Şimdi Ara

İtem çıkarmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi işte bizde olmayan şeyden olması lazım bi adama cok itemin özellkile sos un düşmesi için.ben buna şans diorum allah kahretsin bu sro item ayarını yapanları.yaa abi adamlara oluk oluk sos düşüyo ne biliim oluk oluk para gelio nerden gelio bu parnın suyu yaa .
    ÇALIŞIN ANASINI SEVDİMİNİN GM 'LERİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

• bana red sea da scorpiondan ilk olarak sos lvl42+1 garment eldiven çıktı kasada almak isteyen olursa uygun fiyata indiririm bu arada +3 yaptım2. yine scorpiondan lvl32 crit12 glavie düştü bende glavie kulalnıodum çok ii oldu walla onuda elixer olmadığı we maddi durum kötü die sadece +2 yapabildim ama olsun sürekli crit okuyom monitördesüper bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Lethe_

yaratıkların item drop % leri var.item düşme şansı o orana göre arkadaslar.yetilerin item dropu cok düşük bildiğim kadarıyla.

BIRDE SOLE BISEY VAR HERKES ASLINDA AYNI SEYI SOYLUYOR BIRIS DIYORKI KENDINDEN DUSUK LVLLI YARATIKLARI KES (BU SERI BISEKILDE YARATKLARI KESEREK ITEM DUSME ZAMANINI EN KISA HALE GETIRIYOR OLMAK DEMEK ) BIRIDE DIYORKI NE KADAR INVENTORINDE ITEM AZSA OKADAR DAHA COK ITEM DUSER GIBI BISEY DIYOR SUAN ANIMSAYAMADIM BILE NE YAZDIGINI ( BUDA SACMALIK OLARAK NITLENDIRILIYOR OLMAK DEMEK ) OLUYOR DIYE DUSUNUYORUM

• quote:

Orjinalden alıntı: ganXta07

bana red sea da scorpiondan ilk olarak sos lvl42+1 garment eldiven çıktı kasada almak isteyen olursa uygun fiyata indiririm bu arada +3 yaptım2. yine scorpiondan lvl32 crit12 glavie düştü bende glavie kulalnıodum çok ii oldu walla onuda elixer olmadığı we maddi durum kötü die sadece +2 yapabildim ama olsun sürekli crit okuyom monitördesüper bişey

GUZEL KARDESIM SENDE PEK SANLIYMISSIN BEN COK UZUN ZAMANDIR OYNUYORUM BU OYUNU DAHA BIR KERE SOS ITEM DUSURDUM ODA 10 DAKIKALIGINA ARKADASIN CHARI OYNAYIM DEDIM ONDA BULDUM SOSU SIMDI SOSU BENMI BULMUS OLDUM YOKSA ARKADASIMIN CHARININ SANSIMIYDI BILEMIYORUM :d

• bence sans cunku tibetin ilk 2 sosu da bana cıktı ilk acıldıı zaman lvl3 iken warter ghost slave oldurmustum ondan lvl16 str2 critical 5 sos cıktı obursu gun lvl15 16 mıydı gine lvl16 sos criti 11 sos glave cıktı ikisidde glavie bence hersey sans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudden_Death -- 8 Ekim 2006; 9:41:13 >
  • tamamen şans dersek yalan olur kestiğin yaratıkla senin lvl in arasındaki fark ve yaratığın un drop ratesi de önemli.venicede ban dusen itemleri on anki lvl imi vede kestiğim yaratıkları şu şekilde

benim lvlim yaratığın lvli cıkan item

1 lvl de lvl 1 Mangryang 1 lvl sos garmant bot
    29 lvl de lvl 24 Hyungno Ghost 29l vl sos garment chest
    30+lvl de lvl 30 Hyeongcheon 26 lvl sos küpe
    36 lvl de lvl 35 black yeowa 32 lvl som glave
    67 lvl de lvl 65 earth ghost warior 64 lvl sos sword

ayrıca cıkan dier itemlerde lvl i benim lvl imden dusuk yaratıklardan cıkıyordu benden yüksek lvl li yaratıklardan en fazla elixir weapon başka hiç bişe cıkmıyordu doğru düzgün.kısaca item istiyosanız lvli kendi lvlinizden dusuk yaratıklar kesin derim ben

• az once yarım saat girdim horselerde bilvl 23lukartmor bi lvl 25 lik holyword talısmab int 2 bide lvl 25 lik omuzkuk
  • abi senin sansın bk ben 15-20 gundur earth ghost warr .ve soldier kesiorum.item olayına gelince ;bazen var bazen de yok hatta hiç yok ,sadece elix oda shield.nese ama baska gavurlar yanımda sos blade dusuruyor ne iş bu ???
  • arkadasa ilk kestigi mangyangdan lwl 1 glawie sosun düştü +6 ve+6 str +6 ınt veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 8 Ekim 2006; 23:07:23 >
  • ona bakarsanız benim archerım 20 levelde 29 lvlik sos cıkardı
  • ya cehaletıme verın bu ınt falan denılıyor full ınt falan bunların acılımı ne oluyor?
  • full int = verilen statların hepsini int'e basan int =mana gücü
    full int charlar daha yuksek damage vurur ama critical 6-7 k lık bi vurusta inerler HP leri cok azdır
    full str ise verilen statların hepsini str'ye basan str =strenght gücü
    Str hakkında bilgi vermem yanlış olur,kendim Int ciyim

not:yazım yanlışlarım varsa ozur dilerim...
  • Item düşmüyorsa kesin sorun sizin yavaş olmanızdır ben de 57 full str yım yetilerdeyim... seriye bi bagladım mı potlar bitinceye kadar 3-4 ıtem la town a donuyorum... Dolayısıyla Int char lar daha seri olacagından onlara daha cok dusuyor olabilir ama dedigim gibi bütün iş seri katliamda...Mesela ben 5-6 yetiyi basıma toplamadan saldırmam... birine spear birine shout line birine oyle vururum birine dönerim felan.... sonra basla kasapcılıga
  • geze geze kesmezsen çıkıom yani hep aynı bölge içerisinde kesecen
  • bi arkadaşta drop rate oranlarını verebilirmi acaba bizde bilelim ona göre dalalım verelim damageyi crit i
  • ya cehaletıme verın bu ınt falan denılıyor full ınt falan bunların acılımı ne oluyor?

sana açılımını şöyle diyim

str:strench:fiziksel güç

ınt:ıntılence:beyinsel güç
  • bende bi şeye dikkat ettim son vurus skilli vurduğunuzda yada combo daha cok item düşüyo
  • herkes bişey demiş ama bence tamamen şans. valla lvl 50'yim şu anda full intim çok feci seri keserim ama bana çok az item düşüyo. daha sos falan da hiç düşmedi mesela. zamanında birsürü yeşil de kestim zaten en çok gri kesiyorum ve turuncu da kestim. yani benim şanssızlığım galiba.
    bi de drop rate diye bişey varsa ve bunlar belli ise birileri bulup buraya yazabilir mi ? şimdiden teşekkürler.
  • mmosite.comda bi ara wardı sanırım ama tam hatırlamıom araştırmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.