Şimdi Ara

It (2017) | Bill Skarsgård (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
4
Favori
13.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ilk açıldığı zamandan bu yana film kaçırmamaya çalışıyorum Imax bağımlılık yaptı.Dark Tower rezilliğinden sonra bu filmi kaçırmak baya koydu gerçi perşembe giderim diye hiç bakmamıştım bugünde 15:00 17:00 arası internetten bakıyorum,sinemayı arıyorum tık yok hayırlısı artık.Normal sinemada izleyip avuturum kendimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: punch

Film gerçekten harika. Spoilersız yorumlarım için :

https://www.youtube.com/watch?v=1RqWLLcLuqs

Ustadim abone oldum sayfana..basarilar diliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Filmi dün izledim. Fragmanlarını bile izlememiştim çünkü palyoçolar hiç ilgimi çekmez nedense. Ama film öyle bir atılıp tutuldu ki, korku filmi olmadığı gibi birde çocuk filmi çıkınca verdiğim paraya üzüldüm. Ama suç bende, araştırmam lazımdı.

Bu filmi korku filmi diye pazarlayanların.....
    Ağır gireceğim. Filmin korku filmiyle alakası yok. Hatta yer yer komikti. Korku filmi izlemek isteyenler The Conjuring'e bir baksın derim.
    Film kötü müydü? Eğer 15 yaşındaysanız muhtemelen değildi.
    Filmin nesini beğendim? Palyaço güzel oynamış animasyonlar falan da güzeldi.
    5/10 veriyorum çünkü bu kadar hype, bu kadar reklam ve aşırı rakamların altından böyle bir rezalet çıktığı için.

It (2017) | Bill Skarsgård

The Conjuring mi korku filmi?

Klasik hollywood filmi işte şeytan çıkarma.

Şahsen dabbe cin çarpması filmini conjuring ten çok daha başarılı bulurum.Hiç olmazsa korkuttu.

Ayrıyetten bu tür filmleri sinemada izlemenin mantığı nedir onu da anlamadım.Arkadaş korku filmi tek başına gece yarısı tek başına son ses kulaklıkla izlenir ki etki bıraksın.

Benim etrafımda zibilyon tane insan varken o filmden neden korkayım?The conjuring i de sinemada izledim belki bu yüzden hiç korkmadım.Gerçi müslüman olduğum için türk korku filmleri beni daha çok geriyor.Hristiyan inançları beni etkilemiyor yok şeytan çıkarma,haçlar falan.Ben cinleri bilirim arkadaş sadece onlar korkutur beni

Bu filmi de sinemada izlemeyeceğim,korku-gerilim filmi tek başına izlenir bana göre.Dikkatin dağılmaması,konsantre olmak şart.Sinemada bu ortam yok.Sinemaya görsel efekt için gidilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

Filmi dün izledim. Fragmanlarını bile izlememiştim çünkü palyoçolar hiç ilgimi çekmez nedense. Ama film öyle bir atılıp tutuldu ki, korku filmi olmadığı gibi birde çocuk filmi çıkınca verdiğim paraya üzüldüm. Ama suç bende, araştırmam lazımdı.

Ağır gireceğim. Filmin korku filmiyle alakası yok. Hatta yer yer komikti. Korku filmi izlemek isteyenler The Conjuring'e bir baksın derim.
    5/10 veriyorum çünkü bu kadar hype, bu kadar reklam ve aşırı rakamların altından böyle bir rezalet çıktığı için.

Şahsen dabbe cin çarpması filmini conjuring ten çok daha başarılı bulurum.Hiç olmazsa korkuttu.

Ayrıyetten bu tür filmleri sinemada izlemenin mantığı nedir onu da anlamadım.Arkadaş korku filmi tek başına gece yarısı tek başına son ses kulaklıkla izlenir ki etki bıraksın.

Benim etrafımda zibilyon tane insan varken o filmden neden korkayım?The conjuring i de sinemada izledim belki bu yüzden hiç korkmadım.Gerçi müslüman olduğum için türk korku filmleri beni daha çok geriyor.Hristiyan inançları beni etkilemiyor yok şeytan çıkarma,haçlar falan.Ben cinleri bilirim arkadaş sadece onlar korkutur beni

Bu filmi de sinemada izlemeyeceğim,korku-gerilim filmi tek başına izlenir bana göre.Dikkatin dağılmaması,konsantre olmak şart.Sinemada bu ortam yok.Sinemaya görsel efekt için gidilir.

Nick-mesaj uyumu, lütfen beni blokla şeklinde tercüme edilebilecek mesaj. Meşazını aldım ve seni blokluyorum. Sen de beni bloklamaya var mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk yapımı cin filmleri nasıl korkutuyor seni ulen adamlar kamera sallayarak atraksiyon yapıyor yerim öyle korkuyu.

Yabancıların mevzuları hem gerçek hem uydurma olanlar gerçekçi ve kamera açıları ses ve görsel efektleri daha iyi.

Bi filmden korkman için fiziksel şartların oluşması lazım gece vakti ve tek başına olman lazım ben Korku Seansı 2 de sadece birazcık korkmuşumdur geri kalan gerilimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

quote:

quote:

Nick-mesaj uyumu, lütfen beni blokla şeklinde tercüme edilebilecek mesaj. Meşazını aldım ve seni blokluyorum. Sen de beni bloklamaya var mısın?

Mustafa Kemal Atatürk:''Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''

Nickimle dalga geçer gibisin birader,yukarıdaki alıntı yeter sana sanırım.

2. olarak şöyle şekil mesaj yazan üyelere de hastayım.Adam ne gördüyse mesajımda ''blokluyorum seni'' diye şekil yapmış,ya Allahım sabır ver sen.Numunelik tip vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Türk yapımı cin filmleri nasıl korkutuyor seni ulen adamlar kamera sallayarak atraksiyon yapıyor yerim öyle korkuyu.

Yabancıların mevzuları hem gerçek hem uydurma olanlar gerçekçi ve kamera açıları ses ve görsel efektleri daha iyi.

Bi filmden korkman için fiziksel şartların oluşması lazım gece vakti ve tek başına olman lazım ben Korku Seansı 2 de sadece birazcık korkmuşumdur geri kalan gerilimdi.

Dabbe Cin çarpması filmini izledin mi?

Birçok Türk korku filmini ben de sevmem.Konusunu da açtım,birçok kişi hemfikir en başarılı korku filmi olduğuna dair.

Görsel efektle korku olmaz,konu lazım.Ben dabbe cin çarpması filmindeki tuvalet sahnesinde korktuğum kadar hiçbir filmde korktuğumu hatırlamıyorum.

Dabbe cin çarpması Türk sinemasının çok çok ötesinde bir korku filmiydi,gerek oyunculuk gerekse konu.Tam tamına dört dörtlüktü.

• Arkadaşa katılıyorum , filmin pek korkunç olabileceğini sanmıyorum. Drama, Horror, Thriller olarak belirtilmiş ama dram kısmının , belkide gerilim kısmının ağır basacağını düşünüyorum. Ama korku kısmı üzer beni.

Not: Korku filmlerinin çoğunu izlemişimdir herhalde.
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Korku filmlerinin korkutuculuğu inanıp veya inanmadığın şeylerle alakalı bir durum değildir. Bir filmde şeytan çıkarılıyor, klasik hollywood filmi deyip kestirip atıyorsan aynı filmi bu film için niye demiyorsun?

Çünkü film bildiğin
    uzaylı
    filmi klasik hollywood işte?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

quote:

quote:

Mustafa Kemal Atatürk:''Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''

Nickimle dalga geçer gibisin birader,yukarıdaki alıntı yeter sana sanırım.

2. olarak şöyle şekil mesaj yazan üyelere de hastayım.Adam ne gördüyse mesajımda ''blokluyorum seni'' diye şekil yapmış,ya Allahım sabır ver sen.Numunelik tip vallahi

Nickinle dalga geçmiyorum tabii ki. Yalnızca milliyetçi bir nicke türk sinemasını savunmak yakışır zaten demek istiyorum.

• film çok güzeldi
  • Filmi demin kardeşimle birlikte izledim. Hoşuma gitti epey. Kitabını okumayı düşünüyorum da hangisini almam gerekiyor acaba?

http://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=358804

http://m.kitapyurdu.com/index.php?route=products/productdetail&product_id=400534

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    İkisi de aynı metin hocam. İkincisi cilti ve baskı kalitesi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 23 Eylül 2017; 20:16:07 >
  • Çocuklar için korku filmi ama eğlenceli. 8/10
  • Lanet Çankırı'ya film gelmedi. Sorunlu şekilde sinema işletiyorlar insanı çıldırtırlar resmen. Tam vizyona girdiği gün geldim birde bu yere.

İnternetten izlesem mi izlemese mi çok çıkmazdayım. Bursa'ya da ne zaman giderim bilmiyorum o zamana kadar vizyonda kalmaz herhalde.
  • Hele bir de 35 Milyon dolara çekildiğini düşünürsek iyi para kazandırmış. Kitabını sayamayacağım kadar çok okumuş ve ilk filmi kolleksiyonumda barındırıp en az 20-30 kere izlemiş biri olarak sinemada izlemeyi çok istiyordum , olmadı maalesef. Heryerde ilk film ile karşılaştırıldığını görüyorum , ama bütçesi ve oyunculukları (nekadar para okadar iyi oyuncu) kısıtlı bir tv filmiyle sinema filmini kıyaslamak yanlış olur. Korku filmi olmadığını söyleyenlerin "korku" dan ne anladığını merak ediyorum. Eğer kastettiğiniz film boyunca aniden birşeylerin patırtıyla önünüze fırlamasıysa o korku değil ürkü filmi olur. Kitabı okuyanlar zaten size hikayenin gerilim üzerine olduğunu söyler.

• geçen gün forum Bornova izledim. fena değil ben beğendim diye yazmıştım da bir ayrıntıyı atladım.
    sinema salonun tavanında uçuşan kırmızı bir balon vardı beyaz ipli :).
    biri şaka amaçlı bırakmış herhalde ama güzel bir ambiyans olmuş tu :)
  • bizde geçen gitmiştik bu filme çok güzeldi gerçekten, türkçe dublajıda gayet güzel yapmışlar

buarada film devasa bir gişe yapmış, arka sayfada biri yazmış bütçe darlığından bazı sahneler çekilmedi diye bu doğrumu?
    ozaman bu devasa gişe ile 2. filmde çok daha iyi bir film bizi bekliyor diyebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galecicasillas -- 25 Eylül 2017; 14:18:35 >
  • huseyin_mk35 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler dostum :)
  • Filmi dün izledim.Bazı konularda kitaba sadık olmamaları canımı sıktı.Bunun haricinde gayet güzel bir iş çıkarmışlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.