Şimdi Ara

İthal elektronik ürünlere ek vergi uygulaması bir kaç ay içerisinde başlayacak (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
21.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bu millete az ne versen yerrrrrrrrr

• Bu işin hükümetlerle alakası yok tüketim alışkanlığımızı değiştirmek zorundayız cebindeki eskimeden yenisini almayacaksın 1500 TL maaşla 2500 TL'lik telefonu almayacaksın alıyorsan cari açık dış ticaret açığı diye ağlamayacaksın sebep olan sensin zaten önce kendimizden başlayalım bi şeyleri düzeltmeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Türkiye'nin en büyük teknoloji forumunda, elektronik ürünlere, zaten dünyanın en yüksek fiyatla satılan ürünlerine, yine bir vergi gelmesi konusuna bununla birlikte 4 yorum yapılmış.

Geçen hafta Ermenistan'da elektriğe zam yapıldığı için bütün ülke ayaklandı. Sokaklara çıktı.

Sonuç: elektrik zammı geri alındı.

Yansın bitsin bu ilkel ortadoğu ülkesi. Bu toprakların kıymetini bilecek çağdaş bir halk gelip yaşasın burada.

Lanet olsun.

Ses çıkarmayıp kaderine razı olanlar bu vergiyi haketmiş demektir. Online ortamda klavye başından da tepki konmaz bence, change.org gibi siteleri kaale aldıklarını düşünmüyorum.
    Tüm medyanın bunu duyurması ve gerçek imza kampanyaları başlatılması gerekir. Tepki yürüyüşleri gerekir ki ses duyulsun. Bu ülkede çok teknolojisever var, normalde desteklenmesi lazım.
    Ama millet yine kaderine razı olup hükümetin istediği olacaktır. Bahtsız bir ülke...

• AKP ye oy verenler Sağolsun. Yedi bitirdi memleketi.

• Devletimizin paraya ihtiyacı var tabiki vergiler artacak

• Fakir fukaranın elinde apple ürünleri görmekten gına gelmişti, Ne zamandır söylüyorum apple kullanmak bir ayrıcalıktır ve öyle kalmalıdır. Bu ayrıcalığı'da sadece ve sadece parasını verebilecek ayrıcalıklı insanlar yaşayabilmelidir. Bu vergiler arttıkça ayrıcalık hissi de artacaktır.

Yerli üretim umrumda değil ama vergileri destekliyorum.

• Vestell bahane vergi sahaneee eee uretim yok tabiki halki soyacaklar!!!!!

• sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    bu zeka olduğu sürece siz 700 dolarlık telefona 4bin lira verince gururunuz okşanır
  • Getirsinler vergiyi o vestel'i bir protesto ederler,fabrika kapatır Almayın,aldırmayın.Kaliteli cihaz üretiyorlarmış gibi dışarıya ambargo koyuyorlar.
  • Bu vergi olayı beni üzdü doğrusu. Teknolojiyi kullanmak satın almak suç olmamalı. Varsa rekabet, ilgili firma da üretsiz. Biraz kafa yoran ve çok çalışanlar bu teknolojiyi üretirler. Yazık diyorum hükümete de.. Zaten ötv'ler de aldı başını gitti, adam gibi bir araç da alamıyoruz, artık telefon ve pc'ler de dandik marka mı olsun!! yazık..

• Tek hatamız bu dandik ortadoğu-3.dünya ülkesinde doğmak ! Tek ve en büyük hatamız ...

• Zaten gereğinden kat ve kat fazla veriyoruz. Ulan bişey derdimde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    4 bintl günlük kazancım zaten isterse 10bin olsun umrumda olmaz ki kardeşim. Ben prestijine bakarım Daha zekiysen daha fazlasını kazanman dileği ile..
  • Her haltimiz yurtdisindan geliyor. Madem içte olani korumak istiyorsun ozellestirme adinda satacagina yatirim yap, bu ne perhiz ne lahana turşusu?

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

4 bintl günlük kazancım zaten isterse 10bin olsun umrumda olmaz ki kardeşim. Ben prestijine bakarım Daha zekiysen daha fazlasını kazanman dileği ile..

sen demek ayda 120000 tl kazanıyorsun, ufak at da civcivler yesin... koskoca fabrikatör ya da gayrimenkul zenginimisin?
  • sangokudbgt kullanıcısına yanıt
    senin günlük kazancın sence benim bir yerimde mi.illaki kazananlar olacak herhangi bir avrupa ülkesinde rahatlıkla son model telefonları öğrenciler dahi alabilirken bizde kredi çekmek zorunda kalanlar var.Vergi ihtiyaçtır tamam ama abartmamak koşuluyla
  • Buradan isyan etmeyin, cikip sokaga protesto edecegiz bunun baska yolu yok.

• bu yasayı almanyada veya ingilterede fransada hiçbir devlet çıkartamazdı ama burası türkiye. ses çıkaran çok az insan var onlarıda tayyyip terörist ilan ediyor hemen. millette inanıyor destekliyor nede olsa namaz kılıyor tayyip..

şimdi sayarında yüz metre kare masasında kuş sütü dahil sofrasının hazırlanmasını bekliyordur..
  • Apple ürünlerine %50 vergi koyulsa ne güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.