Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• voleybolcu ve uzun kız hastalığım var sanırım, 197'yim basketbol oynadığım için sanırım. eğer csb değilse yolun açık olsun hocam çok hoş kız hemde uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

bileklik takmış ama renkleri seçemedim

direk belli olmuyor ama kırmızı beyaz

valla tebrikler

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi''

• quote:

Orijinalden alıntı: bildiginsan

voleybolcu ve uzun kız hastalığım var sanırım, 197'yim basketbol oynadığım için sanırım. eğer csb değilse yolun açık olsun hocam çok hoş kız hemde uzun

aynı ben
    boyum 1.95 ve uzun kız hastalığım var şuana kadarki kız arkadaşlarım hep voleybolcuydu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be tekrarda şans eseri açıp baktım haklıymışsın bu arada gerçek hali daha güzel umarım devamı daha da güzel olur
  • N'olmuş la burda ?
  • hll olsn inşallah sevgili olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

valla tebrikler

en alttada yeşil var italya bayrağı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: erosbos

ya herşey tamam da sen necisin ben onu merak ettim? kızın seninle konuşmasının nedeni ne? çok mu yakışıklısın yoksa paran mı var, yoksa bi yerde yönetici veya sporcu musun? konuyu tamamen okumadım.

Para konusunda sıkıntı yok yanı suan ıstedıgım her seyı yapabılıyorum ayrıca kızla gorustuk o benı gordu bende onu hatta fena degılsın gıbı bır seyler dedı onda da sorun yok, sporculuk karıyer az cok var yarı prof olarak ama bıraktım (voleybol) aslında kızın nasıl dıkkatını cektın dersen ben kızı 1 seneden berı takıp edıyordum yanı ne yaptıgını herseyı bılıyordum hepsını kıza anlattım oda bana gerı donus yaptı o sekılde dıkkatını cektım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe

Son durum nedir

Bugunde gmaıle gıremeyecek, cepten bır kac mesaj atarım o kadar, suan her sey yolunda gıbı

• @Pipooo

Su bıleklık olayını sana anlatayım sımdı ben kızla konusurken ılkınde kabul etmedı ama cok ısrar ettım ve arada kaldı daha sonra belkı takarım dedı yınede maca bak dedı, ve baktıgımda kırmızı beyaz net gozukuyordu bende bazı kısıler kanıtlamıs oldum ayrıca dıkkat edersen yesıl bıleklık ıp gıbı yanı dıkkat edılmıyor, ya arkadaslar kız sadece kırmızı beyaz takıcak halı yok yapmayın daha ne yapayım o bıleklık dıkkat cekmesın dıye ıp gıbı seylerle doldurmus en buyuklerıde kırmızı beyaz, ben dedıgımı yaptırdım gerısı sıze kalmıs

• Helal olsun bundan sonra great master sin bana gore teach me master

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

valla tebrikler

Inanmayanlar ıcın aslında bu fotograf tam oturmus daha ne dıyeyım

• arkadaşlar zaten italyanın renkleri kırmızı beyaz yeşil ha dersenki başka bir renk taktırırım inanalım
  • Mesajım bulunsun
  • Bana da sempatik geldi çekici sayılır dostcanlısı bir tipi var. Ayrıca yüzünün olgun olduğunu düşünüyorum. neyse
  • Oha

• Yok kardeş beden hocası oldukları için öyle olmuyorlar, öyle oldukları için beden hocası oluyorlar

Bu arada herhalde koca koca şeyler ile koşarken komik olacağını bildikleri için cesaret edemeyenlerde var, bizzat bildiğim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 29 Ağustos 2013; 8:14:51 >
  • Bu konuya attigim mesajlari oku, benim gordugum kadariyla tamamen salladi, birebir cevirileri yazdim zaten konuya.. Fakat konuyu ondan sonra takip etmedim yalan soyledigini anlayinca, yine italyanca biseyler salladiysa yaz bana bu mesaji alintilayarak bende dogru ceviriyi yapiyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

quote:

Orijinalden alıntı: DeTaXs

Boyu 1.95 yalnız ona göre 2.05 filan mısın?

İlk başta onu söyledim zaten hatta kariyerinin linkini attım güldü görevim bu dedi ''bloker'' kız ben 1.79

Hocam kizin boy takintisi varsa benim 1.95 boyum. Bana sutla

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.