Şimdi Ara

Isyerim Sigortami yapmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar isyerim sigortami yapmiyor, ne yapcam bilmiyorum

• iş mahkemesine vereceksin, çatır çatır alacaksın hem maddi hem manevi..
  • hangi işte çalışıyorsun
  • SSK ya başvur, şu tarihten beri çalışıyorum ama şirketim sigortamı yapmadı de.
  • YURT DIŞINDA ÇALIŞMA İZNİN VARSA, SENDEN YANA BİR SORUN YOKSA, ONLARI ŞİKAYET ET
    TABİ ÖNCE BULUNDUĞUN ÜLKENİN İŞ YASASINI BİLMEN GEREKİYOR, ONA GÖRE HAREKET ETMELİSİN, SANIRIM BUNUN İÇİN AVUKAT TUTMAN GEREKECEKKİ, PAHALI OLMALI
  • hangi şehirde isen oradaki çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı bölge müdürlüğüne başvur sonra müfettişler gelip inceleme yaparlar. tanıkla ispat edebilirsin iş arkadaşların vs söyleyebilir ya da işle ilgili herhangi bir evrakta ismin vs varsa bu da delil olur
  • bölge çalışma müdürlüğüne hemen başvur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mustakil ev yaptiran varmi?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi işte çalışıyorsun?
  • tamam da arkadaşlar bu konu işveren tarafından her zaman sömürülür şimdi işçi işbaşı yapmadan önce bu konuları konuşmamışsa genel olarak deneme süresi bahane edilerek sigorta yaptırılmıyor ikinci sorun ise eğer işçi bölge çalışma müdürlüğüne şikayet ederse sigortasını yapar işveren ceza yer ama o işçiyi bir daha orda barındırmaz işten çıkarır, bu işin çözümü iş ahlakından geçiyor malesef...
  • @ares_turk' e katılıyorum şikayet ettiğin anda işinden olursun bunu iş vereninle konuş aranızda halletmeye bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.