|
Bildirim
Baykar bu işten her türlü kârlı çıkar ama ülke olarak umarım kazık yemeyiz, Avrupa'ya şüpheyle bakıyorum, bunlar binmeyeceği eşeğe yem vermez.
|
İtalya sayesinde taarruz helikopteri üretme yeteneğine sahip olduk. Yiğidi öldür hakkını yeme.
|
"Baykar'dan, ürettikleri İHA'lar için çok daha fazla elektronik, sensör teknolojisi ve özellikle yapay zeka ile algoritma entegrasyonu bekliyoruz."
Şu cümle sanırım herşeyi özetliyor. Leonardo gibi bir dünya devi Baykar'dan teknoloji transferi bekliyor. Neymiş o zaman? Halk Tv 'de söylendiği gibi ordan burdan toplama parçalar ile maket üretmiyor muşuz ?? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Baykar bu hızla giderse çok devletin kabusu olacak. Ama içerideki düşmanlar maalesef gömmeye devam ediyor. |
hani satın almıştı? yoksa ortaklık mı yapmışlar? zaten içindekilerin hepsi amerikan malı :) neyi neye paylaşıyorlar? italyan'ların agustaları tek başına sahiplenmeye çalışması gibi saçma. motorda ingilizlere bağlı! bir halt yiyemezler ingilizler motor satmazlarsa. |
daha hala yerli üretim savunma sanayisine inanmayan tuhaf kesimler var bunlar beni çok şaşırtıyor |