Şimdi Ara

İtalya Bayan Voleybol Takımı 10 Numarası (Ciddi ciddi konuşuyorum) ''SS Geldi'' (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
38
Favori
32.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YGA

Erkeksi geldi bana ama tatlı kız

Erkeksı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huntalerr kullanıcısına yanıt
    Hocam ne diyim başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centilmeen

Hocam ne diyim başarılar.

Teşekkür ederim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Bak abisi, insanları yiyosun, gram italyanca bildiğin yok, translator programları kullanmaya çalışıyosun ki olmuyo.. Seni uyardım translatorlar italyancayı birebir çeviremez mümkün değil.. İnsanları kandırmaya çalışmaktan vazgeç.
    Ayrıca kıskanç demişsin, yahu banane istiyosan git bütün italyadaki kızlarla çık, evlen Banane yani? Fakat italyanca biliyorum diye milleti yeme, banada buraya kur kur diplomalarımı, italyadan resimlerimi koydurtma.. Git bari ingilizce konuşuyorum de..

Se parli l'italiano, scrivi qualcosa in italiano qua.. E dopo, posso capire che tu parli correntemente o no..

Alttaki ne demek

• Eger italyanca konusabiliyorsan, buraya italyanca biseyler yaz.. Ki Sonra anlayabiliyim duzgunce(grammer olarak) konusup konusamadigini..

• Forumda gergin dakikalar.Bu arada helal olsun Huntalerr.Gerçektende takmış. Fakat 'o bilekliği her maç takıyor' diyenlerde var fakat ben gerçek olduğu düşüncesindeyim.PVH'nin iddaaları da ciddi .Neyse hayırlı olsun Huntalerr,bana da ayarla falan filanları takma kızı kaybedersin .Resimleri bekleriz
  • Baltalama yada terbiyesizlik olarak algılama amacım o değil.

Bu kız Tükiye maçında dikkatimi çekmişti. O zamandan beri takipteyim. Hatta maçtan sonra senin bu konunu görünce çok şaşırmıştım. -ilk mesajımdan anlarsın.- Geçen Japon maçını da seyrettim kopamıyorum. Çok hoş bi' kız gereçekten kanım çok kaynadı. Kısacası sana yar olursa psikolojik olarak çok kötü etkilenirim. O yüzden inşallah mesajlaştığınla kalırsın , İtalya'ya gittiğinde elin boş döner arka tarafına baka baka gelirsin. O be !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Baltalama yada terbiyesizlik olarak algılama amacım o değil.

Bu kız Tükiye maçında dikkatimi çekmişti. O zamandan beri takipteyim. Hatta maçtan sonra senin bu konunu görünce çok şaşırmıştım. -ilk mesajımdan anlarsın.- Geçen Japon maçını da seyrettim kopamıyorum. Çok hoş bi' kız gereçekten kanım çok kaynadı. Kısacası sana yar olursa psikolojik olarak çok kötü etkilenirim. O yüzden inşallah mesajlaştığınla kalırsın , İtalya'ya gittiğinde elin boş döner arka tarafına baka baka gelirsin. O be !

İlk gören kızı kapar
  • Hocam hayirlisi olsun valla tebrikler, bileklige inanmayanlar icin soylede maca baslarken 3 kez sekerek girsin sahaya falan ne biliyim farkli bi sey yapsin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

Hocam hayirlisi olsun valla tebrikler, bileklige inanmayanlar icin soylede maca baslarken 3 kez sekerek girsin sahaya falan ne biliyim farkli bi sey yapsin ?

Dostum zorla bır sey yaptırdım sımdı gıdıp kıza baska bır sey yap desem kukla olarak kullanıyosun demezmı mıllet ınansın ınanmasın sorun degıl kımseye bırsey kanıtlama zorunlulugum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Baltalama yada terbiyesizlik olarak algılama amacım o değil.

Senın bır dostun mutlu olucak ama sen ıstemıyorsun

• arkadaşları vardır demi kanka 1.70 falan ideailimdir

• Vay anası hocam sımdı çıkıyo musunuz nedir durum üstün köru okudumda mobılde 28 sayfa gözüm korktu sorayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huntalerr

Arkadaşlar daha önce konuda açmıştım 1 senem romada geçmişti pazar günü kızı izledim ve aşık gibi bir şey oldum kız 94 doğumlu 2 gün önce tt adresinden mesaj çabalarımdan dolayı konuşmayı kabul etti şuan ciddi ciddi konuşuyorum bir gmail hesabı verdi tt'den konuşmayı reddediyor çünkü voleybol arkadaşlarının görmesini istemiyor ve yemin ediyorum eğer çağırırsa İtalyaya gidicem maçlarını izlicem 2 gündür samimi bir şekildeyiz, ayrıca bu haftaki maçta kırmızı beyaz bileklik takmasını isteyeceğim eğer kabul ederse bildiricem ve maç videolarını paylaşacağım , kız daha yeni milli kariyeride bu çok iyi yakaladım bunu ama gelişmeleri biraz daha ciddi olduktan sonra burada paylaşacağım

Kariyerihttp://www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldGrandPrix/2013/Players.asp?Tourn=WGP2013&Team=ITA&No=136690

sende önüne gelene vuruloyrmusun napıyorsun geçen gün vozdoviye vurulmuştun. edit:umarım yanlış kişi degildir
    Bu arada bu kızın küçüklügünü bilirim ben
    :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RafaNadal

Hocam hayirlisi olsun valla tebrikler, bileklige inanmayanlar icin soylede maca baslarken 3 kez sekerek girsin sahaya falan ne biliyim farkli bi sey yapsin ?

Dostum zorla bır sey yaptırdım sımdı gıdıp kıza baska bır sey yap desem kukla olarak kullanıyosun demezmı mıllet ınansın ınanmasın sorun degıl kımseye bırsey kanıtlama zorunlulugum yok

Aynen aynen, inanmayanlara koyver gitsin

• Boşver kıza onu yap bunu yap dememelisin dostum.Kız kendini kullanıldığını hisseder ve işler ters gitmyeye başlar.Ve ciddi döneme geldiğinizde hediye alırsın çağırdığında gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Vay anası hocam sımdı çıkıyo musunuz nedir durum üstün köru okudumda mobılde 28 sayfa gözüm korktu sorayım dedim.

Çıkma demeyim ama çıkmaya yakın dostum
  • Ağır sazan.avi konu. İnananlar var...
  • @Majardoma vozdovi forumda görd,m şaşırdım önüme gelene değil krikellayı 1 senedir takip ediyorum daha vozdovi yokken ayrıca vozdovi intihar edip canına kıydı rostovda bir kaç haberde gözüktüğünü söylemişti onun konusundaki bir kişi

@Aoi.

bir bitin dostum ya, ben herşeyi kanıtladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huntalerr -- 30 Ağustos 2013; 20:25:19 >
  • quote:

@Majardoma vozdovi forumda görd,m şaşırdım önüme gelene değil krikellayı 1 senedir takip ediyorum daha vozdovi yokken ayrıca vozdovi intihar edip canına kıydı rostovda bir kaç haberde gözüktüğünü söylemişti onun konusundaki bir kişi

@Aoi.

bir bitin dostum ya, ben herşeyi kanıtladım

hani ss
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.