Şimdi Ara

İtem çıkarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LvL 57yim ve yetilerde kasıyorum hiç silah armor garment düşmüyor..Sonar lardan mı Yeti lerdenmi daha çok item çıkıyor tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim..

• lvl indeki yarat1klar1 kesersen item dü_me olas1l11 dahda art1yor eger ye_il görünen yarat1klar1 kesersen dahada art1yor çünkü seri ve h1zl1 kesiyorsun..60 lvl e gel yetilerden iteme doyacaks1n o yüzden önce sonar...yada lvl indeki neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KaSaP_

lvl indeki yarat1klar1 kesersen item dü_me olas1l11 dahda art1yor eger ye_il görünen yarat1klar1 kesersen dahada art1yor çünkü seri ve h1zl1 kesiyorsun..60 lvl e gel yetilerden iteme doyacaks1n o yüzden önce sonar...yada lvl indeki neyse
    full int char - en chok item chikaran char
    full str char - en az item chikaran char

aniden daha fazla itemin cikmaya basladigi leveller 30 ve 60

daha fazla item cikarmak icin sana yesil gorunen yaratiklardan seri alarak kes
  • quote:

Orijinalden alıntı: mUgreMoN

full int char - en chok item chikaran char
    full str char - en az item chikaran char

aniden daha fazla itemin cikmaya basladigi leveller 30 ve 60

daha fazla item cikarmak icin sana yesil gorunen yaratiklardan seri alarak kes

Alıntıları Göster
    sana yesıl olarak gozuken monsterlardan kesersen cıkan ıtem hıcbı ısneyaramaz ıtem cıkma olayı bence tamamen sans ne ınt le nede str nede serı kesmekle alakası var sonarlardanda yetılerdende sanslıysan ıtem cıkma olasılıgı var

• quote:

Orijinalden alıntı: cace

sana yesıl olarak gozuken monsterlardan kesersen cıkan ıtem hıcbı ısneyaramaz ıtem cıkma olayı bence tamamen sans ne ınt le nede str nede serı kesmekle alakası var sonarlardanda yetılerdende sanslıysan ıtem cıkma olasılıgı var

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cace

bencede on planda sans war ama bu soylediklerim uygulanilinca sansininin ustune sans katacak kanitlanmis seyler

mesela ben lvl 40 full str blade adam actigimda sadece 1 kere sos item cikti sonrada full int spear/sword adam actim ve daha lvl 36 iken 1 som ve 3 sos cikardim sence sansim aniden arttimi? (hic sanmiyorum)

ayni zamanda daha kolay mob kestigim icin daha seri kasip daha item cikartiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mUgreMoN

quote:

Orjinalden alıntı: cace

bencede on planda sans war ama bu soylediklerim uygulanilinca sansininin ustune sans katacak kanitlanmis seyler

mesela ben lvl 40 full str blade adam actigimda sadece 1 kere sos item cikti sonrada full int spear/sword adam actim ve daha lvl 36 iken 1 som ve 3 sos cikardim sence sansim aniden arttimi? (hic sanmiyorum)

ayni zamanda daha kolay mob kestigim icin daha seri kasip daha item cikartiyorum

Alıntıları Göster
    Ona KaLırsa ßen fuLL int'im FAkat 1 KEre LVL 16 Da SOS çıktı :D ...

YeşiL KEsiyorum fakat item'in i 'sı çıkmıyo Nedense , FuLL int Nuker'in ne kadar Seri kestiğini Düşün ...ßencede Tamamen ŞansLa iLgiLi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stone

Ona KaLırsa ßen fuLL int'im FAkat 1 KEre LVL 16 Da SOS çıktı :D ...

YeşiL KEsiyorum fakat item'in i 'sı çıkmıyo Nedense , FuLL int Nuker'in ne kadar Seri kestiğini Düşün ...ßencede Tamamen ŞansLa iLgiLi...

Alıntıları Göster
    Bana 2 kez çıktı SOS biri lvl 33 de diğeride 49 da iken 56 lvl SoS pro. int 2 üstelik.

Şunu duymuştum seri ve hızlı bi şekilde kesersen yaratıklar hangi renk olursa olsun SoS vb. eşyaların veya güzel eşyaların çıkma olasılıgı yüksek. Bide sanırım botlar onun ayarını ölçmek için çalşıyolarmış öle duymuştum lafın özü zaman harcamak gerekiyo iyi eşya çıkarmak için hemde bayağı uzun bi zaman...

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirerenk

Bana 2 kez çıktı SOS biri lvl 33 de diğeride 49 da iken 56 lvl SoS pro. int 2 üstelik.

Şunu duymuştum seri ve hızlı bi şekilde kesersen yaratıklar hangi renk olursa olsun SoS vb. eşyaların veya güzel eşyaların çıkma olasılıgı yüksek. Bide sanırım botlar onun ayarını ölçmek için çalşıyolarmış öle duymuştum lafın özü zaman harcamak gerekiyo iyi eşya çıkarmak için hemde bayağı uzun bi zaman...

Alıntıları Göster
    valla bana da hıc cıkmıo 40 yılda bır cıkıo ama botu bı acıom 5 dakkada cıkmış oluyo ne iş anlamadm

• quote:

Orijinalden alıntı: Baboliulan!

valla bana da hıc cıkmıo 40 yılda bır cıkıo ama botu bı acıom 5 dakkada cıkmış oluyo ne iş anlamadm

Alıntıları Göster
    Çantanızda ne kadar az para varsa okadar daha çok item çıkıyo vede çantanda item olmuycak çok çıkar test edildi ve onaylandı

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mm0rtaL

Çantanızda ne kadar az para varsa okadar daha çok item çıkıyo vede çantanda item olmuycak çok çıkar test edildi ve onaylandı

Alıntıları Göster
    Hmmm. Denemeye değer bi taktik ama denerim bi sonuç vermezse yakana yapışırım.

• quote:

Alıntıları Göster
    ne yani paranın çantada olmasıyla bankada olması fark ediyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: chacki

ne yani paranın çantada olmasıyla bankada olması fark ediyomu

Alıntıları Göster
    walla benmi şanslıyım bizm guildmi şanslı işe yarıyor herkezde walla
  • quote:

walla benmi şanslıyım bizm guildmi şanslı işe yarıyor herkezde walla

Alıntıları Göster
    bence tamamen şans işi
    aynı levelde aynı yerde aynı mobu keserken
    bazen pot bitene kadar 10-12 item düşüyor
    bazen 4-5 item düşüyor
    ama düşüyor hiç pot bitene kadar item düşmeden döndüğümü hatırlamıyorum
    genelde manam bitiyor 1200 şişe kadar alıyorum her defasında 2 saat gibi bir sürede bitiyor
    bende olan hadise böyle
    iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanv

bence tamamen şans işi
    aynı levelde aynı yerde aynı mobu keserken
    bazen pot bitene kadar 10-12 item düşüyor
    bazen 4-5 item düşüyor
    ama düşüyor hiç pot bitene kadar item düşmeden döndüğümü hatırlamıyorum
    genelde manam bitiyor 1200 şişe kadar alıyorum her defasında 2 saat gibi bir sürede bitiyor
    bende olan hadise böyle
    iyi oyunlar

Alıntıları Göster
    lvl 39 um ama şuana kadar hiç sos düşmedi tamamen şans banada elıxır çok dusuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: T @ R I K

lvl 39 um ama şuana kadar hiç sos düşmedi tamamen şans banada elıxır çok dusuyor.

Alıntıları Göster
    ful str blade cold düşünün artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcarkox

ful str blade cold düşünün artık

Alıntıları Göster
    Bana bi keresinde inanmıyacaksınız 1 gün içerisinde sırf npc lere satarak kazandığım para 4 milyondu ama bir daha öle bi şans gelmedi. Aslında sorun SOS yani unique itemler diyelim şunlara onların çok az çıkması millet millet +6 +7 ye basıyo görünce insanın iştahı kabarıyo vallaha deli itemler çıkıyo millete nasıl beceriyolar bilinmez belkide şu bot olayı herşeyin çözümüdür ne dersiniz???

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirerenk

Bana bi keresinde inanmıyacaksınız 1 gün içerisinde sırf npc lere satarak kazandığım para 4 milyondu ama bir daha öle bi şans gelmedi. Aslında sorun SOS yani unique itemler diyelim şunlara onların çok az çıkması millet millet +6 +7 ye basıyo görünce insanın iştahı kabarıyo vallaha deli itemler çıkıyo millete nasıl beceriyolar bilinmez belkide şu bot olayı herşeyin çözümüdür ne dersiniz???

Alıntıları Göster
    yaratıkların item drop % leri var.item düşme şansı o orana göre arkadaslar.yetilerin item dropu cok düşük bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orjinalden alıntı: Esbjorn

LvL 57yim ve yetilerde kasıyorum hiç silah armor garment düşmüyor..Sonar lardan mı Yeti lerdenmi daha çok item çıkıyor tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim..

bence kendi lvl inden 1 2 lvl hatta 3 lvl aşağısında kas (eğer item istersen)

ben 39 lvl im ve black robberlarda kasıyom mesela 1 saatte 4 tane 38 silahı düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri Alço

quote:

Orjinalden alıntı: Esbjorn

LvL 57yim ve yetilerde kasıyorum hiç silah armor garment düşmüyor..Sonar lardan mı Yeti lerdenmi daha çok item çıkıyor tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim..

bence kendi lvl inden 1 2 lvl hatta 3 lvl aşağısında kas (eğer item istersen)

ben 39 lvl im ve black robberlarda kasıyom mesela 1 saatte 4 tane 38 silahı düştü
    valla ben 48 oldum hala bi kere bile sos düşmedi. en iyi düşen item 45+4 blade idi. genelde çok şanssızım item konusunda pot parası ya çıkıyor ya çıkmıuyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithgor

valla ben 48 oldum hala bi kere bile sos düşmedi. en iyi düşen item 45+4 blade idi. genelde çok şanssızım item konusunda pot parası ya çıkıyor ya çıkmıuyor :(

Alıntıları Göster
    benm full ınt adamım wardı oasiste 41 lvl doru dusgun hıc bısı yoktu
    yine oasiste 34 lvl Magikarp adlı duyan olms olablır bı adamımdaa wardı onda ise scrpiondan 32 lvl sos +2 glavie dusmustu we glavie ciydim yane olay sans ısı abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k0stans -- 6 Ekim 2006; 18:04:02 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.