Şimdi Ara

itemler ile ilgili sorun Hextech gun blade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumu arattım fakat bulamadım.Belki herkezin aklına takılmış bir sorun olabilir.Hextech gun blade yohunmu blade gibi aktif kullanılabilinen itemlere optiondan veya klavyeden bir tuş atayabiliyormuyuz.oyun oynarken mausla adama yohunmu veya gun bladeyi atmak zor oluyo.yardımcı olabilecek varsa sevinirim

• 1-2-3-4-5-6 diye numaralı olması lazım onların tuşlara bastıkça çakıyor
  • inventorynin hangi slotunda olduguna gore degisir. sol ustte ise mesela 1 onun solu 2 diye gidiyor sol alt 4 mesela 6ya kadar basiyosun. bu arada kolay erisim icin aktifleri olanlari 1e 2 ye falan koy inventoryde esyalarin yerlerini degistirebiliyosun cogu kisi bunu da bilmiyor.
  • cevap veren herkeze teşekkürler
  • Bunları smart cast gibi fırlatamıyormuyuz ? Yani Hextech in aktifini atama tıklamadan göndermek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

Bunları smart cast gibi fırlatamıyormuyuz ? Yani Hextech in aktifini atama tıklamadan göndermek gibi.

key binding > aşşa indiriyorsun Use item 1 2 3 4 5 6 kaldırıp aşşağadan > Smart Cast item sırayla numaralandırıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 31sonrasipismanlik

quote:

Bunları smart cast gibi fırlatamıyormuyuz ? Yani Hextech in aktifini atama tıklamadan göndermek gibi.

key binding > aşşa indiriyorsun Use item 1 2 3 4 5 6 kaldırıp aşşağadan > Smart Cast item sırayla numaralandırıyorsun.

Shift + 1 Gibimi ?oyuna giriyorum denicem birazdan
  • Item yerlerine gore
    1 2
    3 4
    5 6
    zaten 1le 2den baska pek kullanilmaz pot ile youmu flan koyarsn.itemlerin yerlerini degistirmek icinde shop kapaliyken iteme basili tutup surukle.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 31sonrasipismanlik

quote:

Shift + 1 Gibimi ?oyuna giriyorum denicem birazdan

evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.