Şimdi Ara

İtalya'yada Yapmadan Geri Dönmemem Gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comennius Projesiyle Sicilya'ya gideceğim. Dönüşte Roma'da harcayabileceğim 1 günüm olacak. Orada neler yapabilirim, nereleri gezmem gerekir, nelerden sakınmalıyım gibi tavsiyeler verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Not: Collesium'a kesin gitmeyi planlıyorum. Eğer mümkünse (vize sorunu falan olmaz herhalde) Vatikan'a da uğramadan olmaz tabi.

• Kesinlikle takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle pizza ve makarna ye ve bolca kahve iç içebildiğin kadar ve fontana di trevi ve ispanyol merdivenlerini git gör AMA BOLCA MAKARNA YE BOLCAAAAAAAA BİR DE PİZZA
  • Roma'da bir dondurma ye
  • italyan kadınları güzel olur. Sonuçta akdeniz hatunu.

Edit: bol bol bak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denito -- 1 Kasım 2012; 17:00:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

bunu koymaya gelmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pizza, makarna, dondurma kesin. Belki bide lazanya. Fontana Di Trevi'yi nasıl unutmuşum dedim şimdi, ama şu İspanyol Merdivenleri ne iş çözemedim, neyi var bunların?
  • Italya hele ki roma cok pahali bir sehir ve bence yemekleri de kotu. Cig makarnaya 30 euro vermek istersen ye tabiiki ama pizzalari guzel

• Pizza kesinlikle ye. Buraya gelirken makarna getir Ha bide otomobil bölümü için biraz resim çek paylaş orda güzel arabalar vardır malum İtalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolex

Comennius Projesiyle Sicilya'ya gideceğim. Dönüşte Roma'da harcayabileceğim 1 günüm olacak. Orada neler yapabilirim, nereleri gezmem gerekir, nelerden sakınmalıyım gibi tavsiyeler verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Not: Collesium'a kesin gitmeyi planlıyorum. Eğer mümkünse (vize sorunu falan olmaz herhalde) Vatikan'a da uğramadan olmaz tabi.

Hangi okuldasınız hocam?
  • http://www.roma.city-sightseeing.it/eng/

Romaya 1 gün yetmez. Linkte verdiğim bu otobüs için günlük bilet al. İstediğin yerde inersin, gezersin ve sonraki otobüse yine binersin. Ancak böyle 1 günde romayı gezersin. Gerisi hikaye.

• Corleone ailesine dikkat et.
  • fuhuş...
  • Pizzaları bizdeki gibi amerikan tarzı bekleme oldukça ince bol domates soslu ve bol malzemeli değil. Piazza navona'da müthiş dondurmacılar var hepsi el yapımı ve %100 doğal malzemelerden yapılıyor.

Açıkcası 1 gün çok çok az Roma için onu da söyleyeyim. Vatikan'a vize yok bu arada elini kolunu sallayıp vatikan sınırlarına geçebiliyorsun.
  • @VagueMan Erkan Avcı Anadolu Meslek

@Twanche Arabalara ilgim yok denecek kadar azdır, sanmıyorum pek araba fotoğrafları çekeceğimi. Ama belli mi olur belki hoşuma giden olur çekerim

@metinardicli O tarz turlar pek bana göre değil, gezerek kendi başıma, istediğim yerde istediğim kadar vakit geçirmeyi tercih ederim

@MirabLe Peki Vatikan uzak mıdır? Gerçi mümkünse geceyi de dışarıda geçirmeyi planlıyorum, sabah uçakta veya evde uyurum.
  • Fotoğraf çekip buraya eklemeyi unutma,iyi eğlenceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolex

@VagueMan Erkan Avcı Anadolu Meslek

@Twanche Arabalara ilgim yok denecek kadar azdır, sanmıyorum pek araba fotoğrafları çekeceğimi. Ama belli mi olur belki hoşuma giden olur çekerim

@metinardicli O tarz turlar pek bana göre değil, gezerek kendi başıma, istediğim yerde istediğim kadar vakit geçirmeyi tercih ederim

@MirabLe Peki Vatikan uzak mıdır? Gerçi mümkünse geceyi de dışarıda geçirmeyi planlıyorum, sabah uçakta veya evde uyurum.

Hayır uzak değil şehrin göbeğinde Piazza San Pietro diye geçer kime sorsan gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

fuhuş...

italyan garilar eyi mi ki?

• Fer-mas A.Ş ye uğra--- kesinlikle !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.