Bildirim
Turkcell ve Vestel'den stratejik işbirliği: Kaan Terzioğlu ile konuştuk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Türkcell ve Vestel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iki vergi emici işe yaramaz firmadan bakalım melez ne çıkacak ? çok merak ediyorum.
-
iki firmadanda haz etmediğim için ürünlerini seçmeme konusunda çok rahat edeceğim.
-
Forumda en sevilen şirketlerden ikisi,birde t.telekom olaymış tam olurmuş:)
-
Ne Vestel'i ne de Turkcell'i de beğenmiyorum çünkü tüketiciyi resmen keriz yerine koyuyorlar. O yüzden yaptıkları işbirliğine şaşırmadım. Keşke bu birliktelikten ülke adına olumlu sonuçlar getirilse ama ben firmaların daha fazla kâr amacından başka bir şey düşündüğünü zannetmiyorum maalesef. -
''Özgür kız'' sloganından sonra tecavüzcüleri koruyan Turkcell firması ve insanları keriz yerine koyan Vestel firması tam da birbirlerini bulmuşlar.
-
Bip messenger turkcell kullanıcılarına kota bittiğinde servis verebiliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 11 Nisan 2016; 20:15:27 >
-
1 GB ramli 8 gb hafızalı efsane telefonlarla turkcell in bütçeye uygun paketleriyle uçarız artık -
Şu iki gereksiz firmayı haber yapmayın bence artık. Biri çocuk istismarcılarını destekliyor diğeri vergi isteyip halkı daha fazla soymak istiyor 2-3 sene önceki donanımlara istediği fiyatlar malum hiçbir şeylerini merak etmiyorum nedense.
-
memlekette ne kadar ezik mahluklar var -
Tecavüzcü sponsoru ve vergi yalakası el ele hadi hayırlısı Türkiye...
-
hayırlı olsun iki firma da türkiyenin gururudur.
-
Peki turkcellin abonelerine verdikleri 100,250,500 MB internetle şu videonuzu nasıl izleyeceğini de sordunuz mu???
-
Bu "adam"ın karşısına geçip tecavüzcüleri desteklemesini sormayan birine ben adam demem
Doananımhaberin gördüğü : iki dev şirket bir arada!!!
Bizim gördüğümüz: tecavüz etmek ve kazık atmak.
teşekkürler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Doananımhaberin gördüğü : iki dev şirket bir arada!!!
Bizim gördüğümüz: tecavüz etmek ve kazık atmak.
teşekkürler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
al birini vur ötekine
tencere kapak
ikisi de benden uzak dursun.
malum konuya hiç girmiyorum bile...
Turkcellden ayrıldığıma şimdi sevindim gerçekten.
-
Alayı fason şirketler. Kendilerini teknolojik sanıyorlar. Komisyoncu hepsi. Bir şeylere öncülük ettiklerini sanıyorlar. Hangi ideoloji siyasete hakim oluyorsa bunlar da ona göre geriliyorlar. Turkcell 10 yıl önce teknolojik konulara öncülük edebilecek bir şirket görünümündeydi. Şimdi muhafazakar gelenekçi siyasetle birlikte miskinliğe alıştılar. Medrese geleneğinin yansıması.
Tecavüzcü sponsoru ve vergi yalakası el ele hadi hayırlısı Türkiye...
|
Alayı fason şirketler. Kendilerini teknolojik sanıyorlar. Komisyoncu hepsi. Bir şeylere öncülük ettiklerini sanıyorlar. Hangi ideoloji siyasete hakim oluyorsa bunlar da ona göre geriliyorlar. Turkcell 10 yıl önce teknolojik konulara öncülük edebilecek bir şirket görünümündeydi. Şimdi muhafazakar gelenekçi siyasetle birlikte miskinliğe alıştılar. Medrese geleneğinin yansıması.
|
iki firmadanda haz etmediğim için ürünlerini seçmeme konusunda çok rahat edeceğim.
|
T.cell vestel ensar
Bermuda şeytan üçgeni. (o firmaya Türk yazmaya gönlüm razı olmadı T.cell iyi oldu t.coşkun misali) |
Tecavüzcü ile soyguncu bir araya gelmiş izlemeye değmez bir haber olmuş.
|
iki vergi emici işe yaramaz firmadan bakalım melez ne çıkacak ? çok merak ediyorum.
|
Benzer içerikler
- wechat qr code
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
- snapchat hesap silme
- facebook dondurma
- spotify link kısaltma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X