Şimdi Ara

İthal elektronik ürünlere ek vergi uygulaması bir kaç ay içerisinde başlayacak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.091
Cevap
12
Favori
21.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuşla iletişim kurmaya çalışırımda yinede vestel almam.

adamların sanki dünyada ismi var, yok satıyorlarda böyle bir talepte bulundular.
  • Vallaha acıyorum halimize telefon dahi alamaz hale geleceğiz. Şuan ki fiyatlar bile uçmuş durumdayken ek vergiyle Nokia 3310 bile alamaz hale geliriz herhalde. iPhone 6S'in 4000 TL üzerine çıkacağı kesinleşti bence bu haberle birlikte. Yakında forumda arabamı iPhone 6S mi alayım konularını görmeye başlarız...
  • Herkes ağlıyor nedense anlamadım ben. Burada yorum yapanların çoğu zaten en az 1 yıllık telefon kullanıyor. Kaldı ki bu cihazlar her ay her yıl alınması gereken şeyler değil. Vergilendirmede ki amaç da yerli malına destekden başka birşey değil. Ben milliyetçiyim diyen adam kendi markasına yüz çeviriyor, yine aynı adam yeri gelince "bu ülkede ne var, ne üretiyoruz biz bağımlıyız" diye şikayet ediyor. Azıcık sahip çıksak ne olur anlamıyorum. Elbette aynı kalitede ürünlere sahip olamazyız ama sen desteklediğin zaman o kaliteyi bile aşacak ürünler elde edilebilir. Bu ülke zaten hep "abi adamlar yapıyor bide bizimkilerinkine bak hah" sözünden kaybetti. Ben destekliyorum bu vergiyi, insanlar zaten ithal hastası kendileri yerli malına destek çıkmıyor, devlet bu konuda zorunlu teşvik ile düzenleme yapmış bence iyi de yapmış. Belki düzelir bu tüketim çılgınlığı az biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestelin boykot edilmesi lazım onlar satışların artacağını düşünüyor ama halkın birleşip tam tersini yapması lazım. Konuşma yapmayı bilmeyen bakan önce ek vergi gelicek diyor ondan sonra ek vergi olarak düşünmeyin diyor gazeteci bu tutarsızlığı sorunca türk ürünlerini koruma önlemi diyelim diyor. Eminim vestelde çalışanların en az %90 ı telefon olarak iphone veya samsung kullanmıştır. Adamlar dokunmatiği rezil tasarım teknik özellik yönünden çöp telefon yapıyorlar e kimse almayınca bide bu yolla aldırmayı deniyorlar bize ek vergi koyucağına bi iphone bi samsungla rekabete girse zaten satışları artar ama türk aklı buraya kadar işte
  • Demek ki bundan sonra eski telefonlar nostalji değil ihtiyaç olarak kullanılacak.Tüplü televizyon,nokia 3310 forever:)

• Vergi manyağı olduk

• Sesimiz çıkmıyor diyoe herkes sesimizin çıkması gereken daha önemli şeyler var. Her güne bi yürüyüş lazım

• Biz ülkemizden vergi kaçırmıyoruz,kaçak elektrik de kullanmıyoruz.Tabi ki devlet bizim gibi güzel insanlara ek vergiler getirecektir. !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Bu ek vergi iyi oldu. Zaten düşünmediğim bir marka olan Vestel kara listeme girdi. Diğer yerlilere bakacağız artık...

İyi mi oldu ?

İroni diye birşey duydunuz mu?

Duydum. Ama bu kadar çok ironi kullanılan başka bir forum bilmiyorum. Nedense herkes ironi yapıyor bu forumda

• harbiden lanet olsun ya.

vestel sen bugune kadar hangi telefonu yaptinda vergi istiyorsun. ulan ulke olarak keske batsak, nasil olsa kurariz gene bir tane daha.

kimler nerelere ne paralar harciyor ortulu odenek adi altinda ama ulke coh iyi beeeee.

bu kadar vergi, skk oduyorum ama hala vergi ustune vergi.

ben hakkimi falan helal etmiyorum bu ulkeye artik.
  • Ülkede dünyanın her yerinden mülteci dolu kaçak elektrik su desen sürüsüne bereket e tabi bir de zenginleri kim besleyecek bu vergileri biz ödemezsek değil mi? Kölelik bitmemiş arkadaşlar...

• İthal firmalardan indirim bekliyoruz... yoksa çatır çatır satış yapılan bir pazarda avuçlarını yalayacaklar gibi görünüyor! Samsung gibi büyük firmalar bu işi bir nebze de olsa indirimlerle kotarır gibi geliyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 2 Temmuz 2015; 19:28:08 >
  • Bunlar iyi günlerimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: garez-zork

asıl muhatabınız A.K.P ona ağla... kıt zekalı VESTEL düşmanı vergiyi kim çıkartıyor bi öğren akp trollü olmasan saçmalamazdın... düdük makarnası...

Hükümeti eleştirdiğim mesajım oradayken hala aktroll diyorsun

Zeka lafını hiç ağzına alıp da kendini daha fazla rezil etme, velet. "Zeka"nın lafı bile belli ki senin boyunu ve haddini aşıyor.

Bilal anlar, sen anlamazsın.
  • Otomobillerdeki en düşük vergiyi %45'ten %60'a çıkaracak ÖTV söylentisi vardı yılın başlarında. Sizce bu yıl sonu %60 oranı gerçekleşir mi arkadaşlar? Malum her iki yılda bir otomobillerde ötv artıyor. En son 2013 yıl sonu artmıştı.

• Sonumuz hic iyi degil arkadaslar elinde olan cekip gitsib bu ulkeden,memleket sevgisi filan bos is onlar

• quote:

Orijinalden alıntı: garez-zork

kıt zekalı iSheep vergiyi AKP koyuyor VESTEL değil... herkes senin gibi enayi değil fason üreticiye ürettirilmiş iÇöp'e 3000TL filan verip almıyor...

Öncelikle terbiyeli olmanız lazım bu konuyu ilk hükümete açan vestel olmuştur aylar önce bundan akp de saraya para yetiştirmek için vergiyi devreye soktu içöp dediğinize göre sizde iphone karşıtlarındansınız ama bu önemli değil,kibar olmayı deneyin yeter
  • Bu devlete vergi vereceğime gider Almanya'ya, Fransa'ya veririm. O da olmadı gider Gürcistan'a, Irak'a veririm

Telefon için düşünürsek bu işin imeisi var, geçici pasaportu var. Yazılım için düşünürsek proxy'si var.

Kimse sırf fiyat yüzünden iphone alacağına gidip vestel almaz zaten hala bunu anlayamadılar. Mesele prestij meselesi. 1 ay para biriktireceğine gider 2 ay para biriktirir yine iphone alır.
  • Milleyitçik duyguları kabarmış arkadaşlar telefon modellerini yazarsa hatta nickiyle birlikte telefonun fotoğrafını çekse bir sevinirim bakalım hangi ülkenin malını kullanıyor. ??

Vestel kendi kuyusunu kazdı devlet yaptığı vergilerle değil yaptığı teşviklerle kurtarır bu şekilde olmamalıydı

• Ben direk vergiye karşıyım arkadaş. Hiç bir şeyden vergi alınmaması gerekiyor. Ülkeyi yönettiğini zannedenler aslında ülkenin ayakta kalmasını sağlayan bizleriz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.