Şimdi Ara

ITALYA VE FRANSA TURU YARDIM LUTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bu fiyatları hangi sitelerden buldunuz. altını üstüne çevirdim. hiç uygun bulamadım. üstelik 10 günlük arıyorum. fiyatın daha da düşmesi gerekirken. en uygun budget 800-900 tl veya europcar 900-1100 tl fiyatlar.
  • Son 2 senedir çok fazla araç kiraladım hep google'dan araştırıp denkgetirdim. O yüzden siteleri pek hatırlamıyorum. Yarın maillerime bakıyım silmediysem site isimlerini yazarım. Ama dediğim gibi Budget ve Europcar pahalı firmalar.
    Mesela Roma'da Temmuz ayı içerisinde 4 kapı 10 günlük araç fiyatları 650TL'den başlıyorhttp://www.economycarrentals.com
    En düşük 564 TL Peugeot 207 veya 600 TL Ford Fiestahttps://www.rentalcargroup.com
    Bunun gibi seçenekler biraz Google araştırmasıyla bulunabilir.

• acikcasi ben italyaya daha once 3 kere gittim ama hep is amacliydi. esim venedigi cok merak ettigi icin oraya fazla zaman ayirmayi dusunuyodum ama tekrar vazgectim ve rotayi degistirmeyecez. sadece ilk gun gece gec saatte doneriz venedikten bolognaya. arac kiralama sanirsam tarihten dolayi pahali oluyor. ben venedik havaalaninda locautoda en uygununu bulmustum. 280 euro audi a1. 315 euro guilietta, 340 euro mercedes a serisi gibi. ama ayni araclara ekim kasim gibi bakiyorum neredeyse yari fiyati. agustos ayi italyada genel tatil oldugundan fiyatlar tavan yapmis sanirsam. avis vs zaten o tarihlerde ucuyorlar. ama uygun arac kiralayabilecegimiz site bulur ve paylasirsaniz cok sevinirim. aslinda araba kiralamadan da cok guzel gezilir ama cinque terre taraflarina trenle ulasmak cok zor.

rukaplan siz hangi tarihlerde gidiyorsunuz italyaya?
  • Sebastianbjk öneriler için teşekkürler. yalnız ben anlamadım; bahsettiğin fiyatlar bende çıkmıyor. aynı şeyleri yapıyorum bende 800den başlıyor 10 günlük :).

abdur85 ; biz 17 temmuzda romada olcaz, arabayı 21 temmuz - 31 temmuz kiralıcaz. europcardan 415 euroya golf'u kestirdim gözüme. aracı firmalarda daha ucuzunu bulamadım malesef.

şunu farkettim, öylesine yaşadığım ülke kısmını komşu ülkelerden birini seçtim, 100 euro daha ucuz aynı araba aynı tarih için.

deal, special offer gibi hizmetlerden de yararlanamıyoruz; ülkeye göre paketlerinde bize ekstra birşey yok.

siz sanırım orta üstü araba düşünüyorsunuz ve sanırım 4 günlük. bu durumda verdiğiniz fiyatlar uygun sanki. rahat edersiniz o araçla

bu arada benim planladığım yol: Roma - San Marino - Bologna - Venedik - Verona - Garda gölü - Como gölü - Milano - Monaco - Genova - Pisa - Floransa - Roma. ve tabi ara yollarda bahsi geçen yerleri de görmeyi düşünüyorum.

• ben sonunda araci kiraladim maggiore car rentaldan. biraz fazla verdim ama en azindan guzel bir araba olacak sanirsam. 4 gunluk mercedes A180 dizel 450 euro. ama agustos ayi ucuyor yaw. ayni sekilde ekim ayina bakiyorum 250 euro veriyor fiyati. ama maggiore fiyatlari iyi gibi bir de kredi kartini almiyorlar simdi . italyaya varinca ofiste kredi kartiyla oduyorsunuz.
  • hayırlı olsun. km sınırsız mı. baktıklarımda 500-1000km
  • tesekkur ederim. evet sinirsiz kilometre
  • Hocam arabayı kiraladınız mı?

Biz de benzer tarihlerde İtalya-Paris yapacağız. Benim de şu anki tur planıma aşağıda yer verdim. Roma'dan çıkıp Venedik'e varana kadarki bölümde araç kiralamyı planlıyoruz. locauto!nun fiyatları güzelmiş ama çok kötü yorumlar okudum. siz maggiore ile devam mı ediyorsunuz yoksa değiştirdiniz mi?

Benim kafamdaki plan da şu şekilde:
    11 Gece 12 Gün (Paris ile):

7- Sabah Yol - Roma Yarım Gün
    7- Akşam Roma
    8- Sabah Roma Tam Gün
    8- Akşam Roma
    9- Sabah Roma Tam Gün
    9- Akşam Roma
    10- Sabah Roma - Floransa ( 275 km , 2 saat 37 dakika) Yarım Gün Roma / Yarım Gün Floransa
    10- Akşam Floransa
    11- Sabah Floransa - Pisa - Portofino'da gün batımı ( 81 km, 1 saat) ( 141 km , 1 saat 30 dakika)
    11- Akşam Portofino veya Genova ( 40 km, 36 dakika)
    12- Sabah Genova - Milano ( 138 km, 1 saat 27 dakika)
    12- Akşam Milano
    13- Sabah Milano - Como - Venedik ( 50 km, 39 dakika) ( 314 km, 3 saat)
    13- Akşam - Venedik
    14- Sabah - Venedik
    14 -Akşam - Venedik'ten Paris'e Yataklı Tren ile
    15- Sabah - Paris
    15- Akşam - Paris
    16- Sabah - Paris
    16- Akşam - Paris
    17- Sabah - Paris
    17- Akşam - Paris
    18- Sabah - Paris (Akşamüstü dönüş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Designer83 -- 17 Temmuz 2013; 1:47:40 >

• herkese hayırlı günler arkadaşlar, konunuzu hortlatacağım biraz ama anlayış göstereceğinize inanıyorum:)

yukarıda yazılarını okuduğum arkadaşlar sanırım yakın bir zamanda italya gezisi yaptılar. taze bilgilerinden faydalanmak isterim. bu mesajları yazarken bulundukları haldeyim şuan:) kısaca şu şekilde anlatayım durumumu;

2014 Eylül ayının ilk haftası herhangi birgün 7 veya 8 geceliğine italyaya gideceğim. uygun olacağı için uçak - otel tren(araba) şimdiden ayarlamak istedim. planım şöyle; istanbuldan - venedik - floransa - roma - istanbul. bu şekilde olursa iki düşüncem var;

A) venedikten floransaya, floransadan romaya trenle geçmeyi düşünüyorum fakat tren fiyatları nasıl olur bilemiyorum. internette o tarihler için bilgi çıkmıyor.

B) Yazışmalarınızdan aldığım fikirle (cinque terre yi de görmek için) venedikten araç kiralayıp cinque terreyi görerek yol üstünde 1 gece konaklayarak floransa ve roma ya devam etmek. venedikten sabah alıp ertesi akşam romada teslim etmek üzere (max 3000km) 260 TL ye araç buldum. GPS sigorta vs 300 e gelir en fazla diye düşünüyorum. ancak benzin konusunda nasıl bir harcamam olur bu yolda tam bilemedim. planladığım yol boyunca 1000 KM civarı bir kilometre yapacağım. sanırım otoyollarda ücretli, o konudada bilgim yok.

taze bilgilerinizden faydalanmak isterim, şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Barcelona - Sevilla 3 ay oldu geleli. merak eden arkadaşlara bilgilendirme ve tavsiyelerde bulunabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.