Şimdi Ara

İtem satışları nasıl gidiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nasıl gidiyor satışlar, düşük lvl itemlara ilgi var mı? elimizdeki itemları kırsak mı satsak mı karar veremedim.

• Ben kırıyorum
  • Oyun daha yeni olduğu için level 5 itemi bile AH'ta hemen satılabiliyor ama bende kırdırıyorum sürekli
  • Sorma hocam ya, işler kesat. 20 level üzeri itemları ucuz ucuz koyuyorum, zar zor satılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 16 Mayıs 2012; 17:01:13 >
  • arkadaşlar paypal ile acc olayını halletimde , blizzard kredi kartına ödeme yapıyormu? benim bildiğim kredi kartına para yatırılmıyor, normal banka hesabı bilgileri mi girmek gerek acabA?
  • şöyle 10.000 stash parasını çıkarsam bana yeter.

lvl 12-16 aralığındaki sarı itemlar ne kadara gider sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Ben kırıyorum

kirinca ne oluyor itemleri ? hangileri kiriliyor? mavi? ben dun dusen butun mavi itemleri sattim vendora kirsamiydim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhonez

quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Ben kırıyorum

kirinca ne oluyor itemleri ? hangileri kiriliyor? mavi? ben dun dusen butun mavi itemleri sattim vendora kirsamiydim acaba?

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: Narki

arkadaşlar paypal ile acc olayını halletimde , blizzard kredi kartına ödeme yapıyormu? benim bildiğim kredi kartına para yatırılmıyor, normal banka hesabı bilgileri mi girmek gerek acabA?

arkadaşlar soruma cevap verebilirmisiniz bilginiz varsa?
  • Arkadaslar bu kırma ıslemını nasıl yapıyorsunuz.bıde base e gıtmeden cantadan satıs nasıl yapılıor.
  • Sarı itemlerin özellikleri önemli. Mesela Demon Hunter armoru olarak Dexteriy/Vitality bonusları iyi olmayan itemleri alan çıkmaz. Bow içinde keza soket, dps ve +damage çok önemli. İtemlerin bonusuna bakarak anlayabilirsiniz o item para eder mi etmez mi. :)
  • Büyülü olmayan eşyalar npc ye çok ucuza satılmıyor mu acaba? Hep 2-3 gold veriyorlar, bende mi hata var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Büyülü olmayan eşyalar npc ye çok ucuza satılmıyor mu acaba? Hep 2-3 gold veriyorlar, bende mi hata var?

Evet öyle. Hiç lootlamanıza gerek yok beyaz itemleri. Mavi ve sarı bolca çıkıyor.
  • arkadaşlar bi magic item düşürdüm el aynası fakat takılmıyor giyilmiyor. pasif olarak karakterimi etkiliyormudur? ölülerden 5life çekiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKE_ouranus

arkadaşlar bi magic item düşürdüm el aynası fakat takılmıyor giyilmiyor. pasif olarak karakterimi etkiliyormudur? ölülerden 5life çekiyo.

Followerlar'dan Enchantress'a özel o item.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

arkadaşlar bi magic item düşürdüm el aynası fakat takılmıyor giyilmiyor. pasif olarak karakterimi etkiliyormudur? ölülerden 5life çekiyo.

yani hirelere takılıyor dimi?
  • Rare itemleri alın satın ekonomiye can verin,soulbound mantığı da yok nasılsa. Alın kullanın geri satın böylece hem işiniz görülür hem de tek kuruş harcamazsınız
  • bir tane rare cikti bugun bitirdiydim action house koydum piyasaya bakip koydugum gibi cekildi
    tek el kilicti sanirim ahim sahim ozelligi yoktu ama dusuk lvine gore verdigi ozelikler iyiydi 5000e sattim
  • bir benim itemlar satılmıyor demek ucuz ucuz koyuyorum rare itemlarımı fakat alınmıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

yani hirelere takılıyor dimi?

Evet hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.