Şimdi Ara

İTHAL TELEFONLAR TR OPARATÖRLERİNE UYUMLU MU ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar belki konun yeri tam olarak burası olmayabilir o yüzden yöneticilerden baştan özür diliyeyim. Benim kafama takılan bir konu gitti gidiyor diye bir alışveriş sitesi var malum burada piyasanın çok altında ithal telefonlar bulunabiliyor sıfır ama disbitör ürünü olamayıp garantisiz oluyor genelde galiba ben burada çok güzel ürünler görüyorum mesela piyasa da 1000-1500 arası alacağımız telefon burda 500-600 tl arası bulunabiliyor bu fiyatlar ithal olduğu için böyledir diye düşünüyorum garanti olması veya olmaması da aslına bakarsanız artık o kadar önem taşımıyor zaten garanti olsa da sizden kaynaklı arıza deyip yapmıyorlar. Benim asıl kafama takılan bu ürünleri aldığımız zaman türkiyedeki şebekelerle mesela TURKCELL ile uyumlu bir şekilde kullanabiliyormuyuz mesela şu anda SAMSUNG İ900 GİTİ gidiyorda 399 tl normalde en az 1000 tl imea kayıtlıdır felan diyor bu türkiyede soruzsuz kullanılır anlamına mı geliyor gitti gidiyordan alış veriş yapan veya böyle ithal telefonlardan bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok memmun olurum şimdiden teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celticli -- 13 Mart 2011; 0:47:57 >

• Avrupa'dan ve Asya'dan getirilen telefonlarda bir sorun olmaz. Yalnız A.B.D'den getirilen telefonlarda sorun olabilir/hiç çalışmayabilir. Bir de eğer getiren kişi yaptırmamışsa pasaport kaydı yaptırmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlessedSoul

Avrupa'dan ve Asya'dan getirilen telefonlarda bir sorun olmaz. Yalnız A.B.D'den getirilen telefonlarda sorun olabilir/hiç çalışmayabilir. Bir de eğer getiren kişi yaptırmamışsa pasaport kaydı yaptırmak gerekir.

mesela samsung kore den ithal deniyor sitede birde samsung un bir modeli var sitede vodafone için özel üretimmiş acaba türkiyde turkcell e uyumlu olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.