Şimdi Ara

İSYAN EDECEM YA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
1
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bu nedir ya Lise Deyim Hala Doğru Dürüst Bir Telefonum Yok. Sizlere Soracağım Soru Şu : Nasıl Aileme Telefon Aldırtırım ? İzin vermiyorlar. Babam diyor oğlum sen büyü kendine al.Sınıfın yarısında Galaxy S4 mevcut.Benim İstediğimn 600 liralık kullanışlı bir telefon Sizce Nasıl ikna edebilirim ? bu arada maddi durumumuz İYİ..

• bir liselinin isyanı vol 78213210362161942
  • Ağla zırla belki o zaman alırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi dalga geçmeyin iş ciddi. Artık dışlanmaya başladım :( O gün bir arkadaşım numaramı istemişti.Ben dedim telefonum yok.Başka bir arkadaş da dedi: Liseye geçmiş hala telefonu yok diye! Moralim Ciddi anlamda bozuldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsskraL

Abi dalga geçmeyin iş ciddi. Artık dışlanmaya başladım :( O gün bir arkadaşım numaramı istemişti.Ben dedim telefonum yok.Başka bir arkadaş da dedi: Liseye geçmiş hala telefonu yok diye! Moralim Ciddi anlamda bozuldu..

para biriktir al
  • Paranı biriktir sonrada al bu kadar basit.
  • Bana satmazlar telefonu Bide 400 liram vardı babama vermiştim alsın diye aldı bidaha vermiyor öyle işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bana satmazlar telefonu Bide 400 liram vardı babama vermiştim alsın diye aldı bidaha vermiyor öyle işte

Satarlar satarlar bahane bulma lise kaç ayrıca?
  • para kazanmak o kadar kolaysa git kendin al birader. Bursluluğumla 3 yıl önce 5800 aldım hala da onu kullanıyorum iyi kötü idare ediyor. Sen de kendi paranı kazan sen de git al baban hep seni taşımak zorunda değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Meth

Paranı biriktir sonrada al bu kadar basit.

Bana satarlarmı ki telefonu sıfır alacam
  • Maddi durumunuz nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

quote:

Bana satmazlar telefonu Bide 400 liram vardı babama vermiştim alsın diye aldı bidaha vermiyor öyle işte

Lise 2 olacak inşhallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weeaboosour

Maddi durumunuz nasıl?

Başlığı Daha dikkatli okusanız keşke .. Maddi durumumuz iyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Meth

Paranı biriktir sonrada al bu kadar basit.

Bana satarlarmı ki telefonu sıfır alacam

Yaş kaç ?
  • Yani arkadaşım biz napalım ailen alamıyorsa, dayına söyle amcana söyle akrabaların yokmu ? burdan sağlıklı fikir çıkmaz bu tür konularda, sende sabret o zaman ilerde alırlar..
  • quote:

quote:

quote:

Lise 2 olacak inşhallah

İnşallah? yeni yıl başlamadı mı ayrıca almaları gerekir diye düşünüyorum bu günlerde lazım yani olmazsa olmaz ayrıca ailen sana bakmak ile yükümlü babalık ve anneliğin gereği olarak derslerin nasıl? belki o yüzden almıyorlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Yani arkadaşım biz napalım ailen alamıyorsa, dayına söyle amcana söyle akrabaların yokmu ? burdan sağlıklı fikir çıkmaz bu tür konularda, sende sabret o zaman ilerde alırlar..

Ben 98 liyim Yokmu Başka fikri olan yani bir ikna etme yolu falan ?
  • yaz tatilinde çalışıp al kendine

baban 1 aylık maaşını senin arkadaşlarından görüp özendiğin bi alet için vermek zorunda değil.
  • Çalışamıyorsan biriktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Lise 2 olacak inşhallah

İnşallah? yeni yıl başlamadı mı ayrıca almaları gerekir diye düşünüyorum bu günlerde lazım yani olmazsa olmaz ayrıca ailen sana bakmak ile yükümlü babalık ve anneliğin gereği olarak derslerin nasıl? belki o yüzden almıyorlardır.

Anadolu Lisesindeyim Geçen Sene Takdir Getirmiştm

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.