Şimdi Ara

İthaki Bilimkurgu Serisi Favorileriniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İthaki Yayınları Bilimkurgu Serisi
    https://forum.kayiprihtim.com/t/ithaki-yayinlari-bilimkurgu-serisi/356

Dune hariç hangileri ?

• Cesur Yeni Dünya,Çocukluğun Sonu,Işık Tanrısı
  • Serideki tüm kitaplar benim gözümde favorimdir.Hiçbir kitabı diğerinden ayıramam.Çünkü her kitapta başka bir dünya ve konu var.Sadece genel olarak kategorileri Bilimkurgudur. Diğer yönüyle her kitap bambaşka bir evrendir.Bu yüzden serideki hiçbir kitabı ' bu favorim ' diyemem...

Seri yada dizi artık ne derseniz hem kapak tasarımı hem de seçtiği romanlarla benim gözümde çocukken topladığım ve hala bu yaşıma kadar sakladığım (29 yaşındayım ) pokemon tasolarımdan sonraki en değerli koleksiyon parçam olmuştur. Sadece koleksiyon değil süs değil hem okumalık hem yeni dünyalar keşfetmelik hem de başka bir okuyucu ile tartışmalıktır.

Benim okuyuculara tavsiyem bu seriyi edinin. İster 2.el ister 0 olarak ama mutlaka edinin okuyun paylaşın tartışın ve saklayın. Çok farklı evrenlerle , kişilerle , olaylarla karşılaşacaksınız.

• Hepsiburada üzerinden 7-8 tane aldım, almaya devam ediyorum. Sınırlı sayıda üretilen "yüzyılın en iyi bilim kurgu öyküleri" kitabını kaçırdığım için çok üzgünüm. Alfred Bester "KAPLAN KAPLAN" kesinlikle favorim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Hepsiburada üzerinden 7-8 tane aldım, almaya devam ediyorum. Sınırlı sayıda üretilen "yüzyılın en iyi bilim kurgu öyküleri" kitabını kaçırdığım için çok üzgünüm. Alfred Bester "KAPLAN KAPLAN" kesinlikle favorim
    Hepsiburada çok daha ucuza mı satıyor ?

"yüzyılın en iyi bilim kurgu öyküleri" kitabını bence tekrar basarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastermind33

Hepsiburada çok daha ucuza mı satıyor ?

"yüzyılın en iyi bilim kurgu öyküleri" kitabını bence tekrar basarlar

Alıntıları Göster
    Bariz fiyat farkı yok ama D&R'dan falan ucuz ve sıfır kitap almayı sevdiğim ve kolay bulunamayan kitapları nispeten de olsa bulabildiğim için. Birde ilgi alanları ve alışveriş çeşitliliğine göre kişiye extta indirimler yapıyor oluşu makul kılıyor. Lakin yüzyılın serisini sınırlı basacaklarını belirtmişlerdi ve bir şekilde ben alamadım. Sonuç muhtelif yerlerde 350₺'dan açıyor kapıyı satıcılar.

• Yüzyılın Bilimkurgu Hikayeleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çocukluğun sonu ve kaplan kaplan çok seviliyor. Ben daha onlari okumadım.

Ama benim tavsiyem maymunlar gezegeni. Sayfalar yağ gibi akıyor.

• Tüm seri elimde mevcut şuan ama hepsi birbirinden değerli ayırt edemiyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada kullanan arkadaşlar, çoğu kitapta epey sağlam indirim vardı bu hafta 11 tane kitap aldım. Aldous Huxley Cesur Yeni Dünya ve Ray Bradbury Fahrenheit 451 fiyatları 11₺ bilginize kaçmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 12 Nisan 2019; 16:41:59 >
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Ben ithakiye sordum, basmayacaklarını söylediler.
  • Eğer ithaki kitaplarını her zaman ucuza almak istiyorsanız ilknokta.com dan alın arkadaşlar kendi sitesi ve genelde 1-2 saatte kargonuzu gönderirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.