Şimdi Ara

İTEM KARŞILIGI VERECEM DEĞİP VERMEDİĞİ CHAR VE MSN KONUŞMA KAYITLARIMIZ !!!!! Junior0fSant1ego!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU ŞEREFSİZİ SİZ DE TANIYIN SİZİDE KAZIKLAMASIN DİYE BUNLARI BURAYA KOYUYORUM GÜYA VERECEĞİM İTEMLERE KARŞI CHARINI VERECEKDİ AMA İTEMLERİ ALDI VE TOZ OLDU VE SONRA BENİ TANIMADIGINI İDDA ETTİ FAKAT ATLADIGI NOKTA BENDE KONUŞMALARIMIZ KAYITLI VE BANA CHARININ RESMİNİ ATMIŞDI ŞİMDİ O METİN VE RESMİ SİZE SUNMAK İSTİYORUM VE AKARADA HER TÜRLÜ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

İTEM KARŞILIGI VERECEM DEĞİP VERMEDİĞİ CHAR VE MSN KONUŞMA KAYITLARIMIZ !!!!! Junior0fSant1ego!!!!!!

REsimDEki BUADAMTURK PM Sİ BENİM WE ARKASINDA OTURUYOR BANKADAN İTEMLERİMİ ALIYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Cem_hira_26 -- 20 Ekim 2008; 8:26:31 >

• BUNLARDA MSN KONUŞMALARIMZ___ LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN SİZDE COK NET ANLICAKSINIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Cem_hira_26 -- 20 Ekim 2008; 8:51:27 >
  • üsteki resimi ayarlayamadım zannetersem o 5 . resim tekrar 1 tane başlıyacam

• tam 25 resim war

• Geçmiş oLsun...[biLLyDicket] Lv. 71 Eer ALmak istersen Maqedir Char item Yok Fazla Chtn Set Var +7 +7 Elixier +3 görew Staff ı Falan Filan qizli yanıtlarım yok ama Mail adresinin Herşeyini biLiyorum Donanim Haber Forumunun önünde qerçekleştirebiLiriz...Bende zaten yamuk olmaz eğer almak istersen bu konu altından oLmadı Msn den konuşabiliriz...
    D.n: Item Ve Gb Karşılıqı...
  • Ne dedim ben Rehberimde kimseyle arkadaş olmayın soğuk kanlı olun haksızmıymışım Senin saflığın kusura bakma knightin ne cins oyun olduğunu belki seneler boyu çakamadın Çaksaydın bunlara kanmazdın.Karşına öyle adamlar çıkarki tatlı dilli adamı çok seversin ama en büyük kazığı sokar ayıklanamazsın Ayık ol kısacası bu oyunda
  • geçmiş olsun kardeş ama unutma bu oyundaki tek arkadaşın kendindir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.