Şimdi Ara

İtemler basılmıyosa bana gel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: talki

itemler benden

TATLI SU KURNAZI
  • var benim . hadi gel ben sana veriyim mirageleri sende hepsini +1 den +19 kadar basarsın artık bu bilgiyle. sonra zengin olurus. . . ama sen bence bi sarı ısığı bekle . . . ısık sarı olsun ben gelirim yanına.
  • an
    quote:

Orjinalden alıntı: MaRTiLLo

quote:

siz msj resimi nerden koydunuz

sarı ışığı bekle

• iyide nerdesin hangi server
  • EĞER UPGRADE KONUSUNDA KENDİNE BU KADAR GÜVENİYORSAN VE BURAYA BU YAZIYI YAZDIĞINA GÖRE
    ORANIN ADININ MAGİC ENVEL DEGİL MAGİC ANVİL OLDUGUNU BİLİRİSN BU 1
    2NCİSİ SENİN GİBİ ARKADAŞLARI OYUNDA ÇOK GÖRÜYORUZ CİVCİV BİR CHARLA GELİRSİN BU BENİM YAN CHAR DERSİN ÖLEE DEGİLMİ
  • biz senin dediğini deneyeli çok oLdu be kardeşim
    tek şart var anvilde:
    ne kadar iyi şeyler verirsen o da sana o kadar iyi şeyler verir
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Ben manes te tek başıma upgrade yaparken hiç ışık yanmıyor ne iş ama ben itemi upgrade edersen sarı yanıyor yakarsam kırmızı yanıyor neden acaba? Çünkü onun rastgele yanmadığındandır, kullanıcılar item yakarsa kırmızı yanmaya başlar upgrade başarılı olursa sarı yanmaya başlar, birden fazla kişi upgrade edince sürekli yanmaya başlar bişeyi de bilip gelin. . .

sandalyeden düştüm .gif

bizim hiç basıcak itemimiz yoq kkii

plateleri mi diyonn +2 ye basarken patlamas ki

dün akşam rpr için /mercant.gif i bile kulandık parasızlıgın we wood +8 sizligin gozu kör olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ibirsen

quote:

itemler benden

TATLI SU KURNAZI

ve ayrıca
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_axis

oo gusel aten yeni uye .. belliki uc kağıt cevirmek icin sahte bi uyelik almıs olmalı.. dur tahmin ediyim.. sidmi oyunda bis senle buluscas . sende itemi istiycen upg icin. bisde sana verices . sonrada allaha emanet sen bi topukluycan itemi alınca malkara kenya yarım saat olcak.. .. zaten oyunda da senin gibi bi dunya adam var. simdi bu adamlar forumlara kadar sıcramıs..

• bebe lan bu. anlatsan anlamaz. ama yineden anlatayım.

bak şimdi sarı yandı diyelim. sarı yandığına göre sonraki basandada sarı olması lazım. sonrakindede sarı sonrakindede sarı. peki sonradan nasıl kırmızıya dönüşüyo a akıl insan. öyleyse git BuS ile +10 a bas. çok zeki insan. Algoritma herşey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CokOnemli

bebe lan bu. anlatsan anlamaz. ama yineden anlatayım.

bak şimdi sarı yandı diyelim. sarı yandığına göre sonraki basandada sarı olması lazım. sonrakindede sarı sonrakindede sarı. peki sonradan nasıl kırmızıya dönüşüyo a akıl insan. öyleyse git BuS ile +10 a bas. çok zeki insan. Algoritma herşey.

• quote:

ben öyle düşünmüyorum ama ben hep bekledim hep yaptım

abicim tek başına bişi basdın mı nası yapacaz anlat bakalım
  • bana bak şimdi +7 chitin basıcam sarı ışığı bekliyorum eğer olmazsa itemimi geri vercen mi????
    madem yöntemine çok güveniyosun
    hadi gel x1 anvilde bekliyom.......
  • quote:

Magic envel'in altındaki ışık varya.O sarı olunca bas yanmaz ama kırmızıysa basma o zaman yanar.Çünkü kırmızı yakar sarı basar.

diyorum ancak bu ne yaa.Bole bişi olsa bunu birtek sen mi bileceksin.Kimsenin aklına gelmedi mi böyle bişiy.Oyle dediğin gibi olsa piyasada +10 itemden başka item olmazdı

• ben 7 kere bekledim kirmizi isigi sonra +8 glave yaptim sadece buslu
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

quote:

Ben manes te tek başıma upgrade yaparken hiç ışık yanmıyor ne iş ama ben itemi upgrade edersen sarı yanıyor yakarsam kırmızı yanıyor neden acaba? Çünkü onun rastgele yanmadığındandır, kullanıcılar item yakarsa kırmızı yanmaya başlar upgrade başarılı olursa sarı yanmaya başlar, birden fazla kişi upgrade edince sürekli yanmaya başlar bişeyi de bilip gelin. . .

sandalyeden düştüm .gif

bizim hiç basıcak itemimiz yoq kkii

plateleri mi diyonn +2 ye basarken patlamas ki

dün akşam rpr için /mercant.gif i bile kulandık parasızlıgın we wood +8 sizligin gozu kör olsun

Orayı kurcalama, maneste bile 1m kaybetmiş biri olarak

* O merchant ne kadar yaradı bilemiyorum sanki durubality hemen eski haline geldi gibiydi. . .

• dün adamın biri kekuri ring 30m diyodu mercant filan açmamış pm attım alıcam diye adam dedi ki parayı ver ben gidip arkadaştan alayım ring arkadaşımda şu an dedi bende dedim sen git al sonra ben bekliyorum burada dedim bi daha mesaj gelmedi kek beni kandıracak
  • olympiada raptor +10u +11e geçirirken yaktım ver hadi itemler sendendi
  • al işte var mı sallıycak baska
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

quote:

Ben manes te upgrade yaparken hiç ışık yanmıyor ne iş ama ben itemi upgrade edersen sarı yanıyor yakarsam kırmızı yanıyor neden acaba? Çünkü onun rastgele yanmadığındandır bişeyi de bilip gelin. . .

olsun sen ışığı bekle :)

nerde sorunlu var burda ya ıtem basıyormus senın elıne hıc ıtem gectımı acaba ???

sarı ışıkta iş yok
    ama +7 ye kadar basılacak bir ışık var
    şekilli bir beyaz ışık çıkıyor sanırım biri uniq basınca çıkıyormuş onda +7 ye kadar git.Şansın çok yüksek bana inanmayan yapmasın benim için sorun yok çünkü çok +7 item yaptım tabi +8 de 2 kere yakınca +7 yapıp satıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.