Merkese iyi akşamlar -_- Benim işyerinde kız var sürekli bana müthiş insansın , sen Müthiş detaysın , Mükemmelsin felan hep övgü ve şapşiklik yapıyor bende cevap olarak "beni şımartıyorsun dedim " ve şımar canım nolcak dedi bana cevap olarak gözlerine kilitlendiğimde gözleri inci gibi parlıyor :) sizce bu kişinin benden hoşlandığı anlamına mı geliyor? |
İşyerinde ki kızın Beni övmesi hoşlanmasına dair işaretimidir ?
-
-
seviyo seni bence
-
Hocam yorumun için çok teşekkür ederim fakat kız biraz cana yakın iş yerimdeki diğer erkek kişilerle arkadaşlık kuruyor bir farklı departmanda başka birisi var sürekli kontak halinde yanında tutunmak adına yada iş icabında yanına gidiyor sürekli fakat bu benim modumu düşürmüyor umursamıyorum ama yine de bu kıza açılayım mı ? mesela kahve içelim ? yada yemek yemeye beraber gidelim mi diyeyim mi ? göz kontağında gözleri ışıl ışıldı tabi bende tipte var
-
"Sen beni arkadaş olarak mı görüyorsun?" diye, sor ona.
-
Direk laps diye sorulur mu hocam :D Yani gözlerinin ışıltısını görmen lazımdı :D
-
Up Up Biraz bana taktik lazım
-
Pm gel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazdım hocam
-
Hayat çok güzel değil mi? Biz böyle şeyler tadamadik. Bız garibaniz. Biz çirkiniz. Bizi kimse sevmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Estağfurullah , Ben düştümde noldu içim içimi yiyor kızın peşinde 100 lavuk var nasıl çekerim kendime onu düşünüyorum...
-
26 yaşına girdim hiç bi kızdan böyle iltifat almadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aferin gençler işte böyle kızlar hakkında anlamadığınız birşey olursa gelip bize sorun.
Kız seni trolleyerek hitabet kasıyor. Sakın yüz verme ve hayallere kapılma..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yani erkeklerin tepkisini anlamak için yapıyor bunu. kız kişisel gelişim için deneyim kazanmaya erkeklerin tepkilerini anlamaya çalışıyor. Seni sevdiği istediği felan yok. Sende aynısını kıza yapabilirsin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinemaya falan davet et.
-
Ona küçük süprizler yap . Böylemiydi bu eskiden dh de böyle mimler vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 4 Ağustos 2024; 15:20:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah dağına göre kar verir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hayat çok güzel değil mi? Biz böyle şeyler tadamadik. Bız garibaniz. Biz çirkiniz. Bizi kimse sevmedi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X