaşına 0 özgüven bende 15 yaşındayım yazın 3 ayındada çalıştım telefon üst baş forma ayakkabı hepsini kendim aldım.hala haftasonları çalışıyorum okul harçlığımı çıkarıyorum.hatta birikmiş param varsa elektrik internet faturalarını ödüyorum.

Nerde Nasıl Çalışıyorsun ? Ben Başakşehir de oturuyorum Burası Lüks Bir yer. İstanbuldayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

98 li

99 hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatigue

Dısarı cıkıyorum de eve gec gıt. Ulasamasınlar sana baya gec gıt merak et kızarlarsa bı bahane uydurursun metrobus duraksadı sorun oldu bı telefon alsaydınız arar sorardınız bosuna bagırmayın de cek gıt odana

Abi ADAMSIN!! Bugün Deneyecem :D
  • Üniversite okuyorum ve 150 liralık telefon var elimde. Hiçde demiyorum elimde s4,5s olsun diye.
  • forumda genelde yorum yazmam ama seni görünce acıdım la

http://www.e-motivasyon.net/Iknanin-Motivasyonu.html

edit: ben nokia c3 kullanıyorum eskiden bende çıkartırken telefonu falan utanırdım ama nekadar salak olduğumu anladım al şu kitabı oku,

İSYAN EDECEM YA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yağmur Tanrısı -- 15 Ekim 2013; 18:23:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sempatigue

Dısarı cıkıyorum de eve gec gıt. Ulasamasınlar sana baya gec gıt merak et kızarlarsa bı bahane uydurursun metrobus duraksadı sorun oldu bı telefon alsaydınız arar sorardınız bosuna bagırmayın de cek gıt odana

Abi ADAMSIN!! Bugün Deneyecem :D

Tutarsa ulas bana biyerden :D

• Lise 2 . Sınıfta shell kampanyasında bayram parasıyla ilk telefonunu almış, 5sene onu kullanıp geçen sene tekrar kendi parasıyla telefon almış biri olarak anne babanın yanındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

98 li

99 hocam

98 liyim erken başladım okula 6 yaşındamıydım neydim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.