Şimdi Ara

İSYAN EDECEM YA ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MsskraL

Abi bu nedir ya Lise Deyim Hala Doğru Dürüst Bir Telefonum Yok. Sizlere Soracağım Soru Şu : Nasıl Aileme Telefon Aldırtırım ? İzin vermiyorlar. Babam diyor oğlum sen büyü kendine al.Sınıfın yarısında Galaxy S4 mevcut.Benim İstediğimn 600 liralık kullanışlı bir telefon Sizce Nasıl ikna edebilirim ? bu arada maddi durumumuz İYİ..

En guzel yontem ders verma maiyetinde olup ailenin sana ulasamamisini sagla disari cikarken gec gel nereye gittigini falan soleme arkadaslarindan sana ulasamamasini sagla saglaki disarda iken telefon olmadan sana ulasamayacaklarini anlasinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: xBlitzkriegx

Ergenlerin sorunlarıda bir başka oluyor.Şuan senin yaptığın şey özentilik.
    5 seneden beri aynı telefonu kullanıyorum.

özenmek yasak mı?

Kıskançlık tarzı olacaksa kötü.
    Ama iyi şeylere özenebilir.O cümleden onu nasıl çıkardın anlamadım.
  • Açık net söyleyeyim lisedeyken bende öyle heves edip isterdim ancak daha sonraları bir bok değişmediğini görünce bu hevesimden vazgeçtim.
  • Harçlıklarını biriktir al. Burger king 16 yaşındakileri işe alıyordu sanırım 16 yaşına girince de çalışıp alabilirsin. Ya da berbere çıraklık gir diyeceğim ancak ondada sadece bahşiş olayı olur heralde haftalık falan vermez usta.
  • La ben üniversiteye gidiyorum 2 senedir hala 8.sınıfta aldığım telefonu kullanıyorum.
  • yazın çalış git al böyle ailesine bel bağlayan insanlardan nefret ederim ben yazın calıstım hem aileme para verdim hem telefon aldım hemde cebime para koydum
  • Ben yazın çalıştım, birikmişlerimle birlikte 1500 oldu. Babamdan da üstüne biraz katmasını istedim kendime telefon aldım. Çalış, biriktir kendin al ne istiyosan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu okumadan sazan gibi atlamasan görüceksin zaten
    çocuk para biriktirmiş almak için babası üstüne yatmış

bi daha para biriktirince önce kendine bi kitap al, okumanın önemi cart curt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 16 Ekim 2013; 12:25:26 >
  • Gel ben vereyim
  • Hem aranman gereken acil durumlar yarat hem de arkadaşlarını eve davet et, telefonlarını sehpaya masaya falan koysunlar. Sizinkiler senin telefona bakışını yakalasın. Şöyle hüzünlü falan bak. Hatta arkadaşından rica et ailenin yanında sana ne zaman şöyle bir telefon alacaksın falan desin. Daha bir çok yöntemi var bu işin.
  • 6 senedir k790i kullanıyorum

İSYAN EDECEM YA !
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

Giriceksin bir işe çalışacaksın alıcaksın telefonunu öyle ağlamakla olmaz.Ben bilgisayarımı , telefonumu herşeyimi kendim alırım maddi durumumuz iyi olduğu halde.

Çalış diyorsunuz anladım da. Nerelerde çalışayım mesela ? Birde okul zamanı çalışabilirmiyim ?

yazın yatıcağına çalışsaydın.
  • ben hastayım telefonu bana alın ben ölücem de sonrada fıkrasına gülünmeyen adamın fıkrasını anlat.
  • Aldırma boşver. Telefon dingili olmaktansa telefonsuz akıllı adam ol daha iyi. Kim ne derse desin.

• Arkadaslar hemen yargilamiş ama aklı basinda bi kardesimize bnziyosun bencede liseye giden bi gencin telefonu olmali. Hem takdir getirmissin hemde ailenin maddi durumu iyiymiş neden almiyolar bende anlamadim bu arada baban 400 liranin ustune nasil yatti eger durum boyleyse baban çok kuralcı ve katı , yada parayi carcur edip hovardalık yapiyor annen bisey demiyormu bu duruma
    Sana tavsiyem al babani karsina baba herkesin telefonu var arkadaslarimin arasinda kucuk dusuyorum de onlar aralarinda konusuyor msjlasiyor ders notlari falan aliyorlar birbirinden falan diye bahset cok pahali bisey istemedigini soyle general mobile discovery yada lumia 520 alsan yeter sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus_1905

Arkadaslar hemen yargilamiş ama aklı basinda bi kardesimize bnziyosun bencede liseye giden bi gencin telefonu olmali. Hem takdir getirmissin hemde ailenin maddi durumu iyiymiş neden almiyolar bende anlamadim bu arada baban 400 liranin ustune nasil yatti eger durum boyleyse baban çok kuralcı ve katı , yada parayi carcur edip hovardalık yapiyor annen bisey demiyormu bu duruma
    Sana tavsiyem al babani karsina baba herkesin telefonu var arkadaslarimin arasinda kucuk dusuyorum de onlar aralarinda konusuyor msjlasiyor ders notlari falan aliyorlar birbirinden falan diye bahset cok pahali bisey istemedigini soyle general mobile discovery yada lumia 520 alsan yeter sana

Haklısınız Deneyeceğim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

quote:

quote:

quote:

quote:

Modern zaman köleliği böyle bir şey olsa gerek.

Saçma şeyler bunlar ne modern i ne köleliği ? Adam gibi bir kişisel cihazım olsun istiyorum

"Sınıfın yarısında Galaxy S4 mevcut.
    Artık dışlanmaya başladım.
    O gün bir arkadaşım numaramı istemişti. Ben dedim telefonum yok. Başka bir arkadaş da dedi: Liseye geçmiş hala telefonu yok diye."

İşte bu modern zaman köleliği. Gerizekalı liseliler insanları böyle ayırt ediyorlar. Sende dışlanmamak için böyle bir yola başvuruyorsun. Sende pek suç yok aslında asıl suç o gerizekalı arkadaşlarında.

Kesinlikle haklı olduğunuzu düşünüyorum. Peki almalımıyım ?
    Alacaksam bile nerelerde çalışmalıyım para kazanmak için ?

Şimdi ailemin maddi durumu iyi diyorsan, telefonu alabilecek güçleri varsa ben biliyorum ki sen bu telefonu alırsın. Çünkü almazsan bile içinde bir parça o telefonda kalır ve arkadaşlarınla pek iyi ortam kuramazsın (burası senin için) gibime geliyor. Hem kendini onlara göre daha düşük hissedersin, konuşurken falan ne bileyim bir düşünürsün belki. Tabii bunu senin için söylüyorum gerçekte böyle bir şey olmamalı o kadar saçma bir durum ki arkadaşlarında çük kadar beyin yok. Onlarla bir arkadaşlık kursan ne işine yarar onu da bilmiyorum. Ne kavgana gelirler ne de başka bir şey. Git al bence o telefon aklına girmiş ders çalışırken bir bakmışsın kendini telefonu düşünürken, sosyal statünü hayal ederken bulursun. Ha ama sanma o telefonu alınca arkadaşların arasında direkt olarak kalıcı bir yer edineceksin. Bunu kendin halletmen gerek.

aslında hepsiyle aram kötü değil bazı maddi durumu kötü

olanlar var. Onlar ile aram gayet iyi onların siyah beyaz

telefonları var birde o telefonların bir iyi özellikleri

daha var yere düşünce pek hasar almıyorlar.Evet o

arkadaşlarımda yeteri kadar beyin olmadığını

düşünüyorum.Aklımda son bir soru kaldı.Para biriktirmenin

yolları çok fazla ailem şimdi biryerde çalışmama karşı

çıkarlar onlar ile aramın kötü olmasını istemiyorum

okul harçlıklarıyla biriktirsem 2-3 yıl sürer ne yapmalıyım

bu arada yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin ??

Ne demek. Helal olsun.

• Kardeşim ben 650 lira biriktirip kendi telefonumu aldım ve aileme gidip 650 liralık telefon alın bana demeye utanırım acıkcası.
  • Tamam konu kilit!! Ailemle konuştum babam işyerinden kimsenin kullanmadığı bir telefon getirdi.Telefon eski de olsa idare eder.Telefonun şuan ki sıfır fiyatı 18 tl Lg wireless fm mi ney Bana sen bu telefonu kullan,en fazla 1 ay sonra alıcaz dediler.Benim bir tabletim var satıcam diye hiç dokunmadım.Kutusunda şuan sahibinden e ilan verdim onu satıp alacağım.Herkese çok teşekkürler.. Tabletim nexus 7

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.