bilgisayarıma format attım da eskiden otomatik kapanırdı şimdi ise otomatik kapanmıyor, bu yazı çıkınca manuel kapamak gerekiyor.. eskisi gibi olması için nerden ayarlıyabilirim??
denetim masasında güç özeLLikLerinde APM özeLLikLerini bi konrtoL edebiLirmisin. sanırım oradan oLması Lazım...
bunu ben de ogrenmeyi cok isterim, nasıl oluyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: dj_mero
denetim masasında güç özeLLikLerinde APM özeLLikLerini bi konrtoL edebiLirmisin. sanırım oradan oLması Lazım...
apm sekmesinde geldiğinizde onaylamanız gereken bir onay kutusu göreceksiniz. onaylayın tamamdır.
arkadaşlar dediğinizi yaptım,sağolun ancak bu sefer de starttan turn off seçmeme rağmen makine restart atıyor. nedenini biliyor musunuz??
o zaman APM tekrar kapatıp BIOS update yap arkada$ım...
biostan nasıl bi ayarlama yapmam gerekiyor??
arkadaşlar yok mu bilgisi olan??
kusura bakmayın tekrar sorucam ama hiç bi fikri olan yok mu??
daha millet orucu bozuo biraz bekle
bende bu zaten tikli ve bir ise yaramiyor, her halukarda manuel kapatmam gerekiyor ??
quote:
Orjinalden alıntı: arescom
quote:
Orjinalden alıntı: dj_mero
apm sekmesinde geldiğinizde onaylamanız gereken bir onay kutusu göreceksiniz. onaylayın tamamdır.
ben APM'yi enable yaptığım zaman turn off seçmeme rağmen makine restart atıyor,kapanmıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme