Bildirim
Tofaş İtalyan mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O kalitesiz ilkel dediğiniz motorun ,dizel olan multijeti avrupada ödüllü motorlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patriot34 -- 7 Eylül 2014; 22:08:34 > -
Hocam sınıfı gereğidir siz italyan diye direkt ferrarinin o yıllarda ki motoruyla karşılaştırma yapıyorsunuz galiba ne kadar ekmek o kadar köfte ki ben ilkel bir motor olduğunu düşünmüyor belki yanlış ellere düşmüş olabilir günümüzde fakat bir emek bir alın teri yatıyor her parçasında -
quote:
Orijinalden alıntı: patriot34
O kalitesiz dediğiniz motorun ,dizel olan multijeti avrupada ödüllü motorlardır.
Hocam dizel multijet gerçekten çok kaliteli bir motor zaten ödüllü de. siz beni yanlış anlamışsınız. Ben kuş serisinden bahsediyorum. Gerçekten çok ilkel bir motora sahip. -
Sanırım 90 lı yıllarda çok fazla yakması ve çevreyi kirletmesi sebebiyle üretimden kaldırıldı diye biliyorum ancak hala 3. Dünya ülkelerinde tüplü olarak yollarda geziyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kuşlar Uçalı yıllar oldu. İtalyan olmasa yerli mi olacak? yerli motor mu var? eski teknoloji olsa da yerli olsa keşke...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 75hp -- 7 Eylül 2014; 22:09:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki gerçekten motor İtalya'dan mı geliyor? -
Motoru değil de tofaş'ı direk fıat ile karıştırmaları hoşuma gitmiyor.Her ne kadar araçta lısans fıat yazsa da tofaş ayrı bir marka fıat ayrı bir marka.İşin en kötüsü de şahin'lerin üzerindeki tofaş logosunu söküp fıat logosu takıyorlar.Bana göre fıat'ın hep o kötü imajı kuş serisini tofaş'a ürettirmek oldu.Araçların kaportası o kadar kötü ki kaza anında direk bölünüyor. -
Fiat Regata dır atası. Tasarımı oradan gelmektedir. Birçok ortadoğu ülkesinde de farklı isimlerle ortaya çıkmıştır. Fiat zamanında Tofaşa ürettirmiş onun çatısı altında yaptırmış. Bu senin İphone alıp da Çinde üretilmesi gibi birşey. Sadece markaya para ödüyorsun(lisans fiat olduğundan söyledim)
anadol motoru var galiba ama ne kadar verim alınır -
anadol motoru da Ford lisanslıdır. maalesef. DEVRİM sen sonra yok.
pes
Motoru italyandır. Kalanını tam olarak bilemiyorum. Fakat şu var. Türkiyenin en son kendi lisansıyla kendi motoruyla ürettiği araç devrim'dir. ( son zamanlardaki çalışmaları saymazsak) -
ALLAH Türk milletini bir daha böyle araçlarla sınamasın . -
Hakikaten ben böyle bir konuya neden cevap yazdım!! o kadar eksi aklımı başıma getirdi
Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Gerçi bir algı hatası oldu ama! Bu yaşta normal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patriot34 -- 7 Eylül 2014; 23:36:48 > -
güzel araba kendine ait bir çizgisi tarzı beğeneni var -
tofaşın motoru italyan koskoca Fiat gitti tofaşa iş buyuttu sonra Türkiye içinde fiatın imajı boka sardı tofaş türkiye sınırlarındaki en iğrenç en uyduruk en kolpa kurumdur yada distiribütör insanlar tofaşa isyan etsede mecburen hala lineayı tercih etmek zorunda kalıyor bravo varken sorumlusu kim belli bravo c segmenti tofaş döküntüsü linea ne akla hizmet c segmenti sayılıyor linea c segmentiyse bravo f segmenti gibi bişey linea 50 bin küsür tl ama diğer c segmentleri 80 bin küsür tl bunların her belgesi var linea sadece Türkiyede satabiliyor avrupada ipleyen yok
akifsari şimdi savunmaya geçer tofaşı italyancıyım diyor ama
http://www.fiat.it/
bu sitede linea yok :)
akif hoca kral dediğin tofaş neden bu sitede yok ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 8 Eylül 2014; 2:26:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.
tofaşın motoru italyan koskoca Fiat gitti tofaşa iş buyuttu sonra Türkiye içinde fiatın imajı boka sardı tofaş türkiye sınırlarındaki en iğrenç en uyduruk en kolpa kurumdur yada distiribütör insanlar tofaşa isyan etsede mecburen hala lineayı tercih etmek zorunda kalıyor bravo varken sorumlusu kim belli bravo c segmenti tofaş döküntüsü linea ne akla hizmet c segmenti sayılıyor linea c segmentiyse bravo f segmenti gibi bişey linea 50 bin küsür tl ama diğer c segmentleri 80 bin küsür tl bunların her belgesi var linea sadece Türkiyede satabiliyor avrupada ipleyen yok
akifsari şimdi savunmaya geçer tofaşı italyancıyım diyor ama
http://www.fiat.it/
bu sitede linea yok :)
akif hoca kral dediğin tofaş neden bu sitede yok ?
http://www.fiat.com.br/carros/novo-linea-2015.html
Bende Linea sevmem ama Avrupa'da değil ama Güney Amerika'da çok satıyor.Yuksrıda Brasi sitesinde var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 8 Eylül 2014; 4:44:04 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X