Şimdi Ara

İtem çıkarmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

Çantanızda ne kadar az para varsa okadar daha çok item çıkıyo vede çantanda item olmuycak çok çıkar test edildi ve onaylandı

yaa bunlar hurafe arakdasım yaa 69 full int char dayım birere sos dustu lvl 57 de.ama gelgorki dusekn itemsayısı parayla fln alakalı deil,bence tabiki...Bazen fix item li gunler bazende hic itemin olmadıgı gunler geciriyorum bana daha cok elix dusyor,weapon fln degil ha prot acces shield bazende weapon işte olay bundan ibaret...
  • şöyle bişey var mı ? garment giyip armor giymek gibi ben giyemiyorum şahsen protector giyen armor giyorda garment giyen nasıl armor giyecek yardım please
  • yolu yok giyemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: cerberus67

şöyle bişey var mı ? garment giyip armor giymek gibi ben giyemiyorum şahsen protector giyen armor giyorda garment giyen nasıl armor giyecek yardım please

garment giyerken üstündeki bütün garmentleri çıkardıktan sonra armor veya protector giyebilin diğerleri içinde aynı şey geçerli :) bu arada imzanda spearmı blade mi demişsin full int char için blae full str için full int spear ve sword kullanır bence spear kullan :)
  • arkadaşlar devamlı belli alan içerisinde keserseniz ve seri olursanız drop rate artar die biliorum, ama sonuçta her mob a ait drop rate de var,ve tabiki yeşil yaratık keserseniz drop rate daha fazla olur
  • arkadaslar 43 lw lın bunhong larda kasıyorum hiç bir item cıkmıyor.
  • bir aydır aynı odadayım item durumuna gelincebirgun cok bir gun az item alıyorum(kahrolası sos itemden hic alamadım).Yani belli bi ayarı saati yeri yok.tabiki benim fikrim
  • katılıorum bende 2gun once 5 saat oynamama karsın hic item dusmedi ama dun 1 saat te 5 item dusurdum
  • arkadaslar cehaletimi bagislayin da...
    1-) bi yaratigin sana yeşil olmasi ne demek ve bu yaratik oyunda size yeşil mi görünüyo ... ??? Sanirim lvlinin sizin lvlinizden düşük olmasi kastedilen... ama oyunda hiç bi yaratık yeşil ya da kırmızı görünmüyo bana:)
    2-) keseceğiniz yaratığın lvlinin göründüğü bi yer var mı oyun içinde???
    yain nerden bilicem bu yaratık kaçıncı lvl diye???
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lethe_

yaratıkların item drop % leri var.item düşme şansı o orana göre arkadaslar.yetilerin item dropu cok düşük bildiğim kadarıyla.

hmm..nerden duydun bunu ? hayır gerçek bişeyse biyerde wardır % leri...

@leventgum

1-) Örneğin earth ghost a tıkladın..yukarıda earth ghost yazan yer we yaratığın canının gözüktüğü yer war ya işte o yazı yeşil gözükür..yada diğer renkler..kırmızıysa lwl ı senden 5 yada daha fazla lwl yüksektir çok çok zor kesersin..turuncuysa,kırmızı kadar zor olmasa da yine zor kesersin..beyazsa rahat kesersin..yeşilse dahada rahat mawiyse de seni gördümü kaçar :P

2-)yaratıkların lwllarını bu linktekihttp://forum.donanimhaber.com/m_9591521/mpage_1/key_//tm.htm#9591521 haritada görebilirsin...hem hangi yaratık nerde onu gösteriyor hemde lwl ları yazıyor..

• belirli bi bölgede ve seri şekilde kesersen..
  • sp farm yapanlar bilir bandit archer'lardan item'ların oluk oluk aktığını...

ne kadar hızlı ve seri öldürürsen item dü$ürme olasılığın artar...

fakat kaliteli item dü$ürme olasılığın tamamen $anstır...yolda giderken kestiğin earthghost'tan sos 24 sword dü$ebilir mesela...
  • Valla ben lvl 35 charı bıraktım buna başladım buda lvl 57 full str ice blade hala sos çıkmadı 1 tane bile gerisini siz düşünün :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

Çantanızda ne kadar az para varsa okadar daha çok item çıkıyo vede çantanda item olmuycak çok çıkar test edildi ve onaylandı

Potionlardan çanta bos olmuyo ki sen nasıl yaptın canta bos olayını ?
  • Hiç unutmam bana bi kere yemin ederim Levelım 5-10 civarı Inventory genişleticem.Mangyangın birinden SoS+3 Degree 2 Armor bot düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onirage -- 7 Ekim 2006; 22:24:29 >
  • bugun demon horse kesiyom seri bi şekilde bladerimle butun gun kestim çıkan itemler bunnar

1 elixsir weapon
    1 elixsir accecory
    1 elixsir sheild
    2 elixsir protector

garment 29 lwl hat
    armor 29 lwl hat
    protector 27 lwl hat
    15 tane 4 degress armor
    7 tane 4 degress garment
    12 tane 4 degress protector
    7 tane 24 lwl light glawie
    5 tane 24 lwl 1 tane 26 lwl blade
    4 tane 24 lwl 1 tane 26 lwl sword
    2 tane 26 lwl spaer
    2 tane horse bow
    we 1 tane +4 spear

dün herb potion için jangana gidiyoduk bugun sosları dusunuyoz
  • sana birşey söyleyimmi ben yetilerden düsürdügüm silahı koyayım buraya gerci düstügünde mavileri yoktu onları ben bastım. bide sonradan baya bi mavi bastım, mag % 80 yaptım..... sonra lvl 64 olunca satmam gerekti ve 27m a sattım işte bana düsen silah

http://img139.imageshack.us/img139/2843/6ev6.jpg
  • wayyy nuker için harika 5 inti filanda war zuper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 7 Ekim 2006; 23:49:38 >
  • valla tamamen şans işi değil birazda oyunun parmağı var gibi geliyor bana

ama 2x lvl de en iyi itemi horse ların verdiğide bi gerçektir kimse inkar edemez. her zaman ya artılı yada mavi item verir. mesela biz 3 arkadaş 6 tane sos item aldım horselardan

bunu yanında bi arkadaş demiş yolda geçerken kestiğin bi yaratıkda sos verbilir diye downhanga dönerken sıkıntıdan bi earth ghost kestim 26 +3 2int 2str lucky felan item düştü. bu şans işte

bazı saatlerde özellikle sro tarafından itemlerin daha serbest bırakıldığnıda düşünüyorum yada player farkı yaratılıyor gibi. horse kesiyoruz arkadaşa 2 weap elix en az 8 item düşerken aynı anda bana sadece 1 bot düştü :)))

şans diyorum ben.
  • Chara göre olması imkansız..En mantıklı açıklaması bence yaratıklara % koymuşlar item çıkma olasılığı ona göre çıkıyo hepsini denedim yöntemlerin olmadığına göre budur yani :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.