kardes benimde itemlerim yoq..arkdaşı suçlamak istemiyorum ama başka kimseyi şifreyi bilmiyodu..güvenilir bi çocuk..itemlerim yoq..snce oyunun hatası mıdır?
Uskonun en iyi çalışan sistemine bir örnek; 30gün premiyum sayacı gibisi yok; Bizler oyunda online olmasak bile; hiç şaşmadan sayaç geriye doğru ilerliyor
Acaba biz oyuncular istesek bile 7/24 online olabiliyor muyuz? Yeni patch, Lag, Dc, Server upgrade, Bakım çalışmaları, Aktif olan yerlerin kapatılması, disabledler vb. Ne lem bu?
quote:
Orjinalden alıntı: keycloused
quote:
Orjinalden alıntı: ccm*
Bunu düşünmüştüm bende dediğin gibi diğer online oyunlarda da var ama bi dezavantajı var o da item alış-satışının bu kadar kolay olması ticaret yapanlar için çok kötü. Ticaretin kazandırmasının sebebi zaten pazar kurup beklemenin zahmeti. İtem düşürerek para kazanan malı elinden hemen çıkarırki daha sonra yeni item düşürüp satsın. Bu yüzden ucuza satar fazla beklemez. Ticaret yapan bekler normal fiyata satar. O da beklemeden kazanır banka gibi. Ben mesela her gece bilgisayarı açık bırakıyorum pazarda. Bırakmayandan bir farkım olmalı değil mi? Benim anladığım şu mesela harpyden md+1 düştü. Npcde 10m yazıyor. Yani npcden almak istersek 10m dan alabiliriz. Ama npcye satmak istersek şimdiki gibi komik rakkamlar veriyor 200k mesela. Biz de ilan veriyoruz bu yüzden npcden. İlan vermeden önce bizden başka satan varsa ne kadara sattıklarına bakıyoruz liste halinde. En düşük 6m a var biz 5m dan koyucaz ki ilk bizimki satılsın. Burda ticaret yapıcak adam 5-6-7m dan tüm mdleri toplayıp 8m a satar belki ama bu riskli çünkü daha onları alırken bile biri yine 5m dan koyabilir. Yani bekleme zahmeti olmadığı için item düşürenin, itemi düşürdüğü anda gider npcye koyar satılsın diye. Halbuki şimdiki sistemde adam ancak boş vakti olduğu zaman koyabiliyor. Pazara koyduğu zamanda item düşüremez işte denge burda. Koyamadığı zaman ticaret yapanlar satıyor zaten. Dc de çok sorun olmuyor 2 gece bakıyorum olmuşum 1 gün olmamışım ama bu dediğim gibi işin zahmeti bu bi yandan kötü bi yandan iyi
Mirage Dagger örneyinde tezgahtan 1m alıp 4m tezgah açanlar var zaten. Aynı yöntemle NPC'den alıp yüksek fiyata tezgah açsalar bile; Bu fiyatları NPC'de gören oyuncular, bakalım o yüksek fiyatlı itemleri alacaklar mı? NPC'nın avantajı; item fiyatlarının belirli bir fiyat seviyesinde standartlaşmasına faydası olacaktır. Bunu bilen oyuncular tezgahtaki kazık itemleri almak yerine; NPC'den bir sonraki itemi alır.
Tezgahlar kalksın demiyorum; isteyen istediği seçeneği kullansın.
"NPC'den kim hangi itemi almak istiyorsa; gitsinler npc başında item alıp satsınlar." Bu cümleyle ne anlatmak istiyorum?
Herhangi bir slotta; exp partileri yapılırken, slotun ortasına tezgah açan kişilere ne demeli? Partideki oyunculardan tezgahta ne olduğunu merek edenler; Örnek: heller, itemlere bakayım diye partidekileri hellemediğini düşünün; partidekiler heller var diyerek pot basmayıp; oyuncuları yanıltılmış olmaz mı? Veya oyuncuların parti düzenini etkilemez mi?
Ben ne demek istediğini anladım. Zaten ben orda npcden alıp npcden pahalıya satıcak demedim. Yaratıklardan düşürdükleri itemleri npcden ucuza satıcaklar. Ama pazar kurmadan satmak ticareti öldürür demek istedim. Benim mesela şu an exp np kasmaya zamanım yok. Sadece pazar kurup çıkıyorum. Ama bu sistem gelirse para kazanamaz kimse bu yolla.
K2networkun adil bir oyun saglamak gibi bir niyeti olmadıgı acık.Onların umrunda olan tek sey bu oyun bitene kadar ne kadar kazanacakları.Cok sanslılar ki bu oyunu biz yani Türkler oynuyor diger bir deyişle tepkisiz toplum ya da kendini temsil edecek adamı tanımadan ona oy atan toplum.Kacımız oy attıgımız milletvekillerini tanıoruz ki kimin nesi gecmişi nedir nasıl dusuncede bir adamdır.Bize sunulan neyse onla yetinioruz ac olsakta sesimiz cıkmıor.Amerika nasıl bizim alehimizde bir yasa cıkarıp turk halkı cabuk unutur tepkiyle karsılasacagımız zannetmioruz diyebiliorsa yani adamlar bizi cozmusse k2networkun bir amerikan firması oalrak bize sundugu bu hizmet bile fazla.Ben bu kotu serverlara hizmet diyemeyecem ama herzamanki gibi bize sunulanla yetinelim...
quote:
Orjinalden alıntı: keycloused
Uskonun en iyi çalışan sistemine bir örnek; 30gün premiyum sayacı gibisi yok; Bizler oyunda online olmasak bile; hiç şaşmadan sayaç geriye doğru ilerliyor
Acaba biz oyuncular istesek bile 7/24 online olabiliyor muyuz? Yeni patch, Lag, Dc, Server upgrade, Bakım çalışmaları, Aktif olan yerlerin kapatılması, disabledler vb. Ne lem bu?
İtem alış-satış npcsinin yapılmalı bence. 1. serverda tezgahlardan geçilmez oldu; server kapasitesi mi yetersiz; 30sn lag ve dc olmaz. Slotların yanından bile geçemez olduk. VSde 60 lvl lag sayesinde 80lvli towna gönderiyor ilginç
adamlar item alıp basıyo gm ezik olacak yakında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme