Şimdi Ara

İTALYAN DEVLERİ LOVATO VE TOMASETTO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İTALYAN DEVLERİ LOVATO VE TOMASETTO ARTIK ŞAH OTOGAZ MÜHENDİSLİK İLE BAHÇELİEVLER-İSTANBULDA ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE TEL :0 212 654 87 26

• Sayın Erkin İpek,

aramıza hoşgeldiniz!

Sorum için özür dilerim ama lütfen açıklarmısınız İtalya'nın 1 numarası nasıl Lovato oluyor acaba?

Yanıtınız için teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Berlin_

Sayın Erkin İpek,

aramıza hoşgeldiniz!

Sorum için özür dilerim ama lütfen açıklarmısınız İtalya'nın 1 numarası nasıl Lovato oluyor acaba?

@berlin
    Tomasettoyu sormadığınıza göre asıl dev o olsa gerek , Lovato ise ikinci oluyor bu durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orijinalden alıntı: _Berlin_

Sayın Erkin İpek,

aramıza hoşgeldiniz!

@berlin
    Tomasettoyu sormadığınıza göre asıl dev o olsa gerek , Lovato ise ikinci oluyor bu durumda

Sayın Berlin bayisi olduğundan dolayı tomasettoyu yakından tanıyor olsa gerek...Ben de daha önce aracımda kullandığımdan bilirim..Tomasetto İtalyanın değil dünyanın devidir..

Uzaylılarda gemilerinde lpg dönüşümü için bu kitleri araştırıyorlarmış...

• Faruk Bey,

anlamakta zorluk çekmeyin,

arkadaş başka topiklerde İtalya'nın 1 numarası demiş, bende 1 numarasını sormuşum, dev olup olmadığını sormamışım. Ayrıca bu sektörde en büyük 2.Makina parkuru da Tomasetto'ya ait. Ama bakalım Lovato hakkında neler biliyor arkadaşımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Berlin_ -- 2 Mayıs 2010; 7:46:48 >
  • Merak Edenlere;
    quote:

Merhabalar

Ben size seçenekleriniz dışında bir marka söylemek istiyorum,hatta iki marka;

İtalyanın 1 numaralı markası olan LOVATO yeni bir kampanya başlatmış durumda, 10 taksitli fiyatı 1290 TL.eğer bu fiyat yüksek diyorsanız alternatif olarak yine italyan sistem olan TOMASETTO'yu önerebilirim,10 taksitli kampanya fiyatı 990 TL.

Eğer düşünürseniz servisimiz hizmetinizdedir.

Erkin İPEK
    MAKİNA MÜHENDİSİ

LOVATO & TOMASETTO BAHÇELİEVLER-İSTANBUL YETKİLİ SERVİSİ ŞAH OTOGAZ MÜHENDİSLİK 0 212 654 87 26
  • @ berlin

Türkiyedeki Tomasettodan behsedermisiniz.

Dünyadaki en büyük makina packtı tomasettoya ait olabilir, (Belki)
    Ama Şuan Türkiyedeki Tomasetto ''O'' tomasettomu bizi aydınlatırsanız seviniriz.

O fiyata satılan Tomasettoyu siz italyan devi olarak tasdik ediyorsanız ben birşey leri kaçırmışım demektir.
    saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tofaş İtalyan mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@ berlin

Ama Şuan Türkiyedeki Tomasetto ''O'' tomasettomu bizi aydınlatırsanız seviniriz.

O fiyata satılan Tomasettoyu siz italyan devi olarak tasdik ediyorsanız ben birşey leri kaçırmışım demektir.
    saygılar.

faruk hocam dikkat edersen ikinci büyük makina paktı denmiş.yani türkiyedeki olan ikinci,birincide demekki orijinali ital olan
  • lovatoya gelince birçok çakması türkiyede liderliğe oynarken orijinalinin isminin hatrı var lovatonun talihsizliği hep yanlış ellerde olması buda lovato firmasının kalite eksikliği güzelim kitler ziyan oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahotogazmuhendislik

İTALYAN DEVLERİ LOVATO VE TOMASETTO ARTIK ŞAH OTOGAZ MÜHENDİSLİK İLE BAHÇELİEVLER-İSTANBULDA ÇOK YAKINDA HİZMETİNİZDE TEL :0 212 654 87 26

erkin bey hoş geldin ,sen bakma herkes bir telden
  • Üstad,

niye böyle yapıyorsun, Dünyadaki EN BÜYÜK demedim, ikinci büyük dedim, ayrıca oraya yazmayı unuttum İtalya'daki en büyük ikinci makina parkuru. Bu da demek oluyor ki birçok firmaya onların ismi ile üretim de yapıyor.

Gelelim Türkiye'deki Tomasetto'ya mekanik parçalar tamamen orjinal Tomasetto olmakla beraber yazılım kısmını ithal ediyorlardı ama şuan ilsay'ın yapmış olduğu yatırım ile Atiker'in üretmiş olduğu ECU'ların 2 katından fazla üretim yapabiliyor. Alt yapı yakında bitiyor ve piyasaya çok farklı gireceklerini düşünüyorum. Bence Türkiye adına çok güzel bir gelişme, ithal'e karşı değilim ama yerli olması daha güzel olur yeter ki ithal kalitesinde olsun. Ne yazık ki ülkemizde hep maliyetten kaçmak için 3-4 diyot daha az , 3-4 komponent daha az koyar üretim yaparız. Umarım ilsay en kaliteli ECU'lerden birini yapar da Murat Şehirlioğlu gibi başarılı bir ECU yapımcımız daha olur.

Peki mekanik parçaların orjinal Tomasetto olması neye yarar sağlar? Regülatörün basınç düşürmemesi ve dayanıklı olması çok önemlidir, şöyle düşünün karburatorlü araçlarda en mühim ve belki de tek mühim alet regülatördür, bunun iyi olması avantaj. İkincisi ise şamandıranın Tomasetto olması da güvenlik açısından çok önemli, faruk bey sizde biliyorsunuz ki bonfire testlerinden en başarılı geçen şamandıra gurubu Tomasetto, Türkiye'deki her çeşit tankla beraber kullanılabilinen yegane marka yine Tomasetto'dur.

Faruk bey, sizinle hatırı sayılır bir geçmişim var, lütfen bana sataşmayı bırakın.

quote:

@ berlin

saygılar.

• 2 lpg fırması içiçn bir birinizi nie kırıosunuz yawww :)
  • Yoo ben sataşmıyorum, :)
    Semih beyi severim, sadece o benim takıldığımı yanlış anlamış

saygılar
  • işe birazda eğlence katmak lazım yawe hep öle soğuk soğuk soru cevap ne öle

• quote:

Yoo ben sataşmıyorum, :)
    Semih beyi severim, sadece o benim takıldığımı yanlış anlamış

saygılar
  • Merhabalar;

Sayın Semih bey ve by Feriştah ilk önce size kibarlığınızdan dolayı teşekkür etmek isterim.

Semih Bey,sizce İtalya'nın 1 numarası kim?>Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Teşekkürler
  • Sayın Erkin İpek,

Eğer siz bilmiyorsanız neden 1 numarası diye lansmanını yapıyorsunuz, eğer 1 numara ise hangi veriye göre yapıyorsunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: sahotogazmuhendislik

Merhabalar;

Sayın Semih bey ve by Feriştah ilk önce size kibarlığınızdan dolayı teşekkür etmek isterim.

Semih Bey,sizce İtalya'nın 1 numarası kim?>Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

Teşekkürler

• Merhaba Semih Bey;

Kısaca şu şekilde açıklayayım,ben bu sektörde 7 yıl üretim yaptım ve bu süreç içinde hemen hemen piyasadaki tüm markaların ürünlerini tek tek analiz yapmış durumdayım.Biliyorum ki sizde Makina Mühendisisiniz ve ürünlerin çalışma sistemleri hakkında mini bir araştırma yaparsanız neden böyle bir iddiada bulunduğumu anlarsınız.

Teşekkürler
  • montajcı arkadaşlar yetkili olduğu cihazları yüceltmektense kendi işçiliklerini ön plana sunabilcek,vedikleri hizmlet kalitelerini ,müşteri memuniyetine verdikleri özeni gösterecek ,yaptıkları eserleri göstererek ön plana çıkması daha reel olur diye düşünüyorum ,Yoksa 1 numara oymuş 2 numara buymuş bunun emin olun hiç kimseye faydası yoktur.
    unutmamalı dükkanınızda ki montajı o firmanın yetkilileri değil sizler yapıyorsunuz ve siz o markaları satmıyor işçiliğinizi satıyorsunuz .Ayrıca firma sahiplerinin açık kanaldan tartışmaları profilsel duruşlarını zedeliyor .kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: şimşekotogaz

montajcı arkadaşlar yetkili olduğu cihazları yüceltmektense kendi işçiliklerini ön plana sunabilcek,vedikleri hizmlet kalitelerini ,müşteri memuniyetine verdikleri özeni gösterecek ,yaptıkları eserleri göstererek ön plana çıkması daha reel olur diye düşünüyorum ,Yoksa 1 numara oymuş 2 numara buymuş bunun emin olun hiç kimseye faydası yoktur.
    unutmamalı dükkanınızda ki montajı o firmanın yetkilileri değil sizler yapıyorsunuz ve siz o markaları satmıyor işçiliğinizi satıyorsunuz .Ayrıca firma sahiplerinin açık kanaldan tartışmaları profilsel duruşlarını zedeliyor .kolay gelsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.