Şimdi Ara

İtemler basılmıyosa bana gel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam makara yapıo ne alaksı var öyle bişey olsa kımse ıtem yakmas

• derdiniz ban hadi versene ban!!!
    denede öyle konuş
  • ayrıca sarı ışık upgrade yapanın başarılı olduğunu kırmızıysa başarısız oldugunu gösterir
    o anda basılması gerektiğini değil

• resmen başlık gereksiz ve içinde geyik olmuş hep YETKİLİLER!! ALOW GGEREKSİZ BAŞLIK!

• quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

Orjinalden alıntı: talki

saol ama burda öle bişey yok

Yukarıdaki profilimden yapacaksın, özel avatar yükleme özelliği geçici olarak kapalı, galeriden bir tane seçeceksin. Bu konuyu burada kapatıyorum daha sorun varsa Konu Dışı bölümüne yaz. (Özellikle gereksizlere )

Bence Bu Arkadaş Full gereksizlere Mesaj Yazması Lasım

Oyunda olan Varmı sArıda Basın Olr vs ..

• adama bak herkese iteme dağıtıyo bunlar hortumcu
  • çoluk cocuk işte
  • cok saçma coooook
  • quote:

Magic envel'in altındaki ışık varya.O sarı olunca bas yanmaz ama kırmızıysa basma o zaman yanar.Çünkü kırmızı yakar sarı basar.

boyle diil bak anlatayım magic anvilin etrafında 3 kez dön sonra itemi ve kağıdı koy ok a bas gözlerini kapa sonra bi bakmışsın itemin upg. olmuş
  • çoçuklar,çoçuklar sakin olun biraz bole gençler bizim neşe kaynaklarımız ko bize non_pre dedikçe gerilen sinirlermizi böle gençlerin yazılarını okuyarak yatıstırabiliriz şevkatle yaklaşalım bu tip insanlara hor görmeyelim allah vurmus bide biz vurmyalım
  • Agaaaaaaaaa Benim shard +7 mi sana versem +8 yaparmısın aga noluyrrrr aga pilisssssssssssssssssssssssssss

Aga.gif ()
  • ARKADAŞIM HERKES SARIDA BASARSA O ZAMAN KİM YAKACAK PEKİ HER SARIDA BASTIMMI OLURSA GİDEM RAPTOR +8 YAPAM
  • lol derim ve baska bişi demem
  • pfff
  • Ya sallayacak baska bişi bulamadınız mı ? bende +7 shellerimi uplarken yaktım he bi kaç tanede +1 roc vardı bende onları alıyım trade plzzz
  • ii salllamışşında Biraz calısman Lasım ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauglirXul -- 14 Eylül 2006; 11:14:04 >
  • BABA +8 shard bascam ilk önce +9 unu yakıpta mı basayım yoksa direk +8 e zorlayayımmı high class la :D
  • abi nie herkes aynı hikayeyi anlatıyo allaalla alakası yoqki benm ben mesela md +1 +2 +3 e kadar bildiin high class ile basıyom hiç de yanmio bunu 4 kere yaptm ben harpy den md düşünde hemen gider +3 yapar gelirim ve hiç de ışıın sarı mı kırmızımı olduuna bakmam
    quote:

Magic envel'in altındaki ışık varya.O sarı olunca bas yanmaz ama kırmızıysa basma o zaman yanar.Çünkü kırmızı yakar sarı basar.

• quote:

madem sen basacan senle bi int cafe de buluşalım ben sana +9 wizard ı weriim onu +10 yap ama yapamazsan seni feci şekilde benzetirim ok????????????????
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.