Şimdi Ara

İtalyanın yaptığının bir karşılığı olmayacak mı? yanlarına mı kalacak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçmalığa bak. Sen iki maç mal gibi oyna hatta oynama sahada yürü. Hatta kendi başarınla değil Kazakistan'ın attığı golle şansla git Fransa'ya. Sonra İtalya'ya İrlanda'ya Portekiz'e söv. İşin ilginci eğer atlasaydık grubu bunu nasıl başarı olarak görecektiniz aklım almıyor. Adamlar senin yediğin haltı temizlemekle mi yükümlü. İyi o zaman sen yata yata atla grupları milletin eline ayağına bak. Böyle saçmalık olabilir mi ya? Atlasak bile Galler'in bizi eleyeceği bir turnuvada nereye kadar gidebilirdin ki? İspanya, Almanya veya Fransa döner dolaşır bir kez daha koyardı sana. Sonra "sen nasıl destekliyorsun, hainsin bilmem ne haltsın" diye ağlıyorsunuz.

Olmadı abicim olmadı kalın kafanıza sokun şunu. Suçu başkalarına atma geleneğini bırakın artık. Bu bizim berbat oynadığımızı değiştirmiyor. Terim'in, oyuncuların, medyanın, federasyonun başarılı olduğunu söyleyeceksiniz neredeyse utanmadan...

Millet suçşlu taraftar suçlu zaten sadece ağzını kırdığımın ülkesinde.. Başka herkes başarılı...

• Don't feed the çomars.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan adamlar 12 adayı bile baskasına verdı .
  • bir tek insigne oynadı o maçta doğru ama yapacak birşey yok hatır şikesi
  • Türkiyenin yükselişine engel olmaya çalışıyorlar uyuma türkiye büyük oyunu gör

• lanet olsun toriçelli

• size ne arkadaş italyadan bilmemkimden adam gibi oynasaydın 3. değil 2. olurdun. birilerine bel bağlayarak olmaz bu işler.
  • eyyy italyaaaa!!!

• italya vatan hainidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmanr+

Dalalım indirelim, bonba gibi bişey atalım.

www.bonbabonba.com

• Utanç duydum. Adamlar italya ya kızıyor. Neden saçma sapan bir ülke olduğumuzun kanıtı. Sorunu ve çözümü kendimizde aramıyoruz. Hep dış güçler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes sapla samanı karıştırmış.

Tamam kötü oynadık. Ben de Başta Fatih Terim olmak üzere tüm futbolculara çok kızdım, sinirlendim.

Ama İtalya'nın yaptığı da farklı olarak ele alınmalı. Ne kadar doğru bilmiyorum.

UEFA "Takımlar, elenmesi kesin olana kadar, ideal kadrolarıyla maçlara çıkmalıdır" diye bir kural koydu diye okumuştum.
    Eğer böyle bir kural varsa, gerekli yerlere başvurulmalı.

Haa maç iptal olmaz. Ama o heriflerin yaptıkları yanlarına kalmamalı.
    Ne tür ceza almaları gerekiyorsa o cezayı almalılar.

Öyle bir kural yoksa bile en azından yine gerekli başvurlar yapılıp, maç hakkında şike soruşturması açtırılmalı.
    Hoş UEFA vb hepsi aynı halt, kulak ardı edeceklerdir. Ama en azından Federasyon bir şeyler yapmalı.

Sonuçta yapılan haksızlık Terim'e futbolculara değil, benim ülkemin milli takımına yapıldı.

• memleketin en baba şike olayını hasır eden bir milletin de çıkıp italya ya şike var diye sızlanması garip bir ironi valla..

Adamlar çıktılar maçlarını yaptılar, gayette iyi mücadele etttiler. Sadece klasik olarak bizim yararımıza olmayınca skor hemen senaryolara başladık..
  • Reyise soyledim italyayi abden alip bizi abye alacak.

• Belediyeden anons yaptırdım halk olarak ayaklandık İtalya'ya yürüyoruz!!
  • Mantiga bak.

Forvete sirigu oyle mi?

Mesela onumuzdeki sene trabzon akhisar basaksehir rize takimlari galatasaray macinda forvetlerine kaleci koysa ve galatasaray sampiyon olsa laf etmeyeceksin oyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Mantiga bak.

Forvete sirigu oyle mi?

Mesela onumuzdeki sene trabzon akhisar basaksehir rize takimlari galatasaray macinda forvetlerine kaleci koysa ve galatasaray sampiyon olsa laf etmeyeceksin oyle mi?

Arkadas lafin gelisi herhalde hangi takim forvetine kaleci koyar

• Bu arkadaş sürekli fb ve şike ile ilgili konular açıyordu nasıl bir tip olduğu belliydi konuya bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların tek derdi zaten türkiyeyi elemekti. İtalyanın umurunda mı türkiye?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.