Şimdi Ara

İtalya'yada Yapmadan Geri Dönmemem Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comennius Projesiyle Sicilya'ya gideceğim. Dönüşte Roma'da harcayabileceğim 1 günüm olacak. Orada neler yapabilirim, nereleri gezmem gerekir, nelerden sakınmalıyım gibi tavsiyeler verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Not: Collesium'a kesin gitmeyi planlıyorum. Eğer mümkünse (vize sorunu falan olmaz herhalde) Vatikan'a da uğramadan olmaz tabi.

• Kesinlikle takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle pizza ve makarna ye ve bolca kahve iç içebildiğin kadar ve fontana di trevi ve ispanyol merdivenlerini git gör AMA BOLCA MAKARNA YE BOLCAAAAAAAA BİR DE PİZZA
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Kesinlikle takip.
    Roma'da bir dondurma ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pet Şişe

kesinlikle pizza ve makarna ye ve bolca kahve iç içebildiğin kadar ve fontana di trevi ve ispanyol merdivenlerini git gör AMA BOLCA MAKARNA YE BOLCAAAAAAAA BİR DE PİZZA
  • italyan kadınları güzel olur. Sonuçta akdeniz hatunu.

Edit: bol bol bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denito -- 1 Kasım 2012; 17:00:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

bunu koymaya gelmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

bunu koymaya gelmiştim

Alıntıları Göster
    Pizza, makarna, dondurma kesin. Belki bide lazanya. Fontana Di Trevi'yi nasıl unutmuşum dedim şimdi, ama şu İspanyol Merdivenleri ne iş çözemedim, neyi var bunların?

• Italya hele ki roma cok pahali bir sehir ve bence yemekleri de kotu. Cig makarnaya 30 euro vermek istersen ye tabiiki ama pizzalari guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Necrolex

Pizza, makarna, dondurma kesin. Belki bide lazanya. Fontana Di Trevi'yi nasıl unutmuşum dedim şimdi, ama şu İspanyol Merdivenleri ne iş çözemedim, neyi var bunların?

Alıntıları Göster
    Pizza kesinlikle ye. Buraya gelirken makarna getir Ha bide otomobil bölümü için biraz resim çek paylaş orda güzel arabalar vardır malum İtalya

• quote:

Comennius Projesiyle Sicilya'ya gideceğim. Dönüşte Roma'da harcayabileceğim 1 günüm olacak. Orada neler yapabilirim, nereleri gezmem gerekir, nelerden sakınmalıyım gibi tavsiyeler verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Not: Collesium'a kesin gitmeyi planlıyorum. Eğer mümkünse (vize sorunu falan olmaz herhalde) Vatikan'a da uğramadan olmaz tabi.

Hangi okuldasınız hocam?
  • http://www.roma.city-sightseeing.it/eng/

Romaya 1 gün yetmez. Linkte verdiğim bu otobüs için günlük bilet al. İstediğin yerde inersin, gezersin ve sonraki otobüse yine binersin. Ancak böyle 1 günde romayı gezersin. Gerisi hikaye.

• quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

quote:

Comennius Projesiyle Sicilya'ya gideceğim. Dönüşte Roma'da harcayabileceğim 1 günüm olacak. Orada neler yapabilirim, nereleri gezmem gerekir, nelerden sakınmalıyım gibi tavsiyeler verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Hangi okuldasınız hocam?
    Corleone ailesine dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS-Obergruppenführer

Corleone ailesine dikkat et.

Alıntıları Göster
    fuhuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Pizza kesinlikle ye. Buraya gelirken makarna getir Ha bide otomobil bölümü için biraz resim çek paylaş orda güzel arabalar vardır malum İtalya

Alıntıları Göster
    Pizzaları bizdeki gibi amerikan tarzı bekleme oldukça ince bol domates soslu ve bol malzemeli değil. Piazza navona'da müthiş dondurmacılar var hepsi el yapımı ve %100 doğal malzemelerden yapılıyor.

Açıkcası 1 gün çok çok az Roma için onu da söyleyeyim. Vatikan'a vize yok bu arada elini kolunu sallayıp vatikan sınırlarına geçebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirable

Pizzaları bizdeki gibi amerikan tarzı bekleme oldukça ince bol domates soslu ve bol malzemeli değil. Piazza navona'da müthiş dondurmacılar var hepsi el yapımı ve %100 doğal malzemelerden yapılıyor.

Açıkcası 1 gün çok çok az Roma için onu da söyleyeyim. Vatikan'a vize yok bu arada elini kolunu sallayıp vatikan sınırlarına geçebiliyorsun.

Alıntıları Göster
    @VagueMan Erkan Avcı Anadolu Meslek

@Twanche Arabalara ilgim yok denecek kadar azdır, sanmıyorum pek araba fotoğrafları çekeceğimi. Ama belli mi olur belki hoşuma giden olur çekerim

@metinardicli O tarz turlar pek bana göre değil, gezerek kendi başıma, istediğim yerde istediğim kadar vakit geçirmeyi tercih ederim

@MirabLe Peki Vatikan uzak mıdır? Gerçi mümkünse geceyi de dışarıda geçirmeyi planlıyorum, sabah uçakta veya evde uyurum.

• quote:

@Twanche Arabalara ilgim yok denecek kadar azdır, sanmıyorum pek araba fotoğrafları çekeceğimi. Ama belli mi olur belki hoşuma giden olur çekerim

@metinardicli O tarz turlar pek bana göre değil, gezerek kendi başıma, istediğim yerde istediğim kadar vakit geçirmeyi tercih ederim

@MirabLe Peki Vatikan uzak mıdır? Gerçi mümkünse geceyi de dışarıda geçirmeyi planlıyorum, sabah uçakta veya evde uyurum.

Alıntıları Göster
    Fotoğraf çekip buraya eklemeyi unutma,iyi eğlenceler

• quote:

Hayır uzak değil şehrin göbeğinde Piazza San Pietro diye geçer kime sorsan gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

fuhuş...

italyan garilar eyi mi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1789

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Fer-mas A.Ş ye uğra--- kesinlikle !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.