Bildirim
itemler satılmıştır
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne kadar istiyosunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
m9 bayonet fade skini ŞAhin Adlı kullanıcıya satılmıştır . Güle güle kullan şahin abi. -
Arkadaşın dediği gibi bıçağı aldım.Parayı ilk ben yolladım.İkimiz içinde hayırlısı :) -
hocam odeme yolu nedir ?
iş bankası -
quote:
Orijinalden alıntı: ŞAhin
Arkadaşın dediği gibi bıçağı aldım.Parayı ilk ben yolladım.İkimiz içinde hayırlısı :)
Zengin adammışsın vesselam
Kesinlikle güvenilirdir kendisinden daha önce birçok alışveriş yaptım, şimdiden alıcılara hayırlı olsun :) -
up -
güncel -
quote:
Orijinalden alıntı: cagatayy41
Kesinlikle güvenilirdir kendisinden daha önce birçok alışveriş yaptım, şimdiden alıcılara hayırlı olsun :)
Satıcı arkadaş 2 şubatta foruma üye olmuş, sadece 6 mesajı var onlarda bu başlıkta. Kendisiyle başka bir site üzerinden mi bir çok alışveriş yaptınız ? -
steam üzerinden -
bana bu forumu önerende çağatay arkadaşımdı zaten -
güncel -
Obaa işte csgo satılık http://kopgit.com/JT -
quote:
Orijinalden alıntı: merhabatelevolee
Obaa işte csgo satılık http://kopgit.com/JT
Link güvenilir mi
Phastoon rebel bu şahısla hiç oyun oynadiniz mi hocam?
bir kaç kez oynadım hocam -
Hocam asiimov pahali mi ne ? 28 key, 28x4 den 112 tl ediyor. Baltalamis gibi olmak istemem
79$ steam pazar hesabı keyle hesaplarsak ben dünyaları alırım 3.99tlden key satan arkadaşlar var.
Benzer içerikler
- field tested ne demek
- cs 1.6 server kurma
- cs 1.6 bot ekleme kodu
- cs 1.6 crosshair küçültme
- faceit arkadaş ekleme
- cs2 indir
- cs2 wallhack kodu
- cs2 fps gösterme
- cs2 kan silme kodu
- cs go kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X