Şimdi Ara

İtemler basılmıyosa bana gel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 7050F

olympiada raptor +10u +11e geçirirken yaktım ver hadi itemler sendendi

ben +7 ii yakmıştım hadi ii mi ver
  • Hep eski konularamı cevap yazmak zorundatız şu sorunu giderin bakın foruma takılanların sayısı yarıya düştü
  • enion bowu basamıom gel yiyosa bas eziq
  • yalana bak o sarı ışık bi kere birisinin upgrade yaptını gösterir kırmızı ışın yaktığını
  • ah upgradede neler yakmadımki neler +6 raptor bile yaktım
  • Oh oh maaşallah. Konu 2. sayfa olmuş. Devam edin post yazmaya da üst konu olsun ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: talki

Magic envel'in altındaki ışık varya.O sarı olunca bas yanmaz ama kırmızıysa basma o zaman yanar.Çünkü kırmızı yakar sarı basar.

Yok anam kırmızıda duruyorsun yeşilde geçiyorsun yabancıların verdiklerini yemiyorsun ! (Gazoz içirmeye çalışırlarsa içme) sonra önce sağa sonra sola sonra tekrar sağa bakıp geçiyorsun

quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Oh oh maaşallah. Konu 2. sayfa olmuş. Devam edin post yazmaya da üst konu olsun ...

Anam babam millet dalgasını geçip ego tatmin ediyor düşürmüş çocuğu eline :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 14 Eylül 2006; 14:01:10 >

• Ark Dediğine Bence Upgrade Şans İşi Sarı Işık Fln Hikaye Eğer Bi İtem Bascaksanız Önce Bi kaç İtem Basıp +7 +8 Yapabilirsiniz

O Sarı Işıkta Geçiorada Bişi Sölicem Priest Elbisesi Basıodum 6 Tane +6 Yı Kırmızı Işıkta Bastım 6 Sıda +7 Oldu Yani Anlıcanız Şans İşi
  • hay salak ben bi program sölicek zanetim
  • Herkes bişey diyo ama hangisi doğru bilmem bide upg ederken bastığın an kırmızı yanıp iptal edince yanmaz diyenler var ya.......
  • evet ben sarıda basıyorum hep geciyor dun 8 taneden 2 tane +8 cleaver cıktı bence hiç korkmadan basın bide tabi sarı olmasına dikkat edin kırmızıda basarsanız kırmızı ıtemınızı kül eder
  • zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • Cvp yazmaya bile gerek yok ya Resmen geyik muhabbeti bu
  • Çok şaçma bu ne böle

• Adam konuyu açıp bi post atmış.Siz hala post atıyosunuz.Adamın konuya uğradığı yok be.Maksat konu açıp forumda tartışma yaratmak.bunun gibilere
  • (sende şimdi bi topuklıycan malkara kenya yarım saat) işte buna koptum
  • beyler topic acamadığımdan gm ye ticket yolladım bunu yazdı lütfen yardım Dear customer, please resubmit this response under the general category so that we may better assist you. Our departments do not have the ability to forward this to the appropriate personnel at this time. We apologize for this inconvenience and thank you for playing Knight Online.
  • quote:

Orjinalden alıntı: talha1907

çok saçma

bence de böle saçmalık görülmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: deadroque

quote:

Orjinalden alıntı: talha1907

çok saçma

bence de böle saçmalık görülmedi

BENCEDE

• quote:

Orjinalden alıntı: talki

Magic envel'in altındaki ışık varya.O sarı olunca bas yanmaz ama kırmızıysa basma o zaman yanar.Çünkü kırmızı yakar sarı basar.

sende o zaman +8, +9 item kaynıyodur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.